Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spoštovani!

Ponovno vabljeni v Dolsko :D :D :D
Zapodili se bomo z istega štartnega prostora kot na našem novoletnem teku, toda tokrat v nasprotno smer.
Ucvrli jo bomo proti Murovici, 743 m visokem hribu.

V sklopu praznika Občine Dol pri Ljubljani bomo sodelovali tudi na kulturni prireditvi v Zagorici, kjer se je rodil naš matematik, topničar, vojak baron Jurij Vega.

Več na naši spletni strani http://www.dol.si/sddolsko :)

Še slikca naše Murovice:
Slika

Vabljeni!
Uporabniški avatar
 žine
Hojla,

sem šel danes malo preverit progo na Murovco. Kar lepo blatno je na nekaj mestih in ponekod je treba malo akrobatskih spretnosti pri preskakovanju pomladanskih potočkov - ki bodo verjetno čez 14 dni že usahnili. So pa prijetna popestritev :D Se mi pa zdi, da je trasa malo spremenjena? Pojavile so se neke široke vlake, ki mi niso ostale v spominu - je pa čist možno da se motim --->male sive celice štrajkajo<---
Se vidmo čez 14 dni!
lpŽ
Uporabniški avatar
 rebolj
Proga ni spremenjena.
Je pa res, da so jo v spodnjem delu razširili in naredili nek obvoz.
To bomo še ustrezno označili pred tekmo.
Uporabniški avatar
 brankos
tudi jaz sem danes raziskoval traso teka na Murovco. sicer je vlaka res mal blatna in razrita, pa tudi kaka veja se najde na poti . Proga je dobro označena s puščicami iz prejšnih let, tako da se lahko znajdejo tudi novinci. skratka prav fajn bo čez 14 dni
Uporabniški avatar
 rebolj
Ola!

Člani, pred kratkim ustanovljenega ŠD Zagorica pri Dolskem, kateri so nam letos priskočili na pomoč, so že očistili višinski predel proge. :D :D :D

Čaka nas še nižinski del, katerega pa se moramo lotiti "partizani" iz Dolskega :lol:
Uporabniški avatar
 Dule
Toliko pazite, da ne boste "zravnali" in "speglali" celega hriba :D

Vsekakor imam namen priti, čeprav so obstranske (beri netekaške) dejavnosti vedno bolj številčne.. :roll:

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 brankos
Dule napisal/-a:Toliko pazite, da ne boste "zravnali" in "speglali" celega hriba :D ČAU ČAU

Pa da nebi slučajno asfaltirali poti :), ga je že tako vse preveč po naših lokalnih gričkih
Uporabniški avatar
 žine
Pa da nebi slučajno asfaltirali poti , ga je že tako vse preveč po naših lokalnih gričkih

.....so jo pa zasnežil :D A gremo kljub vsemu gazit v soboto?

lpŽ
Uporabniški avatar
 brankos
ja Jernej še ni dal preklica, da bi tekma odpadla - žine - gremo :)
Uporabniški avatar
 rebolj
Ola!

Mi smo pripravljeni, tko da je treba sam še štartat :D :D :D
Če ima kdo za pobelit npr. dnevno sobo, potem mora grist v klanec ...
Uporabniški avatar
 brankos
kaj je glavna nagrada Jupol in Jubolin kit??? jaz mam celo bajto za pofarbat !!!!
 grega_
Bolj kot se bliža sobotna tekma, bolj zanimivo postaja. Več snega in blata bo na stezi, lepše bo :D , pa še kakšna veja ni problema. Take razmere nam dajo še več motivacije in užitka...bolj kot trpimo, lepše se mamo :wink: ...

Se vidimo v soboto,

lp Grega
Uporabniški avatar
 žine
grega_ napisal/-a:Bolj kot se bliža sobotna tekma, bolj zanimivo postaja. Več snega in blata bo na stezi, lepše bo :D , pa še kakšna veja ni problema. Take razmere nam dajo še več motivacije in užitka...bolj kot trpimo, lepše se mamo :wink: ...

Se vidimo v soboto,

lp Grega

:D to itak...., pa ker bo mraz in noge bojo mokre - se bo upam poskrbelo, da se na vrhu vsi prepoteni ne bomo prehladili? :lol:

lpŽ
Uporabniški avatar
 rebolj
Tkola naj bi blo:

Organizatorji bomo (tako kot prejšnja leta) pripravili vrečke, v katere boste dali najnujnejšo opremo, npr. majico in vetrovko.
Vreča bo romala na vrh Murovice, kjer se boste lahko takoj preoblekli.

Ostala oprema (ruzaki, torbe) bo do konca ceste (vas Vrh) odpeljana z avtomobilom.
Mimo tega avtomobila boste tekli in ga boste lahko opazili.
Ko se boste vrnili z Murovice (ca. 10 min hoje nazaj po progi), boste v avtomobilu prevzeli preostalo opremo in jo ucvrli do Zagorice (5' hoje), kjer bo razglasitev v sklopu občinskega praznika ter tudi obrok hrane.

LEGENDA:
rdeča ... proga Dolsko - Murovica
modra ... od točke, kjer bo parkiran avtomobil, do Zagorice

Slika[/img]
 marjan
Odlično, se vidimo in da ponovimo zgodbo barona Jurija Vege.
Jernej koliko je snega, rabimo gamaše :wink:

Sicer pa hvala za vse informacije. Še celo AS Hrvaška ima reklamo za tek. :shock: Internet dejansko podira vse meje :hack:

Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA