Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Malo več kot mesec dni je do Ptujskega pol maratona. Kar se mene tiče imam kar nekakšen dolg do njega iz lanskega teka, saj sem na koncu na njem pogorel (po ZdravkuC so bili zadnji km regeneracijski :) ). Torej mi ne preostane drugega, kot da poskušam popraviti vtis iz lanskega leta in priti v cilj kolikor toliko normalno saj nas ponavadi na tem teku čaka vročina, ki pa mi zadnje čase nekako ne prija.

Je pa zanimivo, da so spremenili progo in poteka sedaj v enem krogu, del tudi skozi mesto Ptuj. Kot je videti se bo ravno najbolj vleklo ob kanalu Drave, to so nam prišparali za konec. :(

Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Če je res ponavadi vroče, je pa zelo malo tri okrepčevalnice oz. ena je na cilju.
Vreme napisal/-a:Malo več kot mesec dni je do Ptujskega pol maratona. Kar se mene tiče imam kar nekakšen dolg do njega iz lanskega teka, saj sem na koncu na njem pogorel

to pa zato, ker si prvih par km preveč klepetal :ignore:
Uporabniški avatar
 Vreme
marčni zajec napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Malo več kot mesec dni je do Ptujskega pol maratona. Kar se mene tiče imam kar nekakšen dolg do njega iz lanskega teka, saj sem na koncu na njem pogorel

to pa zato, ker si prvih par km preveč klepetal :ignore:

Ja in to s teboj! :D Od takrat dalje raje vedno tečem sam s seboj, svoj tempo :lol:
Uporabniški avatar
 aadler
Tudi sam pridno treniram za PTUJSKI POLMARATON ,kjer imam do zdaj naj-rezultat in upam da bo SEPTEMBRA ta prava klima! :shock:
Uporabniški avatar
 raf
Se ga bom udeležil in to s kolegom, s katerim sva lavfala trojek letos.
Če bo vročina tudi mene malo skrbi dehidracija in bo treba malo improvizirati kar se tiče tekočine.
Uporabniški avatar
 lenči
Moj bo uradno prvi polmaraton. Če bo vroče, vzamem pas in bidončke s sabo, pa upam, da bom rešila problem. Mogoče pa bodo postavili še kje kakšno vodo, če bo napovedano vroče. Upam, da ne bo tako vroče kot v Radencih.
Uporabniški avatar
 Vreme
lenči napisal/-a:Moj bo uradno prvi polmaraton. Če bo vroče, vzamem pas in bidončke s sabo, pa upam, da bom rešila problem. Mogoče pa bodo postavili še kje kakšno vodo, če bo napovedano vroče. Upam, da ne bo tako vroče kot v Radencih.

Vsekakor je priporočljivo ob sami vodi na postojankah vzeti svoj bidonček zraven! Sam bom naredili vsekakor tako!

Sicer pa Lenči ti pa kar na svoj prvi polmaraton? Polžki napredujete, no pa saj sem tudi sam med njimi, a mi temu pravim o zen tek! :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
No, sem prebrala, da bo tudi sadje na postojankah, ampak, jaz vodo na takšni razdalji tankam kot Formula 1 gorivo :oops: , pa bom imela svoje s sabo.

No, razdalja 21km ne bo problem, čas je pa res polžji, pardon, zenovski. Je proga res lepo ravninska in mi je zelooooo všeč. Samo sonce naj ne pripeka, pa bo.
Vreme napisal/-a:Ja in to s teboj! :D Od takrat dalje raje vedno tečem sam s seboj, svoj tempo :lol:

hehe...
letos bova oba tekla sama, lanski rezultat popravila in pol raje po teku kakšno "rekla". :toast:
Uporabniški avatar
 bobr
O super, izboljšana trasa. Hnja ne vem če bom tam :? Prokleta ahilka :evil:
Uporabniški avatar
 raf
lenči napisal/-a:Moj bo uradno prvi polmaraton. Če bo vroče, vzamem pas in bidončke s sabo, pa upam, da bom rešila problem. .

Saj veš kaj pravijo. Prvega ne pozabiš nikoli. :wink:
in samo pohvale za to odločitev.
Uporabniški avatar
 Classix
Prijavljen na 7K :oops: , bom to prireditev preprosto izkoristil kot enega od treningov za 10.5K na LM. Možna je tudi on-line prijava, časi pa se po informacijah organizatorjev merijo ročno...po teku pa čofa-čofa v termah...

Uradna stran:

http://www.tkm-ptuj.si/index.php?option ... &Itemid=27

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Upam, da bom jaz spravila mojega zraven in da se greva potem tudi malo ohladit. Vidim, da bo kar nekaj TFjevcev, upam, da zagledam kakšno piko in jo pocukam za rokav :wink: . Bom konec tedna preverila, če deluje on-line prijava. Sem videla prve prijavljene že na seznamu.

Raf, pravzaprav ne bom pozabila, kako sem prvič pretekla skupaj 5 km :oops: , še vedno imam živo v spominu prvo tekmo, pa seveda prvo razdaljo na 22km, ja pa še uradno prvi polmaraton verjetno ne bom pozabila (bo v mojem tekaškem dnevniku posebej označen :wink: :lol: ). Bo pa dobra generalka za LM. Se vidimo :lol: in uspešen tek.
Uporabniški avatar
 Jančika
Planiram prvo polovičko. Lanskih 7km na Ptuju je bila moja zadnja tekma, potem sem zaradi bolezni morala do letošnje pomladi (oz. kar do začetka poletja) žal odložiti laufačke v kot :( . Tako da zdaj že komaj čakam. Zaenkrat dobro kaže s pripravami.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com