Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

gd
cca. 8 km se teče po slovenski strani v novi gorici in v Šempetru in sicer se na cca. 11 km preko MP Solkan priteče v Slovenijo, nato se teče tik ob meji po Kolodvorski ulici in kolesarski stezi do Šempetra, nato po ulicah v Šempetru in nazaj po kolesarski stezi do mejnega prehoda Pristava, kjer se teče nazaj v Italijo do cilja v centru Gorice, kjer je tudi štart.
Uporabniški avatar
 adrian
Zdravo,

tole bi mi bil super trening pred Rimom. Kako je s prijavo, plačilom, se lahko plača pred štartom, dvigom štartnih številk.
Kolikor poznam Gorico je tudi problem s parkiranjem. Če kdo kaj ve, help me :roll:
Uporabniški avatar
 vanja
Jaz in še nekaj prijateljev smo že prijavljeni (poslali prijavnico po internetu), plačilo pa se bojda lahko izvede hkrati z dvigom startnih številk (v soboto ali nedeljo pred tekom).

Glede parkiranja pa tudi jaz ne vem, še nisem čisto taprava domorodka tod naokoli. :D

Se vidimo!
Uporabniški avatar
 Dule
Tudi mene mika..Če gre še kdo iz Ljubljane se priporočam, da se povežemo za skupno iskanje startnega mesta.. :oops:

ČAU ČAU
 gd
Ne no ti treba kaj dosti iskati. Startni prostor je v parku v neposredni bližini trgovine Standa, to je na glavni ulici Corso v centru mesta.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA