Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Dolenjski pokal za pokal Dolenjskega lista se nadaljuje na Bregu pri Kočevju s "14.tekom Veronike Deseniške" v nedeljo 31.08.2008 ob 10.00 uri s članskim tekom na 10 km in otroškimi teki od 200 m do 1000 m.

Trasa glavnega teka je krožna, vseskozi razgibana vendar z majhno višinsko razliko, večji del je speljan po dobri makadamski cesti,na začetku in pred ciljem je asfalt v zadnjem km pa je še cca. 500 m kolovozne poti skozi gozd in preko travnika.Je dokaj nezahtevna vendar precej "hitra".

Več podrobnosti je na razpisu na www.drustvo-marathon.si in na tel. 041-426-081 (Papež Feliks ml.).
Uporabniški avatar
 vencelj
Na teku Veronike Deseniške sem bil leta 2003, torej pred petimi leti in ga imam v lepem spominu. Če se ne bi na ta dan že delala gužva s teki, bi me morda spet zaneslo na Breg pri Kočevju.
Zanimivo, da imam na lestvici kratkašev na 10 km vpisan prav rezultat s tega teka izpred 5 let: 38 min, 3 sek.
Pa morda drugo leto spet,

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
Jaz sem bil lani prvič na tem teku. Če letos nebi bilo domžalske tf 10ke, bi šel tudi letos popravljati lanski čas (39:18 ). Smo pa že lani nekaj debatirali in ugotavljali, da je proga dejansko dolga tam okoli 9,5 km.

Vencelj, po mojem bom že v nedeljo popoldne lahko napisal tvoj nov rekord v lestvici kratkašev na 10km.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA