Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 klatez
Evo še eden, ki je na mojem seznamu želja: http://www.parismarathon.com/

Ker se limit 35.000 udeležencev običajno hitro doseže (verjetno še kak mesec), me zanima ali še kdo razmišlja o udeležbi na tem maratonu.
Uporabniški avatar
 SasoP
Madonca, tole gre pa hitro. Z razširjeno ekipo zelo resno razmišljamo o udeležbi na maratonu v Parizu, zato sem po Ljubljancu, z namenom, da bi se v Francijo odpravili organizirano, nameraval na forumu postaviti točno to vprašanje. Torej preštejmo se in gas... :driver: :lauf: :driver:
Uporabniški avatar
 MihaPR
2004 smo bli v Parizu. So kar ubijalski tisti podvozi, ki se vrstijo eden za drugim :) Kaj več pa v prejšnjih poročilih :) Priporočam drugače.
 Lado
Tudi midva sva za PARIZ. Fino bi bilo, da se še kdo pripiše, pa da vidmo kakšne so možnosti za organiziran prevoz!?

1. TANJA
2. LADO
 bikila76
a kdo ve, kaj je tu treba narest.je spodaj na prijavnici za maraton :arrow:

Attention :
- Each runner must have a valid medical certificate. All runners who register on the web must send their certificate to ASO Athlétisme.
[/b]
Uporabniški avatar
 klatez
Na njihovi strani vse piše: http://www.parismarathon.com/marathon/2 ... ficat.html

Evo copy-paste:

Registration > Medical certificate

Law n° 99-223 on protecting the health of sportsmen and on preventing the consumption of illicit drugs was passed by the French National Assembly on March 23, 1999.
Under the provisions of this new law, all French or non-French runners are required to produce proof of their fitness to participate in running competitions. Such proof must be in the form of a medical certificate issued by a doctor following a medical examination.

1/ You are a runner who holds a licence issued by the French Athletics Federation (FFA)
• You must obligatorily write your licence number on the entry form for the Paris Marathon and attach a copy of your FFA Licence (2007/2008 season).
• If you have forgotten to do so, you must present your FFA licence when you collect your bib from Marathon Expo between April 3rd and 5th, 2008.

2/ You are a runner who is not a holder of an FFA licence
•You must be in possession of a medical certificate issued less than 12 months prior to the Paris Marathon, i.e. April 6th, 2008, testifying that you are fit to participate in running competitions.
•The original certificate or a copy must be attached to your entry form and payment and given to the organisers when you register for the Paris Marathon.

Without a medical certificate, you will not be allowed to participate in the Paris Marathon. Participation in sporting events organised by sports federations or under their auspices is subject to the possession of a sports licence attesting that a medical certificate has been issued stipulating the absence of contraindications for participation in sports competitions, or, with regard to persons who are not holders of such licences and to whom such competitions are open, the possession of such a certificate alone or a copy thereof dating from less than one year.

If you register via internet, you must send your medical certificate to A.S.O. Athlétisme as soon as you know your race number (see the runners list).

The medical certificate is issued by your Doctor. After examining you, he will give you a certificate similar to the one below :
I, the undersigned Dr .…, Doctor of medicine, certify that the examination of Mr. YOURSELF reveals no contraindications for participating in sports competitions.
Medical certificate issued in (place)... on (date) :…
Signature/Stamp : …
 bikila76
torej moram od svojega dohtarja pridobit certifikat :?: svašta
a je kdo že pošiljal kaj tekega (najbž, če je že bil v Parizu :?: )
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ko smo šli mi gor smo certifikat prinesli sabo. Preden ti dajo v roke paketek s ciframi in ostalimi stvarmi moraš izročit certifikat.

Glede certifikata je pa zgodba taka. MOja osebna zdravnica mi ni hotla podpisat, medtem ko mi je preko posrednikov zdravnica, ki mi niti videla ni, mirno podpisala.
Uporabniški avatar
 miro
Jaz sem pred maratonom poslal zdravniško potrdilo, dobro pa je imeti tudi fotokopijo,drugače se lahko kaj zakomplicira. O komplikacijah, bi vedel kaj več povedati J Cerni.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 si05400
Pozdrav,

sem že prijavljen na Paris Marathon.
V Paris greva skupaj z ženo, tečem samo jaz.
Odrineva v petek in se vračava v ponedeljek.
Rezerviran imam hotel Ibis po ceni 147€ za dva za vikend.
Razmišljam še o prevozu. V mislih imam Adria airvays=221€ na osebo ali Avto.
Imate kakšen predlog?

PS: En mesec prej je tudi Paris polmaraton. Kolega in ekipa gredo na tega+Za prevoz lahko uporabite Adria/Sparove karte za letalo 100€ na osebo.
Uporabniški avatar
 tekac
pozdravljeni tekači in tekačice.....jz sm tud za Pariz-me pa zanima kako bi sli do tja in koliko bi vseskupaj finančno obremenilo moj študentski proračun? ;-)
Uporabniški avatar
 adrian
Za Paris je samo še 3000 prostih mest, tako da zadnji zamudniki pohitite.
Po letu 2006 bom tudi jaz ponovno v Parizu, čeprav so tisti podvozi ubijalski :D
Uporabniški avatar
 bobr
A gre kdo s foruma na polmaraton?
Uporabniški avatar
 si05400
tekac napisal/-a:pozdravljeni tekači in tekačice.....jz sm tud za Pariz-me pa zanima kako bi sli do tja in koliko bi vseskupaj finančno obremenilo moj študentski proračun? ;-)

Pozdravljen,

Koliko te bo to stalo moraš znati zračunat sam.
Želja po oragizaciji prevozov spanja in ostalega je oratno sorazmerna s količino denarja, ki jo nameravaš zapraviti in premosorazmerna z željo po teku v Parizu.

Najceneje je pa takole.
-Najameš Kombi/minibus/avtobus odvisno od količine ljudi, ki jih to zanima z odhodom v petek popoldan. Tukaj ti lahko pomaga BojanM ima izkušnje za avtobusi. To boš zračunal, ko dobiš vse podatke. Povratek v nedeljo po maratonu.
-Rezerviraš hotel v Parizu. Soba na noč za SOBO za osebi 2-Ibis ali 3-Etap, F1 je od 36-50€. Se pravi najceneje 24€ do 50€ na osebo za vikend.
-Hrana, pijača, metro spominki in druge zadeve oceni sam.
-Ko imaš sestavljen model določiš ceno in pobereš denar od interesentov. Rezerviraš in plačaš prevoz ter hotel ter se posvetiš treningu.

Tako bi šli do tja. Samo še organizirati moraš. ;-)
Uporabniški avatar
 adrian
si05400 napisal/-a:-Najameš Kombi/minibus/avtobus odvisno od količine ljudi, ki jih to zanima z odhodom v petek popoldan. Tukaj ti lahko pomaga BojanM ima izkušnje za avtobusi. To boš zračunal, ko dobiš vse podatke. Povratek v nedeljo po maratonu.

S kombijem v Paris je pa malo bosa :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA