Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V organizaciji ZAVODA ZA ŠPORT SLOVENSKA BISTRICA in pod pokroviteljstvom
OBČINE SLOVENSKA BISTRICA

SOBOTO 14. APRILA 2007

Informacije, garderobe, sanitarije, tuširanje, malica, prijave in proglasitev rezultatov Partizanski 35 Slovenska Bistrica-stara telovadnica.
PREDPRIJAVE. Tel. 02/80 50 680 PRIJAVE- na dan prireditve do 09.00 ure
INFORMACIJE: tel. 02/80 50 680 FAX. 02/80 50 686; GSM 031/317 949 Borko Milan
e:mail: zzssb@siol.net; www.zavod-sport-slovbistrica.si

ŠTART: Pred staro telovadnico Partizanski 35

ŠTARTNINA: 7,00 EUR-ov -za odrasle, 3,00 EUR-e za učence,
otroci vrtec in družinski tek je brez štartnine
KATEGORIJE:
-otroci vrtec 250 m štart 09.50 uri
-učenci 1996 in ml. 680 m štart 10.00 uri
-učenke 1996 in ml. 680 m štart 10.10 uri
-učenci-ke 1994-1995 1300 m štart 10.20 uri
-učenci-ke 1992-1993 1300 m štart 10.35 uri
-ženske vse kat. A,B,C,D,E,F 5810 m (2X2910m) štart 11.00 uri
-moški vse kat. A,B,C,D,E,F,G 8730 m (3x2910m) štart 11.00 uri
-družinski tek 680 m štart 12.05 uri
Kategorije pri ženskah in moških so po deset let

PROGLASITEV REZULTATOV: Za učence-ke takoj po teku,
Za vse ženske in moške kategorije pa ob 13.30 uri v stari telovadnici ali na prostem.
Rezultati bodo na dan prireditve objavljeni na oglasni deski telovadnice in na spletni strani,
www.zavod-sport-slovbistrica.si , ter www.oks-zsz.si

NAGRADE: Prvi trije v posamezni kategoriji prejmejo pokal.
Otroci vrtec, učenci in učenke prejmejo majico
Vsi udeleženci v ženski in moški kategorijah prejmejo
1 L SALATNEGA OLJA tovarne OLJA GEA SB in ALU folijo tovarne IMPOL SB
Vse udeležene družine prejmejo priznanje.

MALICA: Vsi, ki plačajo štartnino, vrnejo štartno številko in prejmejo toplo malico.

SPLOŠNA DOLOČILA:
-Vsak tekmovalec tekmuje na lastno odgovornost
-Družinski tek sestavljajo trije tekači, v vsaki ekipi mora biti vsaj eden od staršev oz. eden od otrok. V cilj morajo preteči skupaj.
-Vsem nastopajočim se priporoča, da predhodno opravijo zdravniški pregled..
Uporabniški avatar
 klatez
He, he - eno od petindvajsetih. :P

Šestindvajseto pa sem dobil po pošti! Pa zraven še zloženko Slovenija teče in prijavnico, tako da bom prišel že z izpolnjeno in ne bom delal gužve. Sedaj, ko sem naredil takšno reklamo, pa se že ne bom drenjal... 8)

Tisto zgoraj je copy-paste vabilo organizatorja (kot sem napovedal v temi Skupni teki Slovenska Bistrica, kjer se je začela ta debata). Tako, da se ne prijavljajte meni in mi pošiljati ZS... :roll:

@Areh: zemljevida proge pa ni - lahko ti pošljem nerazločno satelitsko sliko ali pa te vabim na organiziran ogled proge :wink:
Nazadnje spremenil klatez, dne 10 Apr 2007, 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Damijan
Mogoče pa ti organizator namiguje, bi lahko izvedel kako skupinsko prijavo - za 25 forumovcev, npr?
Uporabniški avatar
 klatez
Če pa ni popusta... :twisted:
Uporabniški avatar
 Damijan
Ma ne popust, cena za skupino bi morala bit 8 eurotov, ker si 26 prijavnic dobil!

Ajd, da ne bova smetila: prite v Bistrco laufat, pol pa povejte, kak vam je bilo všeč.
Uporabniški avatar
 areh
Klatež, hvala, ti sam napiši, v besedi, približno kje poteka proga.
Hvala.
lpA
Uporabniški avatar
 klatez
Lani je bilo takšna:
ŠTART - /pri stari policiji/ Trg Svobode; (desno) Partizanska ulica; (levo pri novi telovadnici) Tomšičeva ulica /v celoti, kar pomeni v prvem križišču desno in nato še enkrat desno/; (desno) Partizanska ulica /do nove telovadnice/, (levo) ob telovadnici in igrišču; (desno) Kopališka ulica /ob parku/; (desno) Grajska cesta /mimo gradu/; (levo) Partizanska ulica; (levo) Ozka ulica; (desno) Trg svobode in v cilj oziroma novi krog. Zakomplicirano?

Opisana trasa se je ponovila 3x, razdalja je bila 9,1km (preverjeno točno).

Letos bo štart drugje (pri stari telovadnici) in je verjetno tudi proga malo spremenjena, saj je razpisana razdalja 8,73km. Bo pa verjetno kakšna nova različica opisane proge. Se bom pozanimal, kje bo proga, potem pa jo v kakšnem TIS-u izrišemo.
Uporabniški avatar
 areh
O, hvala. Bo treba še grafika, ja, saj ne poznam ulic v bistrici..
lpA
Uporabniški avatar
 klatez
Bom poskrbel!

Ej, samo če te pol ne bo... :twisted:
Uporabniški avatar
 areh
:oops: . Upam, da bom.
lpA
Uporabniški avatar
 klatez
Slika
Uporabniški avatar
 klatez
Še zadnje informacije, ki sem jih dobil od organizatorja:

Predvideno je bilo, da se bo teklo še do Impola (krožišče) in nazaj ob potoku. V tem primeru bi bil en krog dolg 2,91km, kot je bilo navedeno v razpisu.

Ker niso dobili ustreznih dovoljenj, se bo teklo po enaki trasi kot lani, le da se bo zaradi spremembe lokacije štarta izpustil del v starem mestnem jedru.

Zgoraj narisan krog je dolg ca. 2,35km (danes ga bodo čisto točno izmerili), kar pomeni za ženske ca. 4,7km (2 kroga) in moške ca. 7km (3 krogi).

Evo Areh za tebe so še progo skrajšali, tako da sedaj ni več izgovorov... :wink:

P.S.: Za izdelavo zemljevida se najlepše zahvaljujem sponzorju, ki je naveden na levem robu! :roll:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klatez napisal/-a: ...Za izdelavo zemljevida se najlepše zahvaljujem sponzorju, ki je naveden na levem robu! :roll:
A, jaz sem pa mislil, da si za orientacijo navedel v kateri strani je Impol, saj na karti ni centra. Mogoče manjka kak centimeterček z desne strani, od koder se pride.
Res mi je pa žal, da me ne bo na štartu. Meni je bi lani tek všeč. Pa tako malo prireditev je v bližini. Pa še skrajšana proga je :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Ej ZdravkoC - da b' jara kača ne speljala me v tuji svet...

Še opis dostopa z avtoceste:
izvoz jug - desno v center, po ca. 500m pri drugem semaforju levo in po spet ca. 500m bo na vaši levi "stara" telovadnica
izvoz sever - levo proti Slov. Bistrici, po ca. 500m na hribu še enkrat levo, pa ca. 1km in spet pri drugem semaforju desno, pa še ca. 500m in na vaši levi bo "stara" telovadnica

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA