Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
V soboto je v Polzeli (Andraž nad Polzelo) tek na goro Oljko: http://www.sportnikoledar.si/prireditev ... oljko_2007

Dolžina 8 km, vzpona 350 m, torej bolj gorski tek. Ali ima že kdo kaj izkušenj s to progo?

lp, vencelj
 davjas
Zdravo

Jaz sem že nekajkrat tekel na Goro Oljko čez Parižlje in mino Podvina, kjer je pot bolj položna, kot iz Andraža. Rad bi preizkusil še to progo zato se bom v soboto udeležil tega teka.
Uporabniški avatar
 zdejan
Danes sem po pošti od Planinskega društva Polzela dobil pisno vabilo za 4. tek na Goro Oljko, ki je 19. 7. 2008 ob 9. uri.
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja tek na Oljko, pša je supre, jaz sem manjkal samo prvič, tako da jutri se vidimo :laola , da se sprobamo mal v hrib.
Uporabniški avatar
 jegart
Krasen tek. Resda je strmo, ampak se splača. Jaz sem bil na vseh tekih do sedaj in sem zelo zadovoljen. Organizatorji se res potrudijo.Tek je ob 10 uri iz Andraža.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 vencelj
jegart napisal/-a:Krasen tek. Resda je strmo, ampak se splača. Jaz sem bil na vseh tekih do sedaj in sem zelo zadovoljen. Organizatorji se res potrudijo.Tek je ob 10 uri iz Andraža.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI

Ops, tale tadeseta pa po nekaterih virih ni taprava. Menda za mladino, odrasli pa ob 9:00 :?: :? :?: :? Da ne bomo zamudili :shock:

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Menda bodo tile štartni časi (in datum) pravilni: http://www.oks-zsz.si/slo_tece/tek.asp?id=855
Na spletni strani društva maratoncev Celje nisem našel nič- sicer niso organizator, je pa na OKS njihova spletna stran navedena kot domača :? ...
Precej nejasnosti za tek Štajersko- Koroškega pokala in istočasno SLO pokala :shock: :roll:

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Še zanimivi podatki iz prometno- informacijskega centra:
:arrow: najhitrejša pot iz Ljubljane (Slovenska cesta) do Polzele je dolga 65 km, predviden čas 37 min;
:arrow: najkrajša pot z istim izhodiščem meri 61,3 km, čas 39 min;
Razlika je pri izbiri ulic v LJ za izvoz na obvoznico in pri izbiri variante potem, ko na priključku Šentrupert zavijemo z avtoceste.
Moja pot:
:arrow: najhitreje pridem iz Železnikov do Polzele, če grem v Ljubljano na obvoznico in po avtocesti: ta meri 99,9 km, čas vožnje 1 uro 11 min;
:arrow: najkrajša je lepa, turistična vožnja z Jeprce skozi Vodice, Kamnik in Tuhinjsko dolino ter po avtocesti do Šentruperta: za teh 89,2 km bi predvidoma porabil 1 uro 21 min;

Pri vseh možnostih seveda moramo nato dodati še pot iz Polzele do Andraža...

lp, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA