Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 dexi27
OJ!

Lep pozdrav, načeloma me mal zanima, da bi šel na eno 21ko, kje je to v "bližini", nisem glih gledal karte, če lahk poveš, pa če še kdo pa se združimo.
Uporabniški avatar
 Laufer
Zraven Beljaka (Villach). Od ljubljane cca 110 km, s tvojega konca pa od Maribora cca. 210 km preko Gradca do Celovca in naprej proti Beljaku.
Uporabniški avatar
 bobr
Laufer a si ti plačan da greš na tok Avstrijskih jezerskih tekov :?: :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Če dobro premislim, tudi v :Fslo tekam samo še okoli jezer oz. ob vodi, Šmartinsko jezero, Bled, Bohinj, Kanegra - Portorož, v tej vročini bližina vode prija, da se lahko ohladiš :wink: . V to kategorijo sodijo še polmaraton na Ptuju in Rokov tek, kjer končaš tek v toplicah :lol: .
Kaj pa ti, ali kolikor se spomnim si tudi ti prijavljen na Vrbsko jezero :?: :twisted: in greš po mojih stopinjah.
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz bom v Avstriji letos odtekel samo Vrbsko. Bo dovolj.
 spela*
A kdo ve, kakšna je trasa? Cela po asfaltu?
Uporabniški avatar
 bobr
Uuu preko 200m višincev. Lepo se boste imeli :lol:
 nana
@bobr: saj ti pravim, da je Vrbsko jezero bolj varna izbira :D Pa hitrejša (zate, ki loviš rekord) :lol:
Uporabniški avatar
 maca
"jezerski" tek je postal, očitno, moja specialnost, ker grem in sem tudi že plačala. Vse je "v cilju obuke i rada" :twisted: .

pa luštno je teči ob jezeru in razmišljati, kako si boš na koncu noge namočil v vodi, pa grlo tudi od znotraj, s pirom, itak. 8)
Uporabniški avatar
 Laufer
Sem malo pogledal prijave in ugotovil, da obstaja tudi štafetni tek, se pravi cca 3 x 7 km.

Trenutno so prijavljene cele 2 ekipe, ali gremo po medaljo :twisted:

Na progo grem prvi, predam drugemu/drugi in potem tečem naprej do cilja za trening. Prijavnina 30€ za ekipo, se pravi 10€ na osebo, vsak dobi medaljo in nahrbtnik.
Uporabniški avatar
 bobr
A si moral še to najt zdej :? Saj veš da se ne morem upreti dobri ponudbi (medalja pa to) ha ha.
Jaz sem za, drugo ali tretjo rundo mi je vseeno. Za prvo rundo pazi boš imel ful klanc na začetku, da ne boš prepočasen :twisted:. Imaš še tretjega kandidata? Kdo pelje gor, kdaj gremo z Ljubljane?
Uporabniški avatar
 Laufer
Potem smo že trije :lol: . Šla bi še bivša članice polžje sekcije spela*.
Moj predlog je, da gre zadnja in nam pribori medaljo. Bomo pa tudi z Teatovim mestom zadovoljni.
Glede klanca pa takole. Upam, da mapmyrun dobro laže. Ko sem dal gor Vrhniško progo je napisalo, da smo naredili 636 m vzpona, zato po moje ne bo panike. http://www.mapmyrun.com/route/si/vrhnika/71608343
Garmin ponavadi pretirava pa je dal samo 440 gor in 331 dol :roll:

Vse ostalo je stvar dogovora.
Uporabniški avatar
 bobr
Me veseli da smo komplet :). Boš ti opravil prijavo? ti plačam v petek. Ja dobr no bom pa hitro tekel za vse tri :wink:.

Ostalo na mailu...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA