Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Da bo še uradno najavljena prireditev!

Trenutno stanje! Preko TF gre 22 Slovencev z avtobusom ob okoli 4.00 iz LJ. Kakšen bo avtobus še ni dokončno odločeno, vendar bo to še danes ali jutri razjasneno.

Ostane le še, da pretečemo lep in zanimiv tek.
Uporabniški avatar
 milkec
Oj! nujno!

Ero je dobil ponudbo še za velik avtobus. Ta stane 107.400 SIT z davkom, tako bi prišlo na vsakega 5.000 SIT. Prednost je predvsem v tem, da je avtobus večji in bi vsak imel malce več prostora, da stegne noge.

Tisti minibus je pač le malce večji kombi (še vedno pa bolje od avtomobila).

Jaz, Ero in Tini smo vsi za velik bus (no v bistvu nam je vseeno, ampak raje bi normalno stegnili noge in malce več doplačali), ampak zanima nas še mnjenje ostalih, saj smo le kolektiv.

Aja prednost bi bila tudi v tem, da bi se odprlo še mnogo prostora za izlet v Plitvice, tako da bi lahko tudi svoje navijače dol peljali. Slabost je pa le ta, da pride 1.500 SIT dražje.

Prosil bi za vaša mnenja, ker moramo čimprej sporočiti dokončno odločitev.
 Nataša
jest sem za večji bus.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Če bo pivo zastonj, potlej je matemetika zelo enostavna.

Definitivno ZA

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
Lep pozdrav!

V Plitvice gremo po prvi oz. t.i. varianti z minibusom, ki je cenovno najugodnejsa, torej 3.5kSIT/glavi.

Seznam potnikov:
1.Tini
2.Natasa
3.Lucko
4.Tjasa
5.Milkec
6.Simi
7.LojzeP
8.-16.Javorjeva grupa (9 mest)
17.Bostjan K.
18.Obi
19.Mateja
20.Milan

LpTini

Uro odhoda predlagam za 3.oo.
Se mesto odhoda bo treba dolocit - kaj predlagate ?

LpTini
Uporabniški avatar
 kacj
tini napisal/-a:Uro odhoda predlagam za 3.oo.

Uff, zgleda da spet ne bom nic spal... :roll:
Za mesto odhoda predlagam Tivoli.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Naj še šofer mal namigne, koliko časa bi potreboval za pot

2x Lp :driver:

P.S. Sem ravno videl na TV, da imajo isti dan na Jarunu Samsung Running festival - od 11.00 naprej
Uporabniški avatar
 tini
kacj napisal/-a:
tini napisal/-a:Uro odhoda predlagam za 3.oo.

Uff, zgleda da spet ne bom nic spal... :roll:
Za mesto odhoda predlagam Tivoli.

Tudi jaz sem imel Tivoli nekako v mislih! :)
Ja ura bo pa res necloveska.

LpTini
 Lučko
… s Tjašo se pa NE strinjava iz več razlogov.
▪ Prvi je ta, da sva (smo) se Tinijem že pred Cooperjem fiksno dogovorili o prevozu, večina je (po Tinijevih podatkih 22) ta prevoz tudi plačala in s tem je bil moj (naš) problem o prevozu rešen.
▪ Drugi je sama sprememba prevoza in to tik pred zdajci (se mudi?) in to z ceno (a je to najbolj ugoden ponudnik, ali so vmes kakšni drugi interesi?), ki je v nasprotju z zdravo ekonomijo. Če logično in matematično pogledamo, bi človek pričakoval na večje število potnikov, za isto relacijo, tudi manjšo ceno na enega potnika.
Danes sem malo pobrskal po spletnih straneh prevoznikov, ki večinoma ponujajo stvari v paketu kot je prevoz, strokovno vodenje in ogled nacionalnega parka, kosilo… za 45 ljudi je cena v povprečju 7000 SIT. Poklical sem tudi dva SP Litijska avtobusna prevoznika: Sandi Tour in Rudi Tour, oba sta bila pripravljena za 45 ljudi ponuditi prevoz za 95.000 SIT. Sodoben avtobus ima klimo, WC, TV, hladilnik s pijačo…
▪ V mojem primeru, kjer greva oba s Tjašo predlagani prevoz stane 10.000 SIT, če pa računam še pot v LJ in nazaj, je to cca. 12.000 SIT. Za ta denar Tjaša v Nubiri »razteguje noge« do Splita in nazaj, da o krajšem času prevoza ne govorim. Edina pomanjkljivost tega prevoza je v tem, da ne bi bilo vaše družbe, ki pa nama zelo veliko pomeni.
▪ Ker sem Plitvice videl že večkrat, tole potovanje tudi ne prištevam v kategorijo turističnega ogleda. Verjetno po 16 km »hudega teka« ali celo tisti, ki bo pretekel 42 km po mojem ne bo imel ne volje ne energije za igranje turista. Požremo gajbo pira, eno damo v avtobus, pa hit domov!

Okej, da ne bom preveč moril, konec koncev bi bil pripravljen za vašo dobro družbo plačati tudi tistih 3000 SIT (raje jih dam za gajbo pira), vendar se je treba v bodoče o skupnem prevozu in po možnosti časovno prej dogovarjati z izbiro in ceno raznih avtoprevoznikov. Trg in ponudba je velika, konkurenca pa še večja!

PS
Jaz in Tjaša sva za Tinijev prevoz, za mali avtobus! Čas ob 03.00 in lokacija odhoda Tivoli je v redu!
Uporabniški avatar
 obi
Meni Tivoli ustreza. Kar se pa tiče časa odhoda bo pa težko vstati tako ob 2.00 kot ob 5.00. Meni je ob 3.00 vredu.

lp obi
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

če bi še kdo želel v Plitvice - zvedel sem, da da imajo Sežanci še tri proste sedeže na svojem avtobusu za Plitvice. Ne vem nič več, le to. Kontakt je Darko (031/667-896).
Uporabniški avatar
 tini
obi napisal/-a:Meni Tivoli ustreza. Kar se pa tiče časa odhoda bo pa težko vstati tako ob 2.00 kot ob 5.00. Meni je ob 3.00 vredu.

lp obi

Sem se tudi ze zmenil z soferjem za ob 3.00 v Tivoliju. Ne zamujajte.

Torej 5.6. Tivoli 3.00 - polazak za Plitvice :) :) :)

LpTini
 Lučko
To mi deli, to je komanda. Razumem Tini! :cast1: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 tini
Lučko napisal/-a:To mi deli, to je komanda. Razumem Tini! :cast1: :juhuhu:

Sej ves, kako smo vcasih rekl u vojski. :)
"Komanda treba da bude jasna i glasna" ! :rol:

LpTini

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA