Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Damijan
Zna bit avstijsko luštno! Ženo na šoping, sam pa na lauf (entšuldigen, forumovke).
Nagradno vprašanje: kdo bo na koncu bolj zadovoljen? Ali pa zadovoljén?
Uporabniški avatar
 klatez
Hja, ideja ni slaba ampak tek je v nedeljo. :evil:
Uporabniški avatar
 adrian
ni slaba ideja tole, samo kot sem prebral v nedeljo nebo mogoče dobiti štartne številke, da bi pa že v soboto hodu gor mi pa glih ni :?
Uporabniški avatar
 klatez
Sem že pisal organizatorju glede tega in so mi odgovorili, da lahko poskrbijo, da se dobi številka na dan prireditve na štartnem prostoru. Dvignit pa jo bo treba do 9. ure.

Samo meni se je nekaj zakompliciralo glede datuma in zgleda, da 1.4. ne bom mogel, zato sem že pogledal, če obstaja še kakšna 21-ka en dan prej in našel dva manjša polmaratona, ki sta tudi blizu in sicer:
- v Strass-u (takoj čez mejo v Šentilju) - http://www.sv-strass.com/html/fussball.html in klik na Erzherzog Johann lauf
- v Wolfsbergu (čez mejo v Dravogradu) - http://www.lac-wolfsberg.at/Dokumente/2007/%20Halbmarathon.pdf (včasih malo dalj nalaga, ker je velik pdf).

Pa še trgovine so v soboto odprte! :roll:
Uporabniški avatar
 Vreme
- v Strass-u (takoj čez mejo v Šentilju)

Hm mogoče pa se ga udeležim...5 km bi bila kar pravšnja razdalja za mene :D
Uporabniški avatar
 tadejk
LP

Sem že prijavljen!
Nad Gradcem sem tako ali tako navdušen, če gre pa za tek, pa še toliko bolj.

Tadej
Uporabniški avatar
 tae
Hojla, jaz sem načeloma bolj kratkaš, ampak za letos pa planiram poskusno eno 21-ko, da vidim kje sem na tej razdalji. Za prvo polovičko želim zbrati en poseben tek. In ta se mi zdi kar primeren. Zdaj pa problemi, težave, predlogi, nasveti in vse ostalo, kar ne najdem sam odgovorov.

- Tek je v nedeljo, prevzem štartnih številk pa v petek in soboto, kot sem razbral iz razpisa. Zanima me ali se je morda organizator že kaj omehčal in jih lahko pošlje po pošti (sam ga nisem vprašal, ker je moja nemščina bolj SCHLECHT), ali jih bo vseeno možno prevzeti na dan teka za tujce ali bo šel mogoče dejansko kdo od forumovcev že prej gor in pobral številke za vse prijavljene iz TF.

- V primeru, da mi uspe plačati štartnino, se prijaviti in urediti zadevo s štartnimi številkami, je možen kakšen skupni prevoz. Lahko tudi jaz vozim, problem je v tem, da še nikoli nisem bil v Grazu in se nebi rad zgubil.

- Če bi nas bilo več, lahko zastopamo Slovenijo, kot pred kratkim kolegi na Malti

- Kako je s plačilom iz Slovenije v drugo državo (koliko vzame banka), kakšen je točen postopek za fizično osebo, najmanj kompliciran in najugodnejši.

Hvala za vse odgovore.

PS: če me ne bo zraven fizično, bom z vami v mislih. Lepo se ga imejte in se vidimo na naslednjem teku.
Uporabniški avatar
 klatez
Na tvoje prvo vprašanje je odgovor v mojem zadnjem postu :roll: :

klatez napisal/-a:Sem že pisal organizatorju glede tega in so mi odgovorili, da lahko poskrbijo, da se dobi številka na dan prireditve na štartnem prostoru. Dvignit pa jo bo treba do 9. ure.

