Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Med vikendom sem slisal, da naj bi se jutri (torek 8.5.) teklo na Ljubljanski grad. Morda kdo ve ob kateri uri in po kateri poti (od kje do kje) naj bi se teklo?

lp
 ton
Tole sem zasledil: http://www.sousport.si/index.php?T=00400006

Ni prav jasno, kje gre trasa, menda vsako leto nekoliko drugače (tako je menda njega dni sledil celo spust nazaj v mesto), vsekakor pa je motiv zastonjska majčka.

Na, prehitel me je Iskaman. Nič ne de.
 bojanm
Štart je na Prešernovem trgu čez Tromostovje,Stritarjeva mimo Robovega vodjaka,Cirilmetodov trg,Poljanska c.,Zrinskega preko Streliške po cesti na grad na vrhu se zavije še proti Šancam in po Osojni do gradu,okoli 2,5km,tko nekak.
Uporabniški avatar
 bla_k
Na Grad sem tekel trikrat kot študent in trikrat kot ''občan''.
Morm rečt, da mi je prireditev fajn, čeprav je ena tistih, kjer se ponavadi ne ženem do konca. Je pa res da je proga vsakič mal drugačna.
Prvič ko sem tekel je bil cilj takoj ko si pritekel na vrh, naslednje leto pa sem na škrge predihal še tist krog okol antene.
Uglavnm jutr bo prou fajn.
 Obivankenobi
Ja, jst verjetno pridem, ker še nikoli nisem tekel na grad, pa še prijavnine ni, pa majčko dobiš, pa še čisto blizu sem doma...tako da bo to ena luštna dirka... :lol: malo za relaksacijo... :oops:

Lp!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA