Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

moder
ja do petega avgusta je se prijavnina za 21tko 30 evrov..... imajo pa prvi (KEN)na 42 zelo dobre case
 klopotec
Jutri je še čas za cenejšo prijavo, pa ne vem kako se naj prijavim. Nimam prave kreditne kartice in bi se prijavil preko interneta in plačal preko banke v avstrijski Radgoni.

A kdo ve kao to gre, ker je na njihovi strani prijava in plačilo s kartico skupaj. Marčni ti si se že prijavljal, maš kak nasvet?
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
klopotec napisal/-a:Jutri je še èas za cenejšo prijavo, pa ne vem kako se naj prijavim. Nimam prave kreditne kartice in bi se prijavil preko interneta in plaèal preko banke v avstrijski Radgoni.

A kdo ve kao to gre, ker je na njihovi strani prijava in plaèilo s kartico skupaj. Marèni ti si se že prijavljal, maš kak nasvet?

Ti ko si blizu AUT podruznice ...je po mojem najboljse da placas v AUT kar direktno preko banke ...ne bo provizije tako velike.

A ces se za mene placati?

Pa ti dam denar ...ko se srecava...pridi nas pospremit v petek z Zvonetom...ali pa do vecera naredi turo z nama...

Pa ti takrat dam denar...

No ce ti bo zneslo.

Drgac pa za placilo je potrebno vedeti samo Naslov prejemnika ter IBAN in BIC kode njegove banke...

Jaz pravkar komuniciram z njimi ker mi tudi ne stima ta njihov Sportpayment. ker ne morem priti do tiste Security Code...

Za moznost preko PayPala pa ne vem ce gre.

Lani so imeli enostavneje ampak mislim da je MasterCard se opremil z boljsimi varnostnimi standardi.

Torej ce bos sel v Radgono se ti priproocma..v vsakem primeru pa bom jaz danes se brskal in ti poslal na ZS IBAN BIC kode ter pdoatke ki jih moras dati na banki za placilo...

Vsekakor ti svetuem AUT banko ce ti je blizu....mislim da ti glede na blizino tvojega doma porabljen bencin do tja manjsi strosek kot provizija.
Uporabniški avatar
 bobr
A koga zanima hiter štafetni maraton?
Uporabniški avatar
 Laufer
Bi bilo zanimivo, katera štafeta 2 ali 4 udeleženci :?:
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz sem za 4x10,5 štafeto. Profil izgleda odličen samo še hitri se moramo najt in gasa :twisted: Tae, Obivankenobi, Damjana... vas zanima :?:
Uporabniški avatar
 tae
Hoj bobr, lepo da si se spomnil name. Po resnici povedano, mene bolj zanima "solo party" na kratki. Je pa res, da se tebe drži sreča. Vprašanje kdo od naju ima močnejši vpliv. Ali jaz (4. mesto), ali ti (medalja). Do jutri končna odločitev iz moje strani, važi.
Uporabniški avatar
 AndrejaR
tek_v_snegu napisal/-a:Jaz pravkar komuniciram z njimi ker mi tudi ne stima ta njihov Sportpayment. ker ne morem priti do tiste Security Code...

Lani so imeli enostavneje ampak mislim da je MasterCard se opremil z boljsimi varnostnimi standardi.

Torej ce bos sel v Radgono se ti priproocma..v vsakem primeru pa bom jaz danes se brskal in ti poslal na ZS IBAN BIC kode ter pdoatke ki jih moras dati na banki za placilo...

Vsekakor ti svetuem AUT banko ce ti je blizu....mislim da ti glede na blizino tvojega doma porabljen bencin do tja manjsi strosek kot provizija.

Tale Security code je pogruntavščina Nove KBM (no najbrž jo ima že kakšna druga banka).

V bistvu potrebuješ prenosen čitalec kartic v katerega vtakneš Mastercard in ti generira enkratno geslo, ki je Security Code. Čitalec dobiš kar na banki, stane pa 10€. Lahko si ga tudi za to priložnost sposodiš od koga, ki ga že ima, saj ni vezan na eno specifično kartico.

Lep pozdrav
Andreja
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Meni je tole zelo zanimivo :lol: , sicer sem imel v planu en drug tek, vendar imajo štafete svoj čar..., pa še dobra priprava na mojo prvo 21-tko na LM-ju...

bobr, upam, da se boš čimprej pozdravil in bil pripravljen na tele štafete, pa na še eno najino kasnejšo zadevo... :lol:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Me veseli da vaju zanima :lol: Seveda, štafete so nekaj posebnega, nekaj kar morate doživet. Evo zdaj samo še žensko rabimo pa bomo čist z-mešani :wink:
Do takrat bi jaz moral biti že rehabilitiran, upam.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
AndrejaR napisal/-a:
tek_v_snegu napisal/-a:Jaz pravkar komuniciram z njimi ker mi tudi ne stima ta njihov Sportpayment. ker ne morem priti do tiste Security Code...

Tale Security code je pogruntavšèina Nove KBM (no najbrž jo ima že kakšna druga banka).

V bistvu potrebuješ prenosen èitalec kartic v katerega vtakneš Mastercard in ti generira enkratno geslo, ki je Security Code. Èitalec dobiš kar na banki, stane pa 10€. Lahko si ga tudi za to priložnost sposodiš od koga, ki ga že ima, saj ni vezan na eno specifièno kartico.

Lep pozdrav
Andreja

Andreja,

Ne ta Secure Code ni pogruntavscina Nove Kbm , ..hvala Bogu.

Je odlicna zadeva. Saj tudi jaz prej nisem vedel.
Je odlocna zadeva namrec s tem se bo naredil red na varnosti...

S 01/07 sta Visa Verified in Master Card uvedla dodaten protokol ki zahteva enkratno geslo pri vsakem spletnem nakupu.
Torej vsak spletni servis nakupa ki bo placan ali z Master Card ali Visa
bo dodatno zahteval geslo ki ga bos dobil preko citalca podobnega kot ga imas ( predpostalvjam da si NKBM klient ) za Bank*Net.
Ta zadeva je varnejsa kto pa pa preko PayPalov.

Klical sem na banko in so zgleda pripralvjeni.
Za 10.2 EUR so mi rekli da lahko ze danes takoj dobim citalec.

Ce bo to spilalo moram priznatio da bom z vecjim lagodjem sodeloval v uporabi kartice na spletu.

Veliko vanrjese se mi zdi kot PayPal.

Poglej link http://www.nkbm.si/content.aspx?docid=3502

Torej ce danes dobimo ta citalec bo jutri taman se placana startnina.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
klopotec napisal/-a:Jutri je še èas za cenejšo prijavo, pa ne vem kako se naj prijavim. Nimam prave kreditne kartice in bi se prijavil preko interneta in plaèal preko banke v avstrijski Radgoni.

A kdo ve kao to gre, ker je na njihovi strani prijava in plaèilo s kartico skupaj. Marèni ti si se že prijavljal, maš kak nasvet?

Klopotec,

Ce ti ne bo znesla prijava brez kartice in danes uredim s tem MasterCard citalcem kot so mi rekli na baki bom dnaes popoldan lahko uredil potem
ti lahko jaz vplacam in te prijavim. Samo poslji mi podatke.

Najbolje da se bereva po ZS-u.

Pozdrav v Prlekijo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA