Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

marjan napisal/-a:Zopet bo veselo na Pašmanu. :D

Prva najava:

http://www.adventure-sport.net/index.php?option=com_sport&task=article&id=2766&sectionid=60&rid=11

lp,
Marjan

ps Poglejte junaka Erota in Tinija

Onedva sta znanilca na pašmanu dijo porko ha,ha :lol: .
Hja bomo videli kako bo do takrat :lol: .Mikavno je to ni kej.Al bomo šli sportsko lagano po Pašmanu! :lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Kaj prav razumem, da je bila lani proga dolga 40, letos pa ~50 km?
 trs
prosle godine staza je bila duga tocno 48 km.
Uporabniški avatar
 klatez
Ultra in rekreativna proga pa bosta enako dolgi?

Aja, pa še to vprašanje: cestnega teka pa letos ne bo?
Nazadnje spremenil klatez, dne 25 Jan 2007, 13:14, skupaj popravljeno 1 krat.
 matej-jethro
:D Močno upam, da se namalam točno tam in ravno takrat!!
 trs
na pašmanu je sluzbena utrka u planinarskoj kategoriji i tako se boduje. ona iznosi cca. 50 km i manje vise prati istu stazu kao i prosle godine.
za one slabijeg srca, mi,organizatori, ponudili smo jos jednu utrku (koja je zamijenila lanjsku od 17 km panoramskim putem), koja se doduše ne boduje, ali pruža odličan doživljaj škrapinga u light formatu. dakle, jedna je službena i oko nje se sve vrti, a ova light verzija je za rekreativce. ona se ne mora ni održati ukoliko ne bude najmanje 10-tak prijavljenih. Duzina ove staze ce biti izmedju 30-40 km, i o tome ce te biti pravodobno informirani.
Ali zato su svi na čičvardi, rakiji i smokvama i najbolji iz obe kategorije ce primiti nagrade. više o Škrapingu 2007. na www.islandpasman.com

p.s. trebamo nekoga tko dobro vlada slovensko-hrvatskim jezikom, da nam pomogne oko tocnog prevodjenja skraping stranica...
 Perdurabo
Marjan hvala za uvrstitev teme.Ko je ze kolega dejal prosimo enega med vami da prevede z hrvascine na slovenscino.Jaz lahk berem slovenscino ampak pisat nekaj tko resnega...to ne gre.
Uporabniški avatar
 perpetruum
24.veljača?

je to februar ali marec?
en malo intenzivnejši spomladanski sprehod po morskem zraku bi bil lahko prav prijeten... :D

perpetruum
 marjan
angleško slovensko slovensko I češko hrvaško

January januar prosinec leden siječanj
February februar svečan únor veljača
March marec sušec březen ožujak
April april mali traven duben travanj
Mai maj veliki traven květen svibanj
June junij rožnik červen lipanj
July julij mali srpen červenec srpanj
August avgust veliki srpen srpen kolovoz
September september kimavec září rujan
October oktober vinotok říjen listopad
November november listopad listopad studeni
December december gruden prosinec prosinac
Uporabniški avatar
 perpetruum
lepa hvala...
tole si bom pa sprintu... :D
 matej-jethro
Neki me zanima! A je na to dirko pametn vzet camelbag za pitje med potjo?
 Perdurabo
Organizatorji so dobili sponzorja za vodo Unique na štartu in cilju.Tud na dva tri mesta po poti bo postrezba z vodo in okrepilom.Ampak vsak za sebe individualno skrbi.
Uporabniški avatar
 ales
matej-jethro napisal/-a:Neki me zanima! A je na to dirko pametn vzet camelbag za pitje med potjo?

Ena vrsta lastne pijače je OBVEZNA.. lani je bila voda v zadostnih količinah le prvi del poti, zadnja v Solinah, ki sem jo žal preskočil. Kasneje cel Zaglav nič(boš tam videl zakaj), tudi v Žinčeni in Lanđinu ne, šele kasneje je bilo ob eni KT cel kup praznih steklenic-za nas bolj na koncu torej ni ostalo nič. V cilju sem bil tko dehidriran, da najprej še piva nisem mogel pit.

Nekaj vtisov o lanskoletnem tekmovanju: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 54&start=0

Drugače pa zlo priporočam, posebej za izkušene hribolazce, vajene brezpotij. Žal mene letos ne bo-malta press.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA