Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ja kot veste je pred vrati ta mesec se pravi 30 septembra na nedeljo prvi tek na Vodiško planino.Organizatorji se trudimo da bomo pripravili kar se da vse v najlepšem redu da bodo tekači in pohodniki, ki so ravnotako vabljeni odšli z zadovoljstvom.
Seveda pa nam lahko zagodi samo vreme nekatere tekače pa seveda še to ne.
Vse podrobnejše informacije dobite na spletnem naslovu:
www.adolimpik.eu
Toliko za sedaj več pa kaj kmalu.Mogoče že v nedeljo po tem ko bom odtekel SAM :lol: :wink: .
Redno bomo do zadnje nedelje obveščali o vsem kar se bo dogajalo v zvezi s tem tekom.
Samo degustacijo proge :lol: :wink: si boste lahko privoščili že od 15 septembra saj bo od takrat naprej tudi že označeno s kilometrskimi oznakami in kod gre seveda.
VABLJENI!
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Tomaž, prvo čestitke za pretećeni SAM, jaz pa upam, da se bom lahko udeležil 1. teka na Vodiško planino, kar mi je v načrtu, če me ne bo zdravje izdalo :( :!:

Lp

Mario
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MARIOLINO napisal/-a:Tomaž, prvo čestitke za pretećeni SAM, jaz pa upam, da se bom lahko udeležil 1. teka na Vodiško planino, kar mi je v načrtu, če me ne bo zdravje izdalo :( :!:

Lp

Mario

Ja hvala za čestitke kar se tiče pa zdravja je pa res tako, da človek nikoli ne ve kaj se mu bo pripetilo.Seveda vsakemu človeku želim da mu zdravje služi v maksimalni obliki tako in drugače.
Da mu je jutro v veselje in večer v spoznanje, da se lahko mirno uleže in da je zdrav in da bo zdrav vtstal.
Lepo se imejte kjerkoli že boste in uživajte v gibanju!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Še to sem pozabil povedati da sem naredil izredno malo kilometrov za 50km tek.Precej premalo da bi naredil kak boljši rezultat.
Za tisti moj najboljši rezultat pa priznam je treba veliko več trenirati.
Ampak glavno je da nisem izgubil volje.Počasi bo prišlo vse na stare tire :lol: :wink: .Torej vabljeni na 1.Tek na Vodiško planino 30. septembra.
www.adolimpik.eu
ČAO!
Uporabniški avatar
 Matiček
Sem šel dons prevert progo, je solidno označena, je pa takoj po startu čez progo podrtih nekaj debelih bukev, če ne bo lastnik "pogolcval" tega do nedelje, bo treba z motorko štartat! LP.!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Matiček napisal/-a:Sem šel dons prevert progo, je solidno označena, je pa takoj po startu čez progo podrtih nekaj debelih bukev, če ne bo lastnik "pogolcval" tega do nedelje, bo treba z motorko štartat! LP.!

Ja kar se tiče bukev bodo do sobote odstranjene to sem danes govoril z lastnikom le teh.Saj sem bil v nasprotnem primeru tudi sam ravno danes pripravljen iti z motorko :wink: iti mal potelovaditi in jo ogreti.
V petek grem pa tako ali tako preveriti stanje na progi jo bomo dodatno še očistili.Saj kar je do sedaj je zgolj toliko da se približno ve kam je treba zaviti.
Tam kjer so bile tri oznake na samih drevesi ko je treba zaviti v levo in je na treh dreves oznake puščice tam bodo štartali vsi ki bodo tekli na 2km.
V soboto zjutraj pa gremo še v dodatno označitev tako da bo še slepa kura zrno našla :lol: :wink: .S strani sponzorjev nam je obljubljeno nekaj transparentov taki da bo sama ciljna ravnina cirka zadnjih 300m travnika naštiman nekakšen ciljni lijak podobno kot na mednarodnih tekmah.
V klubu želimo pripraviti kar se da že na prvi tekmi super ambijent.Seveda se bomo maksimalno potrudili, ampak gorski tek je zopet poglavje zase.In je potreben drugačen pristop kot pri uličnem teku in podobno.
Ampak v glavnem bo proga še bolj označena tako kot se šika.
V soboto gremo pa še v tako imenovano čistilno akcijo :lol: .Sam pol jo bo treba pa še speglat :lauf: kar pa mislim da jo boste speglali na sam dan prireditve v nedeljo.
Torej vsi ljubitelji gibanja in gorskega teka, uživanja v naravi pridite in pripeljite svoje znance in prijetelje.Da bomo pripravili še bolj fantastično vzdušje na samem vrhu Vodiške planine.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No takole dragi gorski tekači in gorske tekačice dan D se bliža.
Samo še 5 dni do same prireditve.
Lahko rečem da se bomo potrudili maksimalno.
Že sedaj pa naprošam za razumevanje ob kakšni nejasnosti.
Skratka vabljeni ste vsi tekači in pohodniki.
Lep pozdrav in vidimo se na Vodiški planini.
ČAO!
 janezu
boni si je res dobro ogledal progo teka. jaz drevja sploh nisem opazil, :D bolj me skrbi klanec. boni in gasilc sta ga v celoti pretekla v času 36.00,eden s traktorjem ,ki je bil tudi na progi,pa je malo zaostal. mislim,da bo rekord proge pod 30min. če bo padal dež,zna biti na vlaki malo blata(pravi teren za inov,speedcros ipd.)LP ju
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja sem ravno pred parimi dnevi, kolovrativ po Vodiški planini pa na žalost ne na teku. Vozil sem se z avtom,ker je bil tam čez najbljžji obvoz iz Železnikov v Podbrdo. Tistih klancev o katerih govoriš Janez pa sploh nisem videl, saj je na planini lepa ravnina. Kako pa je iz Krope navzgor bom pa poskušal ob prvi priliki!
Lepo tekmo vam želim!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bom jutri preveril če je cesta Kropa - Dražgoše vsaj v grobem prevozna.
Tako da boste natančnejše informacije dobili jutri.Zato sledite vsem objavam v zvezi z 1.Tekom na Vodiško planino 2007.
Torej vabljeni v čimvečjem številu.
Ker do sobote se bo nebo razdivjalo in razbesnelo ker potem smo alora naročili gvišen dober vreme za samo tekmo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ekola samo še danes in jutri sobota potem pa v nedeljo zjutraj zares.Vabljeni vreme smo naročili zelo dobro dežja ne bo proga je pa dovolj namočena da se ne bo dvigoval prah.
http://www.adolimpik.eu/tek_na_vodisko_planino.html#

Ne bo vam žal označeno bo pa jutri.
Možnost bo tudi nakupa nekaterih ENERVITOVIH IZDELKOV.
Na samem cilju.
ČAO!
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Upam, da se vidimo Tomaž.
Zdaj se dogovarjam z Mirotom, da usekava tvojo progo :roll: .
Morava se spočiti od današnje dvorske vasi.
Bomo videli jutri....

Lp

Mario
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
No tudi jaz (prav tako po Dvorjanskem teku) še razmišljam ali grem napast Vodice ali ne. Vreme bo, tako da me kar vleče. Bomo videli.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Tomaž, odločeno je!!!

Z Mirotom Prideva napasti Vodice :twisted: :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com