Če pa hočeš še original odgovor organizatorja, pa evo:
Wenn Sie sich bereits angemeldet haben, hinterlegen wir gerne Ihr Startsackerl am 1. April vor Ort im Zelt. Bitte aber verlässlich bis 9.00 Uhr abholen!
Liebe Grüße aus Graz, Christiane Kiesl

Jaz ne morem iti (višja sila) ampak kolikor vem, jih bo tam kar nekaj iz SLO, tako da se bo mogoče kdo še oglasil (če bo interes, da se skupaj peljete oziroma da ti pomagajo pri orientaciji v Grazu). Sicer pa sem pogledal, kje je štart in ga po moje ne bo težko najti. Je blizu pokopališča (uf, kako primerno :twisted: ). Če se boš prijavil in ne bo šel noben s tabo, ti bom detaljno napisal.

Pri internetni prijavi gre plačilo preko Sportpayment, tako da boš rabil kreditno kartico (ali pa vsaj nekoga, ki jo ima). Je pa čisto enostavno in nekomplicirano. Če plačaš s kartico, ni provizij (pa tudi menjave ne več, ker imamo EUR).

Lahko se prijaviš še po faxu ampak tudi v tem primeru boš rabil kreditno kartico. Bančna nakazila so možna samo za tiste, ki imajo račune v A in D.
Nazadnje spremenil klatez, dne 01 Mar 2007, 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tadejk
tae napisal/-a:- V primeru, da mi uspe plačati štartnino, se prijaviti in urediti zadevo s štartnimi številkami, je možen kakšen skupni prevoz. Lahko tudi jaz vozim, problem je v tem, da še nikoli nisem bil v Grazu in se nebi rad zgubil.

Tudi v tem primeru lahko pomagam in v nedeljo krenemo iz Maribora (črpalka na avtocesti Dobrenje) skupaj in se ne izgubimo, ali pa če že potem vsi skupaj.

tae napisal/-a:- Kako je s plačilom iz Slovenije v drugo državo (koliko vzame banka), kakšen je točen postopek za fizično osebo, najmanj kompliciran in najugodnejši.

Na sportpayment strani enostavno plačaš štartnino z kreditno kartico in ni nobenih stroškov. Na strani, kjer se boš prijavil izvedeš tudi plačilo. Zelo enostavno.

Če te še kaj zanima samo ustreli.

Tadej
Uporabniški avatar
 tae
Klatež in Tadej, hvala lepa za vajin trud in vse potrebne odgovore.
Uporabniški avatar
 tae
Evo, zdaj sem se še jaz prijavil. Zdaj ne vem, ali se bomo naprej menili javno (če se nam bo morda še kdo pridružil) ali preko zasebnih sporočil.

Glede na to, da je treba številke prevzeti do 9h zjutraj, me zanima kdaj moram biti že v Mariboru, glede na to, da sem sam iz Kamnika.

Najbolje bi bilo, da bi bili 4 ali celo 5 v avtu zaradi stroškov bencina in vinjete, kar bi si enakomerno razdelili.

Če ima kdo slovensko zastavo in zastavo tekaškega foruma naj že sedaj pripravi za sabo.

PS: z mano bo verjetno še en kolega, sam še ni prijavljen.
Uporabniški avatar
 tadejk
LP

Lahko tukaj, lahko pa tudi po ZS.

Iz Maribora bi morali kreniti 7.30-7.45 (rezerva časa pač).

Zaenkrat imam tudi jaz dva prostora v avtu in letno vinjeto, tako, da če se dogovorimo, lahko gresta z menoj in Majo.
Tadej
Uporabniški avatar
 Damijan
Naj bo kar javno, prosim... Jaz še razmišljam, do sredine oz. 20.4. se bom odločil. Imam pa ta tek na listi želja. Rad bi odtekel tam nekje okoli 1:23 oz.
malo hitreje kot 4:00 min/km.
Uporabniški avatar
 klatez
Kot sem že rekel, mene ne bo.
Bom pa verjetno šel na katerega od tistih dveh manjših, ki bosta dan prej.

Damijan napisal/-a:Naj bo kar javno, prosim... Jaz še razmišljam, do sredine oz. 20.4. se bom odločil. Imam pa ta tek na listi želja. Rad bi odtekel tam nekje okoli 1:23 oz.
malo hitreje kot 4:00 min/km.

Čuj Damijan ali se ti to odločaš za drugo leto? :twisted:
Letos je tek 1. aprila in verjetno bo tvoja odločitev malo prepozna, a ne?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA