Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kakšno je vaše mnenje o progi?

Težka
11
31%
Lahka
2
6%
Ravno pravšnja
17
49%
Prekratka
5
14%
Navdušenci gorskega teka in pohodov se že leta dobivamo pri pohorski vzpenjači. In tako se je porodila ideja, da bi naredili tudi v našem kraju (podobno kot na Kališče) Zimski pokal Peš na Pohorje (Bellevue).

Namen pokala je samopreseganje, druženje, ohranjanje splošne pripravljenosti med zimo in seveda dober trening.

Zimski pokal Peš na Pohorje bo potekal v obdobju od 2.december 2007 do 9.marca 2008. Vsi željni rekreacije in dobrega zimskega treninga se bomo zbrali vsako nedeljo na parkirišču pohorske vzpenjače, štart pa bo ob 9.30h. Na vrhu se bodo rezultati merili in vpisovali v beležko. Skupno točkovanje in rezultati posameznih vzponov, ter način točkovanja pa so dostopni na straneh http://www.srichinmoyraces.org/si/zimski_pokal seveda redno ažurirani.

Štart in merjenje časa se bo pričelo pri spodnji vzpenjači (325m), natančneje na koncu asfalta, prvi del poti bi potekal po makedamski cesti v smeri trikotne jase nato bi zavili desno po markirani gozdi povezavi na Jonatanko, preko nje pa po Fiski do cilja, ki je na vrhu Bellevuea (1050m) na začetku asfalta. Torej skupaj 725m nadmorske višine.

Uporaba palic je dovoljena.

Ob koncu pokala čakajo udeležence zanimive nagrade.

Vsak teden pa čaka najboljšo žensko in moškega pica v pizeriji totta piza v merkatorju na pobrežju.

Pot ni zavarovana zato je udeležba na lastno odgovornost !

Slika
Nazadnje spremenil jonas, dne 29 Dec 2008, 09:46, skupaj popravljeno 21 krat.
Uporabniški avatar
 semjul
zanimivo in vabljivo
Dosti vikendov preživim pod pohorjem, sicer pa sem iz Zasavja, upam, da se mi uspe pridružiti kakšno nedeljo, saj poznam Pohorje le s kolesa, pa tudi pozimi tovrstna rekreacija prav pride.
ob prvi priliki nasvidenje :)

vse je privid, sanje so resničnost, resničnost je upanje, upanje je privid
 janezu
bravo tekači in tekačice iz štajerske! tak lep hrib je sredi mesta in bilo bi škoda,da ga ne izkoristite,samo pazite,da vas kakšen smučar že pred vrhom ne odpelje v dolino.pa tudi eno uro dalj lahko spite,kot mi :D veliko lepih druženj vam želimo gorenjci LP ju
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
To nedeljo še ne, naslednjo pa že mogoče :D
pod geslom ... o sodelovanju ... za pico se ne morem potegovat :P
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a: ... za pico se ne morem potegovat :P

Zakaj pa ne Zdravko??? Saj piše, da dobi pico najboljši...kar pa ne pomeni da moraš biti najhitrejši...jaz sem že kandidat za pico :rol: ...jaz se verjetno prikradem malo pogledati :D .

Lp :)
Uporabniški avatar
 areh
Super, jaz bi tudi prišel, samo..Jonas, lahko mam pesa zraven? Obljubim, da me ne bo vleko gor :lol: , grize pa tudi ne, saj večina ga itak pozna in ve da ni hudi.
lpA
Uporabniški avatar
 jonas
areh napisal/-a:Super, jaz bi tudi prišel, samo..Jonas, lahko mam pesa zraven? Obljubim, da me ne bo vleko gor :lol: , grize pa tudi ne, saj večina ga itak pozna in ve da ni hudi.
lpA

samo da te res ne bo vlekel :lol: :lol: :lol: in upam da ima dovolj lufta da bo držo :lol:
Uporabniški avatar
 areh
Lufta ma dost, še da tebe drži...če boš le mel kako klobaso v žepu :lol:
Ok, upam da se vidimo, pozdravljam tako "tekmovanje"!
lpA
Uporabniški avatar
 jonas
jutri pa začnemo :lol:

se vidimo
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a: ...jaz se verjetno prikradem malo pogledati

:arrow: ti bom že dal, nič se neboš prikrado
:arrow: udeležba, pol pa poročaj
:arrow: jutri ti, drugič jaz, nekdo more bit zadnji :D
Uporabniški avatar
 50cent
:arrow: OK, te pa se nebom prikrado :D
:arrow: poročam samo ob udeležbi 1825-ke(več komadov :D )
:arrow: saj vseeno če sva zadnja, vglavnem, da sva najlepša :D

Lp :)
Uporabniški avatar
 jonas
tako, prvič je za nami, rezultati bodo do večera na tej strani http://www.srichinmoyraces.org/si

povejte kako je bilo, kaj je treba spremeniti da bo naslednji teden boljše

če bodo v rezultatih kakšne napake (nepravilno napisana imena oz. časi) mi prosim sporočite na ZS

mislim da je bilo za prvič O.K.

se vidimo 9.12.2007 :)
Uporabniški avatar
 jonas
Slika

tako se je vlekla kolona 40-ih

Slika
za prvič smo šli na začetku počasi :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4