- 13 Jul 2008, 12:29
Mogoce kdo ve kako se prijavi na maraton v Gracu, oz. če je že kdo bil. Mislim, da bo jeseni!
Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
klopotec napisal/-a:Jutri je še èas za cenejšo prijavo, pa ne vem kako se naj prijavim. Nimam prave kreditne kartice in bi se prijavil preko interneta in plaèal preko banke v avstrijski Radgoni.
A kdo ve kao to gre, ker je na njihovi strani prijava in plaèilo s kartico skupaj. Marèni ti si se že prijavljal, maš kak nasvet?
tek_v_snegu napisal/-a:Jaz pravkar komuniciram z njimi ker mi tudi ne stima ta njihov Sportpayment. ker ne morem priti do tiste Security Code...
Za moznost preko PayPala pa ne vem ce gre.
Lani so imeli enostavneje ampak mislim da je MasterCard se opremil z boljsimi varnostnimi standardi.
Torej ce bos sel v Radgono se ti priproocma..v vsakem primeru pa bom jaz danes se brskal in ti poslal na ZS IBAN BIC kode ter pdoatke ki jih moras dati na banki za placilo...
Vsekakor ti svetuem AUT banko ce ti je blizu....mislim da ti glede na blizino tvojega doma porabljen bencin do tja manjsi strosek kot provizija.
AndrejaR napisal/-a:tek_v_snegu napisal/-a:Jaz pravkar komuniciram z njimi ker mi tudi ne stima ta njihov Sportpayment. ker ne morem priti do tiste Security Code...
Za moznost preko PayPala pa ne vem ce gre.
Lani so imeli enostavneje ampak mislim da je MasterCard se opremil z boljsimi varnostnimi standardi.
Torej ce bos sel v Radgono se ti priproocma..v vsakem primeru pa bom jaz danes se brskal in ti poslal na ZS IBAN BIC kode ter pdoatke ki jih moras dati na banki za placilo...
Vsekakor ti svetuem AUT banko ce ti je blizu....mislim da ti glede na blizino tvojega doma porabljen bencin do tja manjsi strosek kot provizija.
Tale Security code je pogruntavšèina Nove KBM (no najbrž jo ima že kakšna druga banka).
V bistvu potrebuješ prenosen èitalec kartic v katerega vtakneš Mastercard in ti generira enkratno geslo, ki je Security Code. Èitalec dobiš kar na banki, stane pa 10€. Lahko si ga tudi za to priložnost sposodiš od koga, ki ga že ima, saj ni vezan na eno specifièno kartico.
Lep pozdrav
Andreja
klopotec napisal/-a:Jutri je še èas za cenejšo prijavo, pa ne vem kako se naj prijavim. Nimam prave kreditne kartice in bi se prijavil preko interneta in plaèal preko banke v avstrijski Radgoni.
A kdo ve kao to gre, ker je na njihovi strani prijava in plaèilo s kartico skupaj. Marèni ti si se že prijavljal, maš kak nasvet?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA