Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 milkec
Jaz sem bil na polmaratonu. Sama organizacija nič posebnega (recimo nekje na nivoju LM). Štartnina draga (oz. v bistvu dobiš malo za plačilo). Prenočišča so bila relativno poceni, predlagam hotel Benzcur (nekaj takega) - 5 minut do štarta, takoj ob podzemni, prijetne in lepe sobe, dober zajtrk, prijazno osebje.

Takrat ko sem bil jaz tam je bilo v njem polno švedov, nemcev in še koga, tako da je bilo zelo zabavno!

Kot pa pravim, to je bilo leta 2005m, pa še na polmaratonu!
Uporabniški avatar
 tae
bobr, ti si se pa letos čist nekaj na tujino vrgel.
Uporabniški avatar
 bobr
Jup, treba je izpolnit zadane letošnje clije :lol: Eden od njih je tekmovati v 6 državah. Preprosto paše mi potovanje in komaj čakam beograd, trst...
Uporabniški avatar
 bobr
Budimpešta se bliža in s tem moj prvi maraton. Baje nas bo 3.500 na maraton progi :shock:. Vsaj ne bo dolgčas.
Gre še kdo na ta tek?

Še nekaj info:
- Hotel dvojna soba blizu štarta je cca 90€ s takso.
- Jaz grem gor že v soboto 4.10., gor prespim, odtečem in potem v nedeljo nazaj (to je namig za logistične olajšave ;)).
- Prijave do konca julija so 50€, potem gre cena samo gor.
Uporabniški avatar
 Laufer
Bi se ti pridružil, vendar bom en teden prej oddelal svojega .
Uporabniški avatar
 Laufer
Držim pesti zate :lol: , da boš na tvojem prvem prišel v cilj in to z dobrim časom.
:laola :TF)
Uporabniški avatar
 tae
Bobr, tega sedaj verjetno ne bereš, ker si že na Madžarskem. Želim ti čim manj trpljenja, lahek korak z novo tehniko teka. Glede na to, da bo prvi, se drži načela: POČASI SE DALEČ PRIDE. Srečno.
Uporabniški avatar
 bobr
Ojla folk, evo mene z kratkim poročilom. Laufer hvala za SMSse res ste mi polepšal večer. Danes je kljub slabi napovedi zasijalo sonce ravno za čas štarta. Vseeno je bilo kar mrzlo okoli 10 stopinj. Za piko na i je veter pihal z vseh koncev. Podobno kot kak na kraškem maratonu :)
No da preidem k bistvu. Začel sem prehitro čeprav je bil dober občutek. Do 21km sem brez težav pretek z 1:42 a potem sem se na 23km seznanil z bolečino v stegnih. Vlekel sem se od postaje do postaje z veliko vmesne hoje. Do 36km sem stalno razmišljal o odstopu a to bi bil šele logistični zalogaj. Nisem mel keša s sabo in bil sem na čisto drugem koncu mesta. Kaj naj, zobe stisnt in it do konca. Po 36km postojanki sem dobil nov izziv, pobrat spominsko medaljo v cilju 8). Spet hoja + tek in zdržal sem do konca z časom 4:16. Ja več kot 2 in pol ure za drugo polovico. Naračunal sem preko 5km hoje torej ni čudno da je čas pod pričakovanjem. Ampak ni važno, glede na vse probleme ki sem jih mel med poletjem je še čudež da sem tole zdržal brez poškodbe.

Več se bom razpisal na blogu. Zdaj grem končno v zaslužen horizontalni položaj ;). Lp z Budimpešte.
 spela*
Čestitam, bobr! Pa imaš prvi maraton za sabo! :laola
Ne glede na vse težave si zmogel, važno, da brez poškodb.

(kot zajček boš pa še vedno prehiter zame :oops: )
Uporabniški avatar
 Radolca
bobr čestitke!
moje včerajšnje priprave na ljubljansko 42-ko so se odvijale po zelo podobnem scenariju. brez težav venakem času kot ti do 21 km, potem pa sem si lahko privočil "odstop" na 31-em kilometru.
 klopotec
Čestitam Bobr, prvega ne pozabiš nikoli. Mene še čaka. V Kratkem. Sicer zmorem 42 km brez hoje, ampak tudi brez hoje takšnega časa kot si ga ti dosegel ne morem pričakovati.
Uporabniški avatar
 Laufer
Še enkrat :clap:
Mene vedno čudno gledajo, ker dam 10 ali 20€ v žep :lol: . Če odstopiš lahko greš mirno na en drink in potem do cilja.
Pokazal si voljo in uspelo ti je.
Drugič bo šlo veliko lažje, saj boš vedel kaj te čaka.
Uporabniški avatar
 Classix
Čestitam Bobr! Sedaj pa počitek, noge v luft in na hladno, tipkovnico na kolena...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Bobr, čestitke :laola . Premagal si ga, uspelo ti je, poškodb ni. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA