Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spoštovani športni prijatelji, cenjeni ljubitelji športa,

... stvar izbire, no tokrat samo za vas
... smo pripravili prekrasno božično darilo,
... seveda ne na katerikoli način, ... in tudi nekaj več, ...

2. mednarodni ULTRA promo MARATHON
"Istra v vašem srcu!", 53.8 km

... oz. vaše predbožično darilo,
... in tudi vse tisto kar ste vedno želeli videti,
... na najlepši možen način,
... vam je tokrat na vaši dlani,
... razkošje obdano z zelenilom narave in modrino morja,
... v naših prekrasnih pejsažih čarobne Bujštine,

... pričakujemo vas ...
... pri svetilniku v Savudriji, nedelja 23.12.2007., ob 09.00 uri.

Več o pokalu "Istra v vašem srcu!" na:
www.maratonumag.hr

Več o ULTRA promo Marathonu "Istra v vašem srcu!" na:
www.maratonumag.hr/prijevodi_slo/svi_pr ... 0Istra.HTM
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Wooo to pa je dobra ideja ...pozimi pred prazniki se osveziti z globokim vdihom morskega zraka in ubiti 50tko.

Je ze naznaceno v osebnem koledarju.
Slisi se zelo vabljivo.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja zgleda, da bomo Štajerci spravili skupaj za polni avto :wink:
Če bo vse OK :?:
Vse pa seveda bo OK :!:
:arrow: Tek_v_snegu, pa Inota prepričamo, pa MiroR, 50 cent že trenira, mogoče še Bistričani ... ej, pa je že avtobus...
Uporabniški avatar
 INOT
ZdravkoC napisal/-a:Ja zgleda, da bomo Štajerci spravili skupaj za polni avto :wink:
:arrow: Tek_v_snegu, pa Inota prepričamo, pa MiroR, 50 cent že trenira, mogoče še Bistričani ... ej, pa je že avtobus...

Ni me treba prepričevat. Za soft variante sem vedno pripravljen :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Ja zgleda, da bomo Štajerci spravili skupaj za polni avto :wink:

Ni me treba prepričevat. Za soft variante sem vedno pripravljen :wink:

Dej no Inot ma ti si živi hardič :lol: :wink: ma bo to nepozabna fešta ti povem se bo pelo pilo teklo in teklo skratka lep zaključek tekaškega leta.
Pri meni bo letos bolj klavrno.Ampak a je tako INOT mi se ne damo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 predrag
:toast:
Fešta je sigurna, kot zaključek sezone uz dodelitvu pokal nagrad "Istra v vašem srcu!".
Prijave že sprejemamo, štajerci, pa še Dupleško mornarico in rancarijo povabimo, nimaš kaj.
Zmenjeno.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Istra u mom srcu se bliža, zato upam, da se kdo od gorenjcev pripravlja na ta prekrasen morski tek :?:
Da združimo moči in pokažemo da smo Gorenjci tudi hudi tekači :twisted: :twisted: .
Tomaž ne pozabi traktor :lol: , Miro pa Koroško Belo :wink: .

Lp
Mario
Nazadnje spremenil MARIOLINO, dne 16 Nov 2007, 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 miro
Ja res je čas, da se pripavim za ta" tekec." Sem že prijavljen. Mario, seveda se spomnim nate, sedaj bo zopet dolina Radovne, pa bova kaj skupaj tekla...
Lp Miro
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Miro ti si legenda Radovne, komaj čakam, da zopet :lauf: :lauf: :lauf: kak dolgi tek čez Radovno na Bled :!:

Lp

Mario
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zdravo
dajmo se malo preštet - kdo vse namerava na ultra promo :wink:
bo lažje zapolnit sedeže v avtih (in na traktorski prikolici)
Uporabniški avatar
 zlopi
... sej jest bi se kr prištel 8) ampak me mal skrbi, da bi ostal zadaj kar naenkrat sam, pa bi se pol še mal zgubu :shock:
:arrow: bova z ženo vidla kako se bova rasporedila po progi.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 tae
A šteje tudi varianta za najkrajšo razpisano razdaljo, ki pa je zame še vedno dolga. Nikakor še nisem odločen ali bi šel sem ali ne, je še predaleč, je pa tako, da so mi zelo všeč Predragovi teki. Všeč mi je primorska klima, pa še vsak tekmovalec dobi medaljo ne glede na rezultat :D. Če se bom pa odločil za ta tek, bo pa to moja najdaljša tekmovalna razdalja in eden redkih tekov, kamor ne bom šel tekmovat, ker na tej razdalji nimam šans, ampak dejansko bolj turistično.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Zanima me, če je organiziran prevoz iz cilja na štart pred začetkom tekme in kdaj bi v tem primeru moral biti v Novigradu.

Zelo zelo me mika ta dolga varianta :)
Uporabniški avatar
 zajc
Tudi mene zanima tadolga varianta. To bi bilo res dobro novoletno darilo. Kakšen bom imel čas ali katero mesto bi zasedel me sploh ne zanima, važno bi mi bi bilo da pretečem. Zanima me kakšne so pričakovane temperature zraka v tistem obdobju.

Še nekaj. Ali lahko administratorji popravijo datum v naslovu, ker vedno mislim, da gre za 23.1. in ne 23.12.?

zlopi napisal/-a:... sej jest bi se kr prištel 8) ampak me mal skrbi, da bi ostal zadaj kar naenkrat sam, pa bi se pol še mal zgubu :shock:

Kako pa je proga označena? Tudi jaz se bojim, da bi se izgubil. Samo ne mi s tem, da se držiš morja na desni strani :shock: in tečeš dokler ne vidiš Novigrada :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
DuleKTKV napisal/-a:Zanima me, če je organiziran prevoz iz cilja na štart pred začetkom tekme in kdaj bi v tem primeru moral biti v Novigradu

Lansko leto smo se vsi dobili v Savudriji, na štart po avtomobile smo se pa vračali iz cilja po zaključku. Nek prevoz so organizirali, malo pa smo se sami znašli, saj vsi niso tekli.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA