Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

mojA
Hoj!

Kot vsako leto tudi letos prvi vikend v septembru poteka Štafeta 24 ur v Trstu, ki se je jaz žal letos ne morem udeležiti :( . Mnogi to prireditev že poznate.

Za tiste, ki je ne, pa kratka predstavitev:
To je ekipni tek 24 tekačev, pretežno so slovenske in italijanske ekipe, vsak tekač teče točno 1 uro, na koncu pa zmaga ekipa, ki nabere največ km. Teče se od 12.00 v soboto do 12.00 v nedeljo. Torej točno 24 ur, dan in noč, v soncu in dežju, vetru ali megli.

Ne spomnim se, da bi bila kdaj prva italijanska ekipa. VEDNO VRLI SLOVENCI V STILU: "TRST JE NAŠ" :Fslo :heart :Fslo

Verjetno mi ni treba poudarjati, kakšno vzdušje vlada v teh dveh dneh v Trstu. NORO NAVDIHUJOČE, LUŠTNO, FLETNO! :D

Ves čas in prav v vsakem času je po svoje zanimivo teči. Naj bo to opoldanska pripeka, sproščujoč popoldan, prijeten večer, nora noč, prebujajoče jutro in seveda pričakujoč finalni zadnji krog. :cast:

Kdo teče? VSI ! Od navadnih rekreativcev do profesionalnih vrhunskih tekačev, od vrlih najstnikov do še bolj vrlih prababic in pradedkov. NORO.
Že samo videti se splača, ko vidiš na enem mestu toliko različnih stilov teka :D .

Trenutno se POD NUJNO IŠČE ŠE DVE ŽENSKI TEKAČICI. Edini pogoj je, da lahko tečeš 1 uro, v kakršnemkoli tempu.

Prosim pokličite našega vrlega prijaznega primorskega šefa VESELKOTA na mobi: 031 737 231 za še več in še podrobnejše informacije.

Še organizatorjeva spletna stran: http://www.runningtram.it/24x1ora/template.php

Pa srečno in poročajte !!!!
Uporabniški avatar
 RoKo
Jutri se začne. Nastopajo kar 4 :Fslo ekipe. Vse štartajo na zmago. Kar bo pa bo. Tudi :Fita niso od muh.
Po informacijah se je kar nekaj članov :TF) pridružilo ekipam. Upam , da teče kdo z mano s tempom za cca 13.5 km.
(01-02)
Se vidjamo. :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
ojla, jaz tečem za ekipo Filipides.
Tečem že danes od treh do štirih.
Kot sva že pomodrovala je dolžina 13,5 km v uri (vsaj zame) odličen dosežek.
Bomo videli kako se bo teklo. Tisto urico bomo mal pošvicali pa boSlika
Roko, mogoče veš kje se lahko vidi kdo je prijavljen :?:
Sem našel :!:
Uporabniški avatar
 RoKo
13,529. Zadovoljen. :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
tudi jaz sem zadovoljen. pretekel sem 13,2 km in to v neznosni vročini od 15-ih do 16-ih :!:
Uporabniški avatar
 RoKo
Radolca napisal/-a:tudi jaz sem zadovoljen. pretekel sem 13,2 km in to v neznosni vročini od 15-ih do 16-ih :!:

Sem slišal, ja, da vas je cvrlo. Vsaka čast. Kar se tiče tega sem imel srečo. Ob 01:00 je bilo v Trstu 24 C, tako da v primerjavi z popoldne je šlo. Malo sem "spal" km 9, 11, 12 in dirkal do 13,5, na koncu malo jezen nase, ker sem imel še kar moči, bi lahko šel hitreje vsaj tri kroge. Moram pa bil res zadovoljen.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 07 Sep 2008, 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mrzli
Čestitam RoKo, jaz mislim da bi tekel okrog 11.5 km
Uporabniški avatar
 Radolca
Hvala, se bomo drugo leto še bolj potrudili
Uporabniški avatar
 IRA
Čestitke vsem tekačem ...

... smo zmagal? :D

Uh, lepo ste tekli. Jaz bi bila vesela, da bi pretekla 10km, bom še trenirala in mogoče se vam en dan pridružim. Tole se mi zdi res krasna "akcija" :twisted:

Mam pa še par vprašanj ... a je možno kej zbirat kdaj tečeš? Al se to žreba al kako je s tem?

Kakšen je pa teren? Se teče ves čas v istem krogu? Na štadionu? Po tržaških ulicah?

Full fino res, tole se mi zdi pa res zanimivo :P
Me vleče, da bi probala ... enkrat, ko bom bolj pri sebi :D :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
Ira, prepričaj par (oziroma 21, jaz, ti in roko smo že) entuziasatov iz TF pa gremo pod "blagovno znamko TF" tači 24 ur v Trst :!:
Uporabniški avatar
 RoKo
Radolca napisal/-a:Ira, prepričaj par (oziroma 21, jaz, ti in roko smo že) entuziasatov iz TF pa gremo pod "blagovno znamko TF" tači 24 ur v Trst :!:

Imam klubske obveznosti do tega teka.
Nekaj se je že lani govorilo o udeležbi. Lahko bi zbrali kakovostni ekipi, tako moško kot žensko, ki bi bili konkurenčni za vrh.
Je bilo pa res kar nekaj forumašev prisotnih. (darjav, pershing, in vsi ki ste se oglasili, mogoče pa še kdo.
Uporabniški avatar
 RoKo
mrzli napisal/-a:Čestitam RoKo, jaz mislim da bi tekel okrog 11.5 km

Hvala, ti si pa nov na :TF) , se poznava? :lol: :lol: :lol:

Kak ti je šlo v Logarski? :clap:
Ja jaz sem nov na :TF) :D
V Logarski je bilo predvsem prevroče, skoz rahel klanc, kot veš tud sam, tekel sem nekje 5, 6 minut počasneje kot sem potihem pričakoval, drugače pa kr vredu
Vsaka čast in kapo dol pa tistim, ki so tekli 75 in 42 km !!!
Uporabniški avatar
 IRA
vencelj napisal/-a:Na spletni strani organizatorja letošnjih rezultatov še ni, sem si pa na hitro ogledal tiste iz prejšnih let...
Tek je primorcem kar znan, jaz sem letos za to zanimivo tekmo slišal prvič :roll:

lp, vencelj

Jaz tudi pa se mi full super zdi, a bomo šli :twisted:

... sam pol moram zbrat 23 spidi gonzalesov, da ne bo zarad mene Trst "padel" v Italjanske roke :lol: :lol: :lol:

P.S. Še vedno mam par vprašanj. Kako je s časom teka - se izžreba kdaj tečeš?
In pa kje se teče? Stadion?

Kje si pa našel ta tek vencelj, na kateri strani??

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA