Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

31.8.2008 vas vabimo na 34. Pohorski gozdni tek!
Start ob 10.00 pred hotelom Bellevue na Pohorju.

Proga poteka po gozdni poti poti Slovenske planinske transverzale do transformatorja pod hotelom Areh, ter nazaj po gozdni stezi mimo razglednega stolpa do hotela Bellevue.

Organizator sprejema prijave na startnem mestu od 8.00 do 9.30 ure.
Startnina:
- predprijava do četrtka 28.08.2008 znaša 9,00 EUR-a
- na dan tekmovanja znaša 12 EUR -a

Pisne predprijave se sprejemajo na elektronskem naslovu skpohorjehoce@email.si in na naslov SK POHORJE HOČE (za Darko Vekjet),Nasipna ulica 4, 2234 Benedikt

Vsi udeleženci tečejo na lastno odgovornost. Vsak tekmovalec dobi na cilju pa čaj, toplo malico in majico. Zmagovalci v vsaki kategoriji dobijo pokal.Vsi tekmovalci so udeleženi pri žrebu nagrad.

Tek šteje za pokal Štajerske in Koroške.

Kontakt:
Darko Vekjet: 041/968-806
Miro Breg: 031/482-199

VABLJENI! PRIČAKUJEMO VAS.

Lep športni pozdrav,
SK POHORJE-HOČE
Uporabniški avatar
 jegart
Teka se bom sigurno udeležil, saj je eden dobrih tekov. Dobra organizacija in do sedaj sem imel tudi dobre rezultate. Proga mi odgovarja, tako ,da se vidimo.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
 svajgerbranko
To je tek , katerega se udeležujem že od l.1980.-sem stara sabla,al nisem.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Branko ti nisi stara sablja...Ti si legenda MB tekaèev...

Jaz sem mleèna generacija za vami ko ste vi že pošteno prašinarili maratone po asfaltu Radencev in Gornje Radgone :):).
Uporabniški avatar
 PeterM
Branko,

si stara sablja (v pozitivnem smislu), pa tudi legenda MB tekačev. :)

Se spomnim, ko sva leta 1980 skupaj dirjala na tem teku. Pa tudi kasneje večkrat. Prav tu sva postavila nekaj res odličnih časov.

Lepo pozdravljen, Peter
 svajgerbranko
Peter-ti si tisti krivec,da sem se jaz daljnega leta 1980 znašel na startu tega teka,pa en dan prej sva opravila z tek z precejšnjo višinsko razliko od Podvelke na Glančnik-Rdeči breg-in nazaj,naslednji dan pa še peš na Pohorje na štart,tam pretekla Pohorski gozdni tek,pa še peš nazaj v dolino.To nedeljo je moj cilj samo, da brez problemov pretečem do cilja,saj se že od konca zime bojujem z revmatoidnim artritisom tako,da sem skoraj celo poletje počival,sedaj pa sem začel že zopet z tekom ,ampak sem previden in ne pretiravam-moj cilj niso rezultati ampak telesna aktivnost.Vsi lepo vabljeni na ta lepi tek v naravi na višini nad 1000.m.LP
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
svajgerbranko napisal/-a:Peter-ti si tisti krivec,da sem se jaz daljnega leta 1980 znašel na startu tega teka,pa en dan prej sva opravila z tek z precejšnjo višinsko razliko od Podvelke na Glanènik-Rdeèi breg-in nazaj,naslednji dan pa še peš na Pohorje na štart,tam pretekla Pohorski gozdni tek,pa še peš nazaj v dolino.To nedeljo je moj cilj samo, da brez problemov preteèem do cilja,saj se že od konca zime bojujem z revmatoidnim artritisom tako,da sem skoraj celo poletje poèival,sedaj pa sem zaèel že zopet z tekom ,ampak sem previden in ne pretiravam-moj cilj niso rezultati ampak telesna aktivnost.Vsi lepo vabljeni na ta lepi tek v naravi na višini nad 1000.m.LP

Podvelka-Sv.Ignacij-Glanènik....pa sem mislil da je to samo moja omiljena tura...:)

Revmatoidni artritis....zakaj pa bojujem? Saj to pa se menda ja da resiti!?
 svajgerbranko
Ko sem bil še doma v Podvelki sem večino kilometrov naredil po Rdečem bregu,moj rekord Časova žaga-Glančnik je 40:06,samo to je bilo pred več kot 20.leti-še pomnite tovariši.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA