Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

http://www.klub-kraskitekaci.si/Dokumen ... s_2008.doc

ŠD »Kraški tekači Sežana« vabi tekače in gorske kolesarje, da se v mesecu juliju udeležijo tekov in kolesarjenja na Kokoš (674 m). Start je na mejnem prehodu Lipica, proga poteka po makadamski cesti do planinske koče na Kokoši. Višinska razlika proge je 274 m, dolžina pa 3200 m.

06. julij 2008 od 08.00 do 10.00 ure
12. julij 2008 od 17.00 do 19.00 ure
20. julij 2008 od 08.00 do 10.00 ure
27. julij 2008 od 08.00 do 10.00 ure

Prireditev bo organizirana tri nedelje in soboto, s posameznimi štarti udeležencev na 1 minuto.

ŠTARTNINA: posamezniki , 3 EUR, družine, 5 EUR ( 2 ali več članov ).

KATEGORIJE:
A – do 15 let
B – od 16 do 30 let
C – od 31 do 45 let
D – nad 46 let

Prijave na prireditvenem prostoru, pred startom!

PO DELITEV NAGRAD:

Najhitrejši prejmejo priznanje.

Zadnjo nedeljo, 27. julija 2008
- prvi trije absolutno prejmejo pokale;
- prvi trije po kategorijah medalje;
- nov rekord proge - denarna nagrada

REKORDI:
Tek moški – 13,15, Kolo moški – 12,44
Tek ženske – 16.48, Kolo ženske – 18,43

TEKMOVALKE IN TEKMOVALCI TEKMUJEJO NA LASTNO ODGOVORNOST!!!

Vabljeni!
Uporabniški avatar
 RoKo
Prva dirka že v nedeljo 06. julij 2008 od 08.00 do 10.00 ure

Po tekmi malo počitka in gas v Dobravlje.
 edo-brko
Lp!

Ro-Ko ti si tam "domač" pa te prosim, če uradno razjasniš zadevo. V razpisu za kronometer na Kokoš navajaš, da je tudi tek v soboto 12.07. vendar je v programu "Primorskih gorskih tekov" navedeno, daje ta tek v nedeljo 13.07.08, nikjer pa nisem zasledil uradne navedbe spremembe.

Saj gre za en in isti tek, ki naj bi poleg ostalega štel tudi za razvrstitev v gorskih tekih. Ali bosta dva teka (v soboto in nedeljo)?

Namen sem imel udeležiti se tega teka (vnedeljo), ker se edini ne pokriva z našimi teki, pa najbrž ne bo nič iz tega. Ste me zafrknili in niti tega niste ustrezno sporočili. Se opravičujem, če sem spregledal.
Uporabniški avatar
 RoKo
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... highlight=

Edo, tole je zate, tek ki se ga nameravaš udeležiti je v nedeljo, kot je planirano. ne boj se, ni nobene spremembe.
Kot si sam že ugotovil sta dva teka. V soboto popoldne bo tek z posamičnim štartom( kronometer, kot še par nedelj v juliju, v nedeljo pa standardni tek za Pokal primorskih novic v gorskih tekih.
To pa še ne pomeni, da ti ni treba prit tud v soboto. Narediš en trening, daš eno roko pri pripravi za nedeljo, preživiš noč v kazinoju Lipica in zjutraj na tekmo.
se vidimo.
 edo-brko
Lp!

RoKo,sem mislil,da si pozabil ali da nisi dosegljiv, ker si se oglasil nekoliko pozneje. Hvala za izčrpne informacije. Sem vedel,da sem se obrnil na pravega.

Prejšnja leta je bil eden izmed tekov s skupinskim štartom (ne kronometer), ki je štel še za pokal v gorskih tekih. To me je malo begalo, ker nisem nikjer zaznal pojasnila, da sta letos dva teka (kronometer v soboto in gorski v nedeljo) oz. nisem gledal sporočil "kraških tekačev" temveč le za gorske teke in sem predvideval, da je tako kot prejšnja leta.Bo tako bolje.

Žal pa ne morem izpeljati tvoj predlog,kot sem že omenil se teki prekrivajo in v soboto 12.07.imamo "Tek po lovskih stečinah" v Trebelnem (v večernem času). Če bom živ in zdrav se vidiva le v nedeljo.

Še enkrat hvala za trud!
Uporabniški avatar
 RoKo
Ni problema, marsikoga bega to, da sta teka v soboto in dedeljo. še nekje v časopisu sem prebral, da je tek v nedeljo s štartom na kronometer.
http://www.sportnikoledar.si/prireditev ... _2007_4208

TUDI TULE PIŠE TAKO, VENDAR TO NI TOČNO.

V NEDELJO JE GORSKI TEK ZA POKAL PRIMORSKIH NOVIC S SKUPINSKIM ŠTARTOM.

Ne kričim, poizkušam še komu pomagati, da se bo znašel, res je nastala neka zmeda v nekaterih objavah. Morda je preveč, soboto in nedeljo, kdo ve.
Uporabniški avatar
 RoKo
06. julij 2008 od 08.00 do 10.00 ure
SOBOTA, 12. julij 2008 od 17.00 do 19.00 ure
NEDELJA, 20. julij 2008 od 08.00 do 10.00 ure
NEDELJA , 27. julij 2008 od 08.00 do 10.00 ure , ZAKLJUČEK IN PODELITEV ZA NAJBOLJŠE V ŠTARTU NA KRONOMETER ZA CEL MESEC.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA