Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boste udeležili Nesovega teka?

Da
7
64%
Ne
4
36%
 Lenčica
Vabljeni na 12. ZZ Nesov tek, ki bo letos 20. maja in ga posvečamo kandidaturi Maribora za organizacijo Zimske univerzijade leta 2013, saj bo odločitev o tem sprejeta le slaba dva tedna kasneje v Bruslju.

Štartnine tako kot zmeraj, ni. Program in zbiranje prijav se začne že ob 14. uri na Grajskem trgu v Mariboru. Tekli bodo tudi znani športniki, medijski obrazi in politiki. Prvih 800 prijavljenih prejme majico sponzorja.

Tisti ki še teka ne poznate, trasa je dolga 3,5 kilometra in poteka po starem mestnem jedru ter je kot taka primerna za vse rekreativce.

Na cilju pri UŠC Leona Štuklja pripravljamo noro zabavo, z že tradicionalno ohladitvijo ob bazenu, do večernih ur pa bo nas zabaval koncert. Pridite, ne bo vam žal!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zagotovo pridemo
:arrow: mislim na vse iz TF ekipe Maribora z okolico
:arrow: saj je to priložnost, da kakšno rečemo :toast:
Uporabniški avatar
 klatez
Mogoče pa res...

Vse skupaj se mi je zdelo nekam hitro, ker je organizator v zgornji najavi napisal samo, da se prijave zbirajo že od 14h.
Sem malo preveril in ugotovil, da je start ob 18h - to pa je že bolj primerna ura.
Info: http://www.zdravazabava.com/index.php?o ... &Itemid=16
Uporabniški avatar
 Vreme
Sem preveril delovni koledar, žal ravno takrat delam in to že drugo leto zapored :cry:
Uporabniški avatar
 Mija
Če bi ta tek organizirali konec tedna (npr. v petek li soboto), bi se nanj pripeljala tudi kakšen zdomec ali zdomka iz tujine (beri iz Ljubljane :D ) - da bi se po teku lahko brez slabe vesti ustrezno regenerirala :lol: :lol: :lol:

Tako pa ima služba prednost..... :cry:
 HanaMB
Če me ne udarijo po koledarju - se vidimo!
 gs1422
Jaz pridem sigurno! Že sedmič zapored. 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Jaz pridem tokrat četrtič ali tretjič?
Lep kratek športen dan.
Menda se bomo le toliko zorganizirali, da :toast:
 gs1422
Vsekakor. Glede na to, da nimam TF-ove majčke bo moral biti rapoznavni znak nekaj drugega. Em, recimo oranžna majčka od lanskega Ljubljanca?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
gs1422 napisal/-a: nimam TF-ove majčke

Ne skrbi, mi jih imamo, zraven boš pa že stopil in povedal, da imaš samo oranžno majčko :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA