Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni vsi ljubitelji teka in seveda vsi tisti, ki radi tečete v dvoje - s psom!

Letos vas KD Krim, ŠD ŠPiC Ljubljana in Tekaški forum

zopet vabimo na REPKOV TEK, ki bo to nedeljo, 18.3.2007!
Slika

kje?
Ljubljana, spodnje parkirišče pri Živalskem vrtu - kjer bo program - prikaz teka Canicross in nato start vseh tekačev, po prihodu v cilj se preselimo na zgornje parkirišče, kjer bo program KD KRIM

kdaj?
od desetih dalje bo odprta prijavnica.
Prireditev se prične ob 11h - PRIKAZ TEKA S PSI: CANICROSS (Slovenski klub vodnikov vlečnih psov)
11:15 Start teka: tekači s psi ali brez, lahko se tudi sprehodite po trasi
11:45 Prikaz skupine za nastope Kinološkega društva Krim

--- Še opis proge, ki ga je že za lanski tek sestavil Ero:
Na parkirišču pred živalskim vrtom bo prijavnica, kjer bodo tudi nastopi KD Krim. Nato se vsi skupaj v skupini preselimo na spodnje parkirišče in si ob 11h ogledamo tek s psi Slovenskega kluba vodnikov vlečnih psov, panogo: Canicross (ko psi tečejo za tek prilagojenih povodcih).

ob 11:15 sledi start teka ali pohoda - kot želite, zmorete in se počutite. po kolesarski poti se bomo odpravili v smeri proti centru mesta in čez slabega pol kilometra zavili preko mostička in nazaj na pot ob Malem grabnu.
Pot nas vodi dalje ob grabnu do mostička pri Biotehnični fakulteti. do tu je točno kilometer. Kar naprej in na PST do ceste, kjer se pri zadnjem mostičku obrnemo, gremo nazaj po PST in pri mostičku čez graben in mimo Biotehnične fakultete proti Večni poti. Na kolesarski poti zavijemo desno in gremo v cilj.
Krog je sklenjen. Dolg je dobra dva kilometra in pol. Kdor želi (večina?), si takoj lahko privošči še enega. Lahko pa med kroženjem izpustite krak po PST in tako krog skrajšate na 1,6 km.
---
Danes sva z Žigom tudi pregledala progo in je suha, naj takšna tudi ostane do nedelje in smo zmagali!!!

PRIJAVNINA JE: 5 EUR (vsak dobi vrečko z darilci: nekaj za tekača in nekaj za "kosmatega" tekača) in tako kot vsa leta doslej gre vsa za dober namen: štirinožci na teku bodo pomagali drugim štirinožcem v stiski: za SKLAD REPEK, ki skrbi za zdravljenje, cepljenje, operacije brezdomnih živali.

Pridite, v nedeljo sem naročila res lepo vreme! Če pa bi kdo rad pomagal - potrebujemo še nekaj redarjev - pa naj me kontaktira na mail: ila@elsis.si

Kakšne podrobnosti pa še dopišem, lahko še tudi še kaj vprašate, če sem kaj pozabila.
Uporabniški avatar
 ziga
Potrebujemo vsaj deset (10) pomočnikov - usmerjevalcev! Kdo se javi?
Uporabniški avatar
 ziga
A nam ne bo nihče pomagal?
Uporabniški avatar
 še1PR
Hov!
Lani mi je bilo na tem teku strašno fino! Eni repki res rabijo pomoč in super občutek je, če lahko pomagaš. Tudi celo vrečko različnih stvari sem domov prinesla....
Če bo slabo vreme, bom še1PR nagnala, da se javi! Samo potem bom jaz verjetno morala ostati doma... :cry:
Dveh vlog ji med vsemi kosmatimi prijatelji ne bom pustila igrat!
Kaj od nje pričakujete :?: Hov!
ČrnaPR
Uporabniški avatar
 ziga
Potrebujemo pomoč predvsem pri zagotavljanju varnosti na progi in usmerjanje, da kdo ne zaide. To je vse.
Uporabniški avatar
 ziga
V petek, ob 7. uri zjutraj, glejte oddajo Dobro jutro na TVS 1, kjer bosta Eelah in Ruf najavila Repkov tek.
Uporabniški avatar
 5rca
ziga napisal/-a:V petek, ob 7. uri zjutraj, glejte oddajo Dobro jutro na TVS 1, kjer bosta Eelah in Ruf najavila Repkov tek.

dej nehi ... jest takrat še spim :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 ziga
Upam, da v nedeljo, ob 11. uri ne bo prezgodaj zate za pomoč?!
Uporabniški avatar
 milkec
Evo ruke... pridem jaz pomagat oz. usmerjati!
Uporabniški avatar
 eelah
HVAAAAAALAAAAAAAAAAA!!!

:laola
Uporabniški avatar
 5rca
ziga napisal/-a:Upam, da v nedeljo, ob 11. uri ne bo prezgodaj zate za pomoč?!

:lol: kje pa ... pridem celo laufat 8)

pomoč pa ... aha, lahko, bom metla :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA