Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 jana teka teka
Mene pa zanima kje se lahko prijaviš - preko interneta (internetna prijava). Na njihovi spletni strani namreč nisem našla povezave na internetno prijavo. Našla sem samo pdf prijavnico (po pošti).

Se je ze kdo prijavil preko interneta?

lp
Jana
Uporabniški avatar
 namaste
Tud js bom verjetno tam - Radenci here I come :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
jana teka teka napisal/-a:... Mene pa zanima kje se lahko prijaviš - preko interneta (internetna prijava). Na njihovi spletni strani namreč nisem našla povezave na internetno prijavo ...

Občasno klikni na njihovo spletno stran. Slej kot prej, predvsem pa pravočasno, bo tudi to urejeno. :idea: 8)
 ton
Tu bo šele vetra okrog štartnine!

In - če slučajno to bere kdo od organizatorjev - dajte končno skinite onega Pavliha (pa naj bo v normalnem življenju ravnatelj treh, ne samo ene radgonske šole) napovedovalca popoldne na otroških tekih: njegove šale so neprimerne, obscene in resnična groza, ob tem pa celo ovira prireditev, saj so vsaj lani otroci neskončno čakali s štarti, da je lahko 'svršil' kako prav neokusno smešnico.
Uporabniški avatar
 RoKo
Vlajko napisal/-a:
jana teka teka napisal/-a:... Mene pa zanima kje se lahko prijaviš - preko interneta (internetna prijava). Na njihovi spletni strani namreč nisem našla povezave na internetno prijavo ...

Občasno klikni na njihovo spletno stran. Slej kot prej, predvsem pa pravočasno, bo tudi to urejeno. :idea: 8)

Po 2. aprilu bodo možne prijave preko neta.
Uporabniški avatar
 Vreme
Tudi sam bom tam in srčno upam, da še kdo drugi tudi:)

Sicer, pa naj bi bilo to mojih prvih 10 km po zelo doooolgem času !
Uporabniški avatar
 jana teka teka
RoKo napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:

Po 2. aprilu bodo možne prijave preko neta.

Roko hvala za odgovor!

Se mi je zdelo čudno, ker lani je bila možna prijava že februarja. :roll:

se vidimo v Radencih!

lp
Jana
 nana
Mi lahko prosim kdo pove, kako zgleda 10 km proga? Seveda me spet zanima, kako je s klanci (pred njimi imam fobijo) :roll:

lp
Uporabniški avatar
 shash
Nana, na njhovi strani si lahko pgledaš progo za 21 km. Profil te proge je, da narediš na 21 km celih 5 ( pet ) višinskih metrov. Saj, na kateri konec Slovenije gremo. Tako da nič bat, samo hrabro naprej, tam klancev ni.
Pa veliko uspeha na tekmi.
Uporabniški avatar
 RoKo
nana napisal/-a:Mi lahko prosim kdo pove, kako zgleda 10 km proga? Seveda me spet zanima, kako je s klanci (pred njimi imam fobijo) :roll:

lp
Otročje lahko, tekel lani, ločeno od 21,klancev ni, čez majhen gozdiček, vasi, res pa je 10 km.
 ton
Tudi jaz sem lani tekel desetko: po glavni cesti nazaj proti Mariboru, obrat in po ene 300 metrih desno po makadamu čez progo in skozi gozd, potem (spet asfalt) v vas in po nežno valovitem terenu (+- 2 m) nazaj proti Radencem, kar dolga ravnina ob blokih, spust v krožišče in šprint v cilj.
Načrt je na spletni strani maratona.
Uporabniški avatar
 Janez90
V Radencih je vedno dobro vzdušje. Poleg tega je tam, podobno kot na kraškem malem maratonu zanimiva trasa značilna za del Slovenije v katerem se nahaja. Sicer pa je tudi na Lj maratonu v redu, a je včasih lepo pogledat ven.

Se vidimo!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA