Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 miro
To Predrag,koliko pa nas bo?
No jaz pridem tako, ali tako!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
To boste pa imeli prav prijetno zgodbico.

Sonce, brez skrbi, 21km teka,...prazniki so tukaj za regeneracijo,

Naslednje leto se vam pridruzim da grem malo pogledati tiste kozje stezice med grmovjem in drevesjem po markirani stezi med Katorom in Kanegro...

Pa sonca med tekom heheheh...
Uporabniški avatar
 ero
hojla, prijatelji, kako kaže? kakšen je interes za bus v Umag? prosim, bodite pogumni in se napišite, če bi radi šli zraven. avtobus bi bilo dobro čim bolj napolniti, drugače bo težka...

aja, predvidena cena po potniku je okoli 15€. kaj več bo povedal Predrag...
Uporabniški avatar
 predrag
:laola
Za vse zmantrane tekače TROJK, zmantrane v ljubezni, tekače, netekače, prijatelje, člane familije, otroke, ... po domači vse kaj miga
priložnost - enodnevni IZLET /LJ - Umag - LJ/ za samo 15 E
Prema tome ... Halo društvo, ajmo svi na more, pravac 18.PM Umag. ... BOOKING NOW ...
Uporabniški avatar
 ales
Predrag prihajam, ne vem sicer kolk bom tekel (verjetno polovičko), po teku še plavanje, seveda pa z veseljem pozdravljam avtobusni prevoz!

1. ales 21km
Uporabniški avatar
 BoF
Jebela pa tak termin. Žal odpade potovanje, mam prvo tekmo v OIHL v Avstriji s klubom :cry:

Uživajte vi ki greste!!!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Taksnega udobja in konforta pa se nisem jemal.
To pa bo prava zabava.
Da nisem ze psiholosko pripravljen tisto soboto za tek v avstrijski Toscani bi bil tam.

Morja, Istrskega sonca,...pa povejte kako je blo...Blagor vam...
Uporabniški avatar
 MatjazV
Evo se prijavljava še dva:

2. MatjazV (tekmovalec na 21 ali pa 10 km- odvisno v kaksnem stanju bom po trojkah)
3. Izyemna

Predrag, se vidimo v Umagu!
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla,

Tudi jaz sem za Umag - glede na to, da nas v soboto caka "lom" na trojkah (ane jethro in miha :twisted: )pa bom tekel le eno easy 5k.

Bomo pa zato vizo podaljsali, pa kaj dobrega pojedli.

lptini
 matej-jethro
tini napisal/-a:Hoyla,

Tudi jaz sem za Umag - glede na to, da nas v soboto caka "lom" na trojkah (ane jethro in miha :twisted: )pa bom tekel le eno easy 5k.

Bomo pa zato vizo podaljsali, pa kaj dobrega pojedli.

lptini

To, da naj bi bil na trojkah drr-mrr :wink: ne dvomim, ampak......mejčkn me skrbi k greš ti še v Trst prej :? Mislmmm, tud jest sm hotu it, sam še dva v trojkah pol zajeb....to pa ne!! V Kamnk pa take nimamo 8)
Mihata poglej k prijetno potihem trenira :wink:
Uporabniški avatar
 MirkoPR
Tudi midva se prijavljava za avtobus v Umag. Kaj bova tekla, se bova pa še odločila.
Lep pozdrav!

MajdaPR
MirkoPR
Uporabniški avatar
 TANJAO
Tu sva še dva (2) za na bus!!
Ne glede na izzid teka trojk in koncerta Zucchera zvečer ,greva z vami v Umag, pa tudi če se bova vlekla po Rivi, kajti Nujno morava videti Slavico( že 28.4 sva imela idejo- skočit na Gibbonija ) in seveda celo ekipo srčnih tekačev- ko pa je blo tko luštno v Podgorici.
Izleta se udeleživa:

Mirč + Tanja O
Komi čakam nedelo!!!
Uporabniški avatar
 simi
Prijavljam še dva za bus, na koliko bo kateri tekel pa bo določilo trenutno počutje (after trojke):

simi
oranzni_slon
Uporabniški avatar
 predrag
:laola
Prijave za BUS so ne samo za tekače, več tudi za MARATON goste, in ostale, ... prav za res "
ENODNEVNI IZLET NA MORJE".

Se veda "VESELI AUTOBUS" gre na pot z minimalno številko potnikov od 40 oseb/ z kalk. 15 E po osebi.
Prema tome "NAVALI NARODE - DA SKUPIMO PRIJAVE, I DA BUS KRENE".
PREMA TOME... IŠČEMO VESELIH (TOP 40).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA