Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mihaperme
Včeraj v Sežani plačal štartnino :D Maraton seveda :wink:

lp
Uporabniški avatar
 lojzeP
je bilo že precej debate okoli tega teka. nekaj nas je kar sigurnih :D
letos je spremenjena trasa proge, tako, da zna biti še zanimiveje. če bomo potrebovali kakršno pomoč, je Ines že ponudila sodelovanje. :D
Uporabniški avatar
 to-le
Ja, letos je "New Course"

štart: Duino
cilj: Trst-Piazza Unita;
ja sprememba je dobrodošla.
LP,
toni
Uporabniški avatar
 mihaperme
ero napisal/-a:
mihaperme napisal/-a:Včeraj v Sežani plačal štartnino :D Maraton seveda

:) ste imeli škonto?

:nono: niso dali :lol:
 sempja
Tisti, ki ste ga že kdaj odtekli - za vas 2 vprašanji: (1) Kakšna je trasa in (2) ali sta 2 kroga?
 ton
Porkaš, kakšen Duino? Devin!
 deniss
Pozdravljeni!

Jaz imam pa čisto tehnično vprašanje...če lahko kdo pomaga...

A je plačilo štartnine in potem pošiljanje prijavnice in računa dovolj za štart na polmaratonu..

V opisu prijave namreč govorijo o kartici članstva v klubu oz. zdravstvenem potrdilu...

Hvala!

Lp, Denis
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

Italijani so znani po svoji urejenosti glede pripadnosti zvezi in društvom in preko tega imajo urejeno tudi zdravniško spričevalo. za 'neuvrščene' pa je od maratona do maratona drugače. ponekod težijo, drugje podpišeš lastno izjavo, spet drugje nič. mislim, da pade Trst pod tretjo kategorijo :)

na spletni prijavi sem izbral 'tujec' in ni bilo več govora o zdravniškem spričevalu.

lahko pa greš za foro k svojemu osebnemu zdravniku in mu rečeš, da ti izda spričevalo (brezplačno!) za ukvarjanje s športom. poskusi. vem, da so nekateri že imeli težave s tem...

ps: prosim tiste, ki so v Trstu že tekli na ta dolgih, da me popravijo, če se motim. Milkec, Ines, ...?
 ines
Pozdravljeni!

Že več let zaporedoma pišem prijavnice in jih nesem v Trst par dni pred pričetkom maratona- dvignem tudi številke,čipe..... Še nikoli me ni nobeden nič vprašal- čeprav vsako leto piše eno in isto.

L.P. Ines
 deniss
Super...

Hvala za odgovor!!!

Zelo ste pomagali:))))

Torej več ni ovir...gremo v Trst:)))
Uporabniški avatar
 lojzeP
ines napisal/-a:Pozdravljeni!

Že več let zaporedoma pišem prijavnice in jih nesem v Trst par dni pred pričetkom maratona- dvignem tudi številke,čipe..... Še nikoli me ni nobeden nič vprašal- čeprav vsako leto piše eno in isto.

L.P. Ines

naša zlata Ines :D 8)
se rada pohvali, da ima mehko srce, pa zmeri kaj "sumljivega" v kofani. in glih zato se gremo matrat na obalo - medalje poberemo usput :roll:
Uporabniški avatar
 marathon95
Mi dolazimo organizirano osmu godinunikad nije bilo problema. Prijave idu unaprijed, a startninu plačamo kod podizanja brojeva u subotu. :lol:
Normalno, sve u dogovoru s organizatorom

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA