Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Športno društvo poslovnega sistema Premogovnik Velenje organizira:

2. TEK SV. BARBARE
ki bo v nedeljo, 3.12.2006

Tek bo potekal v obliki štafetnega teka mešanih ekip. Ekipa šteje štiri člane, od tega mora biti vsaj en pripadnik nežnejšega spola. Vrstni red določi ekipa sama, vsak tekač preteče 3,6 km.

Tek se prične ob 10.00 uri na pomožnem stadionu ob Velenjskem jezeru.

Prijave zbiramo na sedežu društva ter pred pričetkom teka od 9.30 dalje.
Startnina znaša 2.000 sit na posamezno ekipo.

Vsak od tekmovalcev prejme majico, topel obrok in čaj. Prve tri ekipe prejmejo pokal in medalje. Medaljo prav tako prejmejo še tekmovalci v posebni kategoriji do 180 let ter nad 180 let skupne starosti. Izžrebali bomo tudi nekaj praktičnih nagrad.

Informacije:

ŠD Premogovnik Velenje
Partizanska 78
3320 Velenje
Tel.: 03 8996424 int 18-20

Stane Meža
GSM: 031-606-314

Športni pozdrav!
Uporabniški avatar
 haupi
Noro... spet prijeten tek okoli Velenjskega jezera.

Upam da bo še kaka ekipa več prišla kot lani.

Priporočam!!!

Lp
haupi
 primzy
dvigam!
:lol:
lp
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Kako pa zgleda ta tek? :? Mal ga opišite prosim! Teče se pa okrog jezera v Velenju (mali krog?). A ne?
Me mika, da bi prišla. Rabiš pa svojo ekipo.

Hvala za odgovore!

LP, Mojca
 primzy
teče se 3,5 km na konje (tk rečemo mi tej rundi), mal razgibana, če bo slučajno sneg al pa ledeno tk ko lani bosta 2 mali rundi (2x2,2 km). Se pravi vsak telač preteče 3,5 km, nato sledi predaja (brez štafetnih palic, samo pozdrav z roko, pol pa drugi gasa naprej)

Tek je štafetni, 4x3,5km, pogoj je mešana ekipa, zmagovalec je najhitrejša ekipa, enostavno tk ko 4x100 al pa 4x400 na OI, sam da je tu mal večja razdalja

lani je blo 15 ekpi (60 tekačev), če kdo nima popolne ekipe se da tut na štartu kaj zmenit, fajn če je čim več punc, da ne bo sam 3M+1Ž, lahk je tut 3Ž+1M, al pa dva dva, strogo prepovedano pa 4 fantje divjaki, ker ni pošteno pa tut ni tk tekmovalnega značaja ampak bol ko ne druženje

prite ne bom vam žal
Uporabniški avatar
 MojcaZ
A mogoče komu manjka kakšen član v štafeti? Jest sm si zdele premislna in bi šla tečt. :oops:
Do 8.30 zjuti čakam, če ne vas pridem pa sam gledat. :(

LP, Mojca

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA