Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

muflon
sob, 29.03.2008 ob 10:00

športna panoga: tek
organizator-ji:

* Klub gorskih tekačev Papež

elektronski naslov: info@kgtpapez.com
kontaktna oseba-e:

* Urh Ivan; 031/225-520;

spletna stran: www.kgtpapez.com

opis prireditve:
4000m /daljša proga, 500m – kratka proga za Pokal Calcita, start ob 10.00 in 10.20 krajša proga, malica, priznanja , nagrade, spominsko darilo
Uporabniški avatar
 AVI
...u....tole bo pa hitro.... :D
Uporabniški avatar
 vencelj
Bil leta 2004, pa skorajda lahko rečem, da se mi je takrat zameril. Prav nič nisem užival, ko sem komajda stisnil iz sebe 22:34...zame ena najtežjih tekem...
Verjetno bom raje nekje drugje tekel, ne pa hodil v tisti klanec.
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Konkurenca že trenira STOP :shock:
Časi niso znani STOP :?:

LP Bojan :wink:
 muflon
Vsi časi prejšnih let so na strani kgt papež.
Drugač smo pa eni že sporbal mal polavfat je ker mal snega pr cerkvi.
 AinE
Včeraj sem se spravila teč in seveda tudi hodit na Primoža. Kljub občasnemu rosenju, sem srečala presenetljvo veliko pohodnikov ter nekaj tekačev. Snega ni več, je pa malo blata.

Ta Primož je res kratek, ampak kar naporen. V zečetnem delu bi mi prav prišla kakšna krajša ravnina, da bi se lahko malo nadihala.

In kot začarano, mi ura vedno pokaže približno enak čas :arrow: par sekund gor ali dol. Če se še tako potrudim, ne gre in ne gre hitreje :? .
Gre pa nazaj z užitkom in bolj hitro :D .

Lp E.
Uporabniški avatar
 Lepachuzes
Lepachuzes zihr pride....

bo treba mal sprobat prej:D
 fanči
tudi jaz sem se navdušila...me bo AinE peljala še prej na trening :wink:

in, če bom zmogla trening....potem pridem :D
Uporabniški avatar
 tomi
Mufloni, gorski kozli in druge rogate živali iz kamniških planin - kakšno je stanje pripravljenosti za dirko na Primoža? A smo našpičeni? A bodo padali osebni rekordi? Se vidmo!
 muflon
to bomo pa videl u soboto kako smo našpičeni.
Uporabniški avatar
 GORSKI KOZEL
Treniramo ja.Bil ze kr dostkrat na Sv.Primozu, tud teku na full.Vceri je gor padlo 25cm snega ce ne vec. :D
 glumac
Ja kako pol Kamničani in okoličani, a se kaj pripravljate?Sedaj je pa res tik pred zdajci.
Uporabniški avatar
 zatopek
Ja letos bo tek na Primoža z dilam sej je kar dost snega padlo tako da bojo imeli smučarski tekači določeno prednost

lp :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com