Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

naš kolega Veseljko nujno išče še dva tekača, ki bi tekla za ekipo Liv iz Senožeč, na ekipnem teku 24x 1ura v Trstu. Za ekipo nastopa 24 tekačev, vsak teče točno eno uro. Na koncu zmaga ekipa, ki nabere največ kilometrov. Teče se od 12.00, v soboto, do 12.00, v nedeljo. 24 ur, dan in noč, neprekinjeno.

Da bo ekipa popolna, Veseljko nujno rabi še dva tekača, za zadnji dve predaji, torej v nedeljo 7.9. Prvi teče od 10.00 -11.00 ure, drugi pa od 11.00 do 12.00 ure.

Teče se v krogih, v središču Trsta, na trgu - Piazza dell’Unità d’Italia e Piazza Verdi, kjer je sicer tudi ciljni prostor Bavisela maratona in polmaratona.

Da bi bila ekipa kolikor toliko uravnotežena, se načeloma pričakuje, da bi tekač zmogel v eni uri preteči razdaljo 15 ali več km.

Kontaktirajte me na ZS ali mobi: 041/669-595

MatjazV
Uporabniški avatar
 RoKo
Takih ki pretečejo 15 ali več km na uro pa res ne manjka. :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
RoKo napisal/-a:Takih ki pretečejo 15 ali več km na uro pa res ne manjka. :lol:

tudi jaz mislim da jih je polno mero takih :shock: :?
Uporabniški avatar
 MatjazV

Se popolnoma strinjam, a maš kaj časa, da bi šel v nedeljo odteči eno od predaj. Gre se za to, da bi bila ekipa popolna.

Še vedno iščemo dva kandidata. Navali narode!

MatjazV
Uporabniški avatar
 RoKo
MatjazV napisal/-a:

Se popolnoma strinjam, a maš kaj časa, da bi šel v nedeljo odteči eno od predaj. Gre se za to, da bi bila ekipa popolna.

Še vedno iščemo dva kandidata. Navali narode!

MatjazV

Tečem za KRAŠKE TEKAČE. Hvala za povabilo, sem pa daleč pod 15 km.
Uporabniški avatar
 tae
1h s tempom 4:00min./km, to bo pa težka.
Uporabniški avatar
 Radolca
RoKo, tudi jaz, kot gorenjc, grem v Trst tečt za eno ekipo iz Primorske, pa še ne vem katero.
Se morebiti še pocukamo za rokav :!:
Če jih bom zmogel 13,5 v eni uri, bo že kar dober dosežek :)
Uporabniški avatar
 RoKo
Radolca napisal/-a:RoKo, tudi jaz, kot gorenjc, grem v Trst tečt za eno ekipo iz Primorske, pa še ne vem katero.
Se morebiti še pocukamo za rokav :!:
Če jih bom zmogel 13,5 v eni uri, bo že kar dober dosežek :)

Tečem od 01-02, računam na 13,5, težka bo, lani sem 12,601, takoj iz Povirskega teka. Letos nameraval prit spočit, zato izpuščam Logarsko. verjetno tečeš za Hitre noge.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hojla družba,

enega kandidata že imamo, IŠČEMO ŠE ENEGA TEKAČA. Je kdo zainteresiran, da bi tekel zadnjo ali pa predzadnjo predajo v Trstu??

Lp, MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA