Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZDRAVO!
Kot pohodnik sem večkrat na Primožu, kjer v zadnjem času opažam veliko tekačev, ki pridno trenirajo, pa sem se začel spogledovati z možnostjo da se teka k Primožu udeležim tudi sam, čeprav s tovrstnimi teki nimam nobenih izkušen, zato bodo vsi triki in namigi dobrodošli. Predvsem pa me zanima KJE točno poteka trasa teka, saj je v uporabi na začetku kar nekaj bližnjic.

lep pozdrav :TF)
Uporabniški avatar
 Darja
BO-JAN, kar hrabro. Trasa poteka po cesti, nič bližnjic!
 matej-jethro
Darja napisal/-a:BO-JAN, kar hrabro. Trasa poteka po cesti, nič bližnjic!

Tko, kot je rekla! Štartaš na "Vegradu" pri domu oz. edini hiši nad Calcitom in po cesti dokler gre. Vse ostalo do cilja je poezija :wink:
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Hvala za vzpodbudo, verjetno bi bilo priporočljivo da stvar (tek na Primoža) pred tekmo probam da bom vedel pri čem sem, zna pa se verjetno zgoditi da mi bo pulz dvignilo do max.
hvala še enkrat :laola
Uporabniški avatar
 Darja
Absolutno moraš, pri tem teku je taktika zelo pomembna, ker je kratek in kar strm, ni časa za popravne izpite. Večina nas celotne trase ne more preteči (če ne štejemo turbo gorskih tekačev :cast: ), zato je kar pametno naštudirat kateri del je bolje prehodit in katerega lahko pretečeš.
V vsakem primeru si pa crknjen. Itak.
LP, Darja
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Rečeno storjeno, tekaško sem premeril strmino Primoža, potreboval sem pol ure tako da rekord proge ni padel, pulz visok, zadovoljstvo MAX.
Hvala za vzpodbudo in LP BO-JAN :D
Uporabniški avatar
 Andraz
OK, ne vem a sem spregledal al kaj, kdaj pa je tek na Primoža???

Tega ne smem zamudit....

lp
a.
Uporabniški avatar
 Andraz
Hvala Brankos, ampak žal me ni v Slo takrat..... škoda, res bi full šel, na sv. Primoža sem že večkrat izdihnu (beri: sopel), pa drugo leto!

lp
a.
 glumac
Kamničani trenirajo k pr norcih,hitro prehitro
 matej-jethro
glumac napisal/-a:Kamničani trenirajo k pr norcih,hitro prehitro

Ja, jest sm jih tud vidu :shock: Se mi zdi, da so vmes še celo ene neznane face...mal jih mam na sumu, da so se ravnokar iz Lublane priselil :lol:
Bomo že kako......

se vidmo, na Primožu, k se zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sam Matej, če sem prav opazil si se prav vlekel tja gor, ccc, da nauš tazadn :twisted:
 Olinad
Če je bilo danes, si mene najbrž srečal.Proti koncu sem bil že čisto meglen, pa si me za Ljubljančana zamenjal ( z 25 minutami še nisem konkurenčen, hehe). :D

Lep pozdrav

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA