Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Tina, Kristina glede na to da se poznava, po vsej verjetnosti pridem. Opozarjam te le, da pred dogodkom tu še malo obnoviš temo, da se ne pozabi med mnogimi prispevki. Verjetno bo dobro, da še koga pripeljem in nas pride čim več. Predlagaj svojemu možeku, da še celo firmo C... sem pripelje.

Če si slučajno pozabila kdo se skriva pod tem nickom

Miha
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Take stvari enostavno ne smejo iti mimo nas.So del vsakdanjika zato lahko resničo damo življenju priložnost, ko tečemo, ko se gibamo!
Torej je treba nekaj narediti!
ČAO!
 ton
In na teku nas čimbolje zbombardirajte z vsemi informacijami o darovanju, imejte kar na licu mesta pripravljena gradiva in imejte tudi 'prijavno mesto' - že na navedeni spletni strani mora biti človek pravi majster, da ugotovi, kako poteka postopek in kje lahko uredi te zadeve...
Uporabniški avatar
 Loni
No, če me že med krvodajalce ne vzamejo, sem si dala tole vpisati na kartico zdravstvenega zavarovanja.
Uporabniški avatar
 Kristina Modic
Hvala za vse pobude in predloge. Kot vem, se bo tam predstavljalo ravno to - kako darovati. Pa tudi različna društva in združnja bodo imela svoje osveščevalne stojnice.

Za tiste, ki pa bi želeli postati potencialni donatorji kostnega mozga oz. krvotvornih matičnih celic, pa ne veste, kje izvedeti več in se morda celo prijaviti v register darovalcev, poglejte na spletno stran www.ztm.si (Zavod za transfuzijsko medicino, Ljubljana.

Skrakta, pridite na tek! :) Tudi na štant našega Združenja L&L. Sigurno bomo