Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 INOT
Še dobrih 11 dni je časa za prijavo, če se bo še našel kakšen ekstremnež :D
Pa ne pozabit na obvezno potrdilo o zdravniškem pregledu. Jaz sem ga opravil ravno včeraj. Trikrat ali štirikrat mi je meril pulz, da mi je že postalo malo vroče, da ni kaj narobe, pa dihanje in srce malo poslušal ter na koncu slovesno vprašal:" greste na tamalega ali tavelikega?" :D
"mislim, da kar na tavelikega" sem odgovoril :lol: ter odštel za potrdilo slabih 27 eur.
Uporabniški avatar
 klatez
Eno resno vprašanje - je treba povsod za zdravstveno potrdilo plačat?

Kaj če greš k svojemu izbranemu zdravniku?
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Oj Inot,

Tudi jaz sem razmišljal o tem teku in zelo me mika, da bi se ga udeležil, samo zdaj me je začelo boleti v kolku ko tečem, in ne vem če je pametno kaj sploh poskušati :cry:.
Upam, da se vidimo naslednje leto na tem teku, še prej pa na Čazmi :lol: .

lp
Mari:lol:
Uporabniški avatar
 poldy666
INOT napisal/-a: na koncu slovesno vprašal:" greste na tamalega ali tavelikega?" :D
"mislim, da kar na tavelikega" sem odgovoril :lol:

:cast: :cast: :cast: :clap:
Uporabniški avatar
 INOT
klatez napisal/-a:Eno resno vprašanje - je treba povsod za zdravstveno potrdilo plačat?

Kaj če greš k svojemu izbranemu zdravniku?

To potrdilo sem dobil pri svojem zdravniku. Ne vem pa koliko bi stalo, če bi šel kam privat na pregled. Verjetno pa precej več, sploh če bi dal v analizo še kri in vodo.
Uporabniški avatar
 INOT
MARIOLINO napisal/-a:Oj Inot,

Tudi jaz sem razmišljal o tem teku in zelo me mika, da bi se ga udeležil, samo zdaj me je začelo boleti v kolku ko tečem, in ne vem če je pametno kaj sploh poskušati :cry:.
Upam, da se vidimo naslednje leto na tem teku, še prej pa na Čazmi :lol: .

lp
Mari:lol:

Se strinjam s teboj. Če nisi popolnoma zdrav nima smisla poskušat. Če ne prej, te tretja etapa lahko hitro spravi do kakšne hujše poškodbe. Tud sam se bom udeležil teka le, če bom popolnoma pripravljen, brez bolezni in poškodb.
Uporabniški avatar
 miroR
Inot,vidim,da se počasi vračaš na stare tirnice.Pridno garaš in počasi
nabiraš kilometre :cast1: .Vse bolj se zanimaš za kaj extremnega.
Mogoče,pa se kdaj vidima na kakšnem takem :bum: teku.

:lauf:
Uporabniški avatar
 INOT
miroR napisal/-a:Inot,vidim,da se počasi vračaš na stare tirnice.Pridno garaš in počasi
nabiraš kilometre :cast1: .Vse bolj se zanimaš za kaj extremnega.
Mogoče,pa se kdaj vidima na kakšnem takem :bum: teku.

:lauf:

Se vidiva oz. vidimo v kratkem ja :D
Pa pripravi se spet na vojaško življenje, ker se po informacijah, ki sem jih dobil spi in je po kasarnah. Pa fiskultura bo baje tudi vsako jutro :twisted:
Uporabniški avatar
 klatez
Takole, čez slabe pol ure pa naši "branitelji" začnejo...

Hja, držite se! :cast:
Uporabniški avatar
 markor
Ja,
se pridružujem - dober let!!!
:laola
Uporabniški avatar
 Vreme
Držimo pesti za naše ultramaratonce :TF) . Podvig je vredne vsakega spoštovanja, če pa so to še rekreativci pa še toliko bolj.
Upajmo, da bomo dobili kašna vmesna sporočila s proge, da bomo videli kako jim gre. (Sebi??')
Uporabniški avatar
 50cent
Če se ne motim, smo se zadnjič pod Stopnicami pogovarjali, da gredo kar trije naši iz podružnice Maribor (INOT, MiroR, Tek v snegu). :clap:
Našim fantom želim vse najboljše in upam, da bodo 22tega vsi zdravi na cilju :clap:
Gremo fantje, SREČNO! :laola :laola
Smo z vami :TF)

Lp :)
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz želim uspešnih 5 dni, brez poškodb in z nasmejanimi obrazi v ciljih, zlasti na končnem cilju! :laola
Fantje, držite se! In čakam na vmesna poročila!
Nazadnje spremenil vanja, dne 18 Sep 2007, 11:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz - Fantje držte se!!
Lp
Miro
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA