Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Fotr
Ker bi mi prav prišel kakšen tek v začetku marca, sem videl, da je 7. marca 5. tek na Socerbu. O njem nimam pojma, ali je že kdo tekel na njemu in če ni preveč strm. Se priporočam za informacije.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kolikor vem, je to tek za pokal sobote, ostalo pa, tisti ki so ze bili :)
 dragons
Nekoč mi je prijatelj govoril da je to krožna pot se pravi da tečeš dva kroga.Vendar pa bolje da počakamo na koga ki je že pretekel to progo.Morda Mira, ki je sodeloval v tekih Sobote.
Uporabniški avatar
 Dule
Sam sem bil že dvakrat na tem teku.
Ja teče se dva kroga po 5 km. Proga je najprej po makedamu, nato pa po kolovoznih poteh in potkah. Proga je razgibana, gor-dol, v naravi brez zidanih objektov, na enem delu je lep razgled na Tržaški zaliv. No pred koncem kroga je en malo večji vzpon (cca 300-400m dolžine) in nato lahek spust do cilja kroga.
Spomnim se še da je bilo vreme v Ljubljani sivo, deževno in hladno, v Socerbu pa nas je obsijalo sonce in toplo vreme :D .
Je pa na tem teku, zaradi pomanjkanja drugih tekaških prireditev, velika udeležba tekačev (lani čez dvesto), zato je pametno priti nekoliko prej na prireditev, da se v miru prijaviš (in da ne zmanjka praktičnih daril kot lani) 8) .
Uporabniški avatar
 miro
Mislim , da je vse Petresa povedal , res pa je kot je rekel Dule da je organizatorje vsaj dvakrat presenetilo število tekačev, tako , da so bili nekateri brez majic oziroma toplega obroka.
Drugače pa se splača iti na tek že zaradi razgleda pri gradu. S seboj ne pozabite vzeti še boljše polovice ravno zaradi lepe narave in prelepega razgleda.
Fotr , kar korajžno ,počasi boš že premagal progo.M ogoče se bova zmenila in jo skupaj mahnila na Primorsko.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Fotr
miro napisal/-a:Fotr, kar korajžno, počasi boš že premagal progo. Mogoče se bova zmenila in jo skupaj mahnila na Primorsko.

To bi blo pa fajn, že sam sem se skoraj odločil, da bom šel na Socerb, če boš pa še ti šel, grem pa sigurno. Samo da me boš na koncu počakal, ker bom jaz pretekel šele en krog, ko boš ti že v cilju :D
Uporabniški avatar
 Dule
Pohvalno od organizatorja :idea: . Ali to pomeni, da nam tistim, ki se bomo že predhodno prijavili, ne bo treba v vrsto za prijave :?:
 dragons
Daleč najboljša predstavitev tekaške prireditve.Upajmo da se nam obetajo svetli časi v prezentaciji prireditev.
Uporabniški avatar
 ero
Dule napisal/-a:Ali to pomeni, da nam tistim, ki se bomo že predhodno prijavili, ne bo treba v vrsto za prijave :?:

pojma nimam. prijavil sem se že, plačal še bom (kar po Kliku) in bomo videli...
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Nikjer nisem zasledila podatka koliko km je dolga proga. Ali lahko izbiraš, ali je samo ena varianta?
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Sorči, sem že vidla-10 km. Sem šele vstala.
Uporabniški avatar
 Dule
Sem opazil, da se je registriral organizator teka na Socerbu (AD Nova Aurora) :wink: . Verjamem, da nam bodo pojasnili še kakšno podrobnost glede tekaške prireditve..

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA