Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Snezinka
Lepo pozdravljeni!

v koledarčku prireditev na Razgibajmo življenje.net sem za 18.11. zasledila tole:

"TEKAŠKI POZDRAV JESENI NA KRASU

Po Ljubljanskem maratonu bo do konca leta le še nekaj tekaških prireditev in ena od teh bo Poletov zaključek sezone na Krasu, 18. novembra. Start bo pred sežanskim Zavodom za gasilno in reševalno službo ob 11. uri, dolžina proge 8 kilometrov, pot pa bo malo makadamska, večinoma pa asfaltna. V predprijavi (do 16.11.) je startnina 2500, na dan prireditve pa 3000 tolarjev."

Bo kdo šel? Mene pošteno mika!

Pogledala sem na njihovo spletno stran http://www.sport-sezana.com/, pa nisem našla informacije kako poravnaš startnino, oziroma kako se prijaviš...
Ve kdo kaj več?

Lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jah, en dan kasnej je Palmanova :)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ja, vem da je naslednji dan Palmanova...tam bom kvečemu navijačica, tako da to zame ni ovira 8) .

A ima kdo glede prijave/plačila startine kakšne izkušnje iz prejšnjih let?

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
midve z applechic se močno ogrevava za idejo, da bi šle na ta tek (8km), in po teku še malo v Trst. Na internetni stani je pa po mojem neka slaba povezava, vsaj mene vrže k nekim kolesarjem. Potem sem pa klicala po telefonu in pravijo, da bodo informacije na internetni strani na voljo od ponedeljka naprej.
Uporabniški avatar
 Snezinka
O, hvala za to informacijo Mateja!

In tista ideja o Trstu je tudi verjetno padla na plodna tla 8) ...kako se nisem tega že sama spomnila :roll: 8)

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 softi
Hej!
Me vzamete s sabo? Palmanova pa 21km je zame malo preveč, ampak tehle 10km bi bilo pa idealno...

Lp Nika
 bojanm
Na tek se bomo lahko prijavljali od ponedeljka dalje,štartnina se plačuje pred štartom,če boš predhodno prijavljen se plača nižja štartnina,tako mi je zagotovila Barbara.

Uživajte ne tekih
 MikMik
Se je kdo prijavil za ta tek v Sežani? Jaz sem tisti vikend v Vipavi in bi se mogoče šel malo segret zjutraj v soboto :P
Uporabniški avatar
 ROSI64
Jaz ne grem je previsoka štartnina. (vsaj za mene)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
MikMik napisal/-a:Se je kdo prijavil za ta tek v Sežani?
Z veseljem bi šel, če bi si imel s kom delit potne stroške. Ni mi do samotarske vožnje.
:arrow: Štajerci in Prekmurci, hej, a gre še kdo :?:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jaz sem se že prijavila!
lp
Snezinka
 MikMik
Jaz grem iz MB ampak žal že v petek v Vipavo in se vračam komaj v ponedeljek zjutraj.
 bojanm
Kako kaže glede :TF) udeležbe v Sežani,dan pred Palmanovo :?:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jest bi tut šla, sam na žalost nimam prevoznega sredstva (ker je zaseden) :(

LP, Mojca

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA