Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spoštovani športni prijatelji, cenjeni ljubitelji športa,
... stvar izbire, no tokrat samo za vas
... smo pripravili prekrasno božično darilo,
... seveda ne na katerikoli način,
... in tudi nekaj več, ...

03. mednarodni ULTRA promo MARATHON
"Istra v vašem srcu!", 53.8 km

... It´s training day!

...oz. vaše predbožično darilo,
... in tudi vse tisto kar ste vedno želeli videti,
... na najlepši možen način,
... vam je tokrat na vaši dlani
... razkošje obdano z zelenilom narave in modrino morja,
... v naših pejsažih prekrasne Bujštine,

... pričakujemo vas ...
.. pri svetilniku v Savudriji, nedelja 21.12.2008., ob 09.00

http://www.maratonumag.hr/prijevodi_slo ... 0Istra.HTM
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Evo letos se res nisem mogel udeleziti niti ene tekme v Istri :oops: , zato bom 100% odtekel ta prelepi ultramaraton, kjer sem bil že dvakrat in ne mislim ga spustiti :lol: .....

Pridem v stari zasedbi..... Jaz in Miro, po moznosti še zena na krajši razdalji :lol: :lol: .

Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
a je krajša razdalja tud :oops:
bi bilo zanimov tečt na svoj r. dan ;)
 nana
Jaz se se že prijavila... Tega teka ne bi zamudila za nič na svetu :D Seveda sem se prijavila na najkrajšo razdaljo :wink:
Uporabniški avatar
 vandrovc
Gre kdo od Vas tule... Jaz bi šel, pa če bi me mogoče kdo lahko spremljal, tu pa tam pogledal na mene, da kam ne zavandram, ker namreč ne vidim.

Srečno ;)
Uporabniški avatar
 tae
vandrovc, za najkrajšo razdaljo (se pravi 21,8 km) ti lahko jaz pomagam. Za kakšno daljšo pa moraš najti drugega. Drugače bo pa tam po mojem polno forumovcev, tako da ne bo problem.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
vandrovc napisal/-a:Gre kdo od Vas tule... Jaz bi šel, pa èe bi me mogoèe kdo lahko spremljal, tu pa tam pogledal na mene, da kam ne zavandram, ker namreè ne vidim.

Sreèno ;)

Hmm Mi je privlaèno tvoje vabilo.
Saj èe bi spremstvo bilo na kolesu ne bi bil hud mar ne?
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Naj še povem anekdoto v zvezi s tem maratonom.

Ko se peljem na Busu in delava z enim tekaèem iz Ivaniæ Grada ( on je zaposlen nekje v Istri ) med Rusi reklamo za ta marathon v Istri...
pa se debata že pomiri.
Pa pride na sedež za moj hrbet eden simpatièni Rus Sacha...full je fajn faca.
Pa me pocuka za ramo odzadaj. In me vpraša:
"Istra ultra marathon ? Kolki Euro?" in ob tem pokaže drseèa mezinec in kazalec. :) Seveda je vprašal kolik je nagradni sklad?

Sacha ne pride zmagat na ultra èe ni "eurov" :)?

Ja pa ga nisem preprièal v nagrado lepe pokrajine v notranjosti Istre okoli Umaga :) v zimskem èasu?
Uporabniški avatar
 Mojca99
vandrovc napisal/-a:Gre kdo od Vas tule... Jaz bi šel, pa če bi me mogoče kdo lahko spremljal, tu pa tam pogledal na mene, da kam ne zavandram, ker namreč ne vidim.

Srečno ;)

Hojla Vandrovc,

Jaz bom skoraj sigurno šla, lahko te tudi peljem, za spremljavo nas je pa itak več kandidatov, tako da boš lahko izbiral :wink: :wink: . V vsakem primeru velja, da če boš rabil kdaj spremstvo, se javim, če bom le planirala tisti tek.
Uporabniški avatar
 vandrovc
tek_v_snegu napisal/-a:
vandrovc napisal/-a:Gre kdo od Vas tule... Jaz bi šel, pa če bi me mogoče kdo lahko spremljal, tu pa tam pogledal na mene, da kam ne zavandram, ker namreč ne vidim.

Srečno ;)

Hmm Mi je privlačno tvoje vabilo.
Saj če bi spremstvo bilo na kolesu ne bi bil hud mar ne?

Hud, kje pa, vesel :). če si pripravljen vandrovat z menoj, bi se fiksno zmenila, Ti dam svojo številko, 041/439-441... Hvala Ti!

Srečno ;)
Uporabniški avatar
 vandrovc
Mojca99 napisal/-a:

Srečno ;)

Hojla Vandrovc,

Jaz bom skoraj sigurno šla, lahko te tudi peljem, za spremljavo nas je pa itak več kandidatov, tako da boš lahko izbiral :wink: :wink: . V vsakem primeru velja, da če boš rabil kdaj spremstvo, se javim, če bom le planirala tisti tek.

Mojca se priporočam za prevoz, krijem stroške prevoza! Hvala!

Srečno ;)
Uporabniški avatar
 Mojca99
vandrovc napisal/-a:
Mojca99 napisal/-a:

Srečno ;)

Hojla Vandrovc,

Mojca se priporočam za prevoz, krijem stroške prevoza! Hvala!

Srečno ;)

Ok, smo na vezi. :D
Uporabniški avatar
 petka
Zdravo! Tudi jaz bi se prijavila na ta maraton, pa me zanima , kako ste izpolnili to prijavnico? Ste jo poslali prek mejla? Hvala!
 nana
Prijavo pošlješ preko maila, plačaš pa tisti dan, na mestu prijave.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA