Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kakor je razvidno iz samega razpisa.Bo potekal na ta dan 3. Filipidov pohod ali tek na Vodiško planino v nedeljo 25.11.2007!
In kako bo potekal ta pohod.Dobimo se v Kropi ob 9.00 uri pred pokopališčem (največ parkirnega prostora je v mestu, nekaj pa tudi pri samem pokopališču). Ko opravimo kratek spominski postanek pri Francijevem grobu ( Filipid ) predlagam da začnemo pohod.Obstajata dve varianti
Desna varianta pri pokopališču traja čas hoje cirka 1h 30 mintu ali kaj več.
Potem je tako imenovana leva bolj strma varianta, katero pa boste lahko nadaljevali naprej po obronkih Jelovice, če komu ta desna varianto bo mal prekratka.
Seveda pa je izbira po kateri varianti boste šli popolnoma vaša.
Jaz samo izpolnjujem Filipidovo željo po kateri bi on rad šel.
Čeprav jaz sedaj prakticiram do nadaljnega drugo varianto teka seveda.
In to od tam kjer je potekal 1.Tek na Vodiško planino ( PR MIKLAVŽEVCU ), kjer je bil tudi sam štart.
V največji meri pa bo tisti dan odločalo vreme kolikšna bo seveda udeležba.Upam, da čimvečja in čimbolj zadovoljna.
Glede lokacije morebitne zaključne analize se bomo pa zmenili na samem kraju dogodka. Najbrž pa bo to kar Gostilna in pizzerija Pri jarmu.
Nekaj posnetkov bo objavljenih tudi na spletni strani www.adolimpik.eu
kjer bomo končno odprli rubriko za Filipidov pohod oz. POHODI
Torej kdor ima namen iti naj se oglasi.
In da naredimo eventuelno nekakšen seznam udeležencev.Jaz bom seveda defenitivno razen višja sila mi lahko prepreči ala bolezen.
Torej se imejte skrajno lepo in se vidimo tam.
Seznam trenutnih udeležencev je sledeč in se bo še dopolnjeval.

1.) TOMAŽ ZUPANČIČ
2.) MARIO PONJAVIĆ
Nazadnje spremenil tomaz.zupancic, dne 21 Okt 2007, 23:22, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
2.) MARIO PONJAVIĆ

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA