Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vabimo vas na tradiconalen martinov tek, pohod, ali kolesarjenje.
Proga je dolga približno 21km. Prireditev poteka v družabnem, netekmovalnem duhu. Po opravljeni poti prava prekmurska veselica z bujto repo.

Zbor 3 novembra pred domom krajanov Bratoncih ob 7 uri. Organizirani brezplačni avtobusi z Bratonec na kapelo
Za več informacij pišize na zs.
Uporabniški avatar
 incic
Lansko leto je bilo vseh (tekači-pohodniki-kolesarji) nekje okrog 260 samih tekačev mislim da 30.
Štart teka je ob: 10:00 Odhod avtobusa z Bratonec na Kapelo (štart) 9:20. Tako da potem ni težav priti do svojega vozila... Štartnina znaša 6€. Za plačano štartnino dobiš: Spominsko majico, po končanem teku čaj in ostale napitke (kava, sok, žgano....) in pa Kosilo (domača bujta repa, sveže pečeni krapci iz krušne peči)

Skratka prireditev se začne zjutraj v Bratoncih. Avtobus nas odpelje na štart, (tam mislim da je čaj, kava.) Na sredini proge (Bakovci) je postojanka z senviči in pijačo (nobeden te ne gleda kolko vzameš) :) v Cilju pa te pričaka že prej vse našteto. Proga je označena z tablami, tako da ni skrbi da bi se zgubil. Pot poteka večinoma po asfaltu, nekaj je tudi makedama. Časov ne merijo, niti ni nagrad za najboljše!

INFORMACIJE NA: 041922648
--
lp.
Davor G.
 klopotec
inčič je dal napačne podatke.

Odhod avtobusa iz Bratoncev je ob 8.20, štart teka na Kapeli pa ob 9.30. Informacija od organizatorja.

Jaz obsolutno grem, ali gre še kdo? To bo lepa priprava za sladkih sedem, pardon šest in potem za Italijo. Potem pa za letos zares zadosti. Če ne bo spet prišel kdo s kakšno dobro idejo. Tole z Bratonci se mi zdi res super. Pridite. Ljudje tu so zelo gostoljubni. Pa še bujta repa bo za mesojedce. Korenčki bomo pa samo repo s kašo in mlince iz krušne peči.

Vreme če boš to bral, napiši kakšno bo vreme.

No napište se, ki mislite priti.
Uporabniški avatar
 Vreme
klopotec napisal/-a:Vreme če boš to bral, napiši kakšno bo vreme.

Sončno :D
možna jutranja megla :|
Zjutraj okrog 5°C :o
čez dan do 13°C 8)

mene žal ne bo, druge obveznosti,se pa vidimo na Sladkih6 :D
 klopotec
Malo prej sem videl razpis za ta tek, pohod, kolesarjenje. In glej slučaj. Organizatorja sta TD KLOPOTEC Kapela in TD Bratonci. Brez Klopotcev ne gre.
Po teku bo tudi možnost tuširanja v prostorih NK Bratonci, nato pa bo pogostitev v Gasilskem domu, Ib Vreme je napovedal lepo vreme. Dajte, ojunačite se. Zdaj že vemo da 21 km ni nobena huda reč. Res pa je da bo v začetku gore dole po hribih okoli Kapele, Ko damo tiste štiri hribe skozi, potem pa še sama panonska ravnica.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sem bil lani, pa je bilo kar fajn.
Pred štartom so ponujali odlično Kapelsko rujno kaplico, ki je pa v cilju nisi mogel več dobiti. Škoda. Pred štartom so pekli klobase, bilo je potice, pa kaj vem kaj še, saj itak nisi mogel pred tekom vsega probat.
Bil je zanimiv štart, saj smo tekli skozi klet med sodi :D
:arrow: probajte in poročajte
 klopotec
Sem že doma. Krasen tek po grićih okoli Kapele in nato naprej po ravnici. Skoraj ves čas sva tekla z eno tekačico in prešinfala vse od A do Ž. Začeli sicer nismo med sodi ampak bilo pa je na štartu na razpolago vse. Tudi klobasice. Na polovici proge kje bilo tudi vsega, na koncu pa oh in sploh. Vsejedcem je padla sekira v med. Drugim pa malo manj. Ampak repa s kašo je bila v redu tudi brez mesa. Pa krapci iz krušne peči. Nobenega merjenja časov in ogromno dobre volje med ljudmi.

Zdaj pa me čaka štihanje vrta. Tlaka. Ampak kaj čemo, jesen je tu intudi to je treba opraviti.
Se vidimo na sladkih6 drugi teden.
Uporabniški avatar
 incic
yoo!
Bilo je res lepo.
Sicer sem zadnjih 8km tekel sam :? ampak se je dalo preteči.

Na koncu hrane in pijače na pretek.... (Če si se vsaj malo znašel si prišel fejt poceni skoz) :)

PROGA IZMERJENA NATANKO 19,89km (z kolesom in pa z google earth om

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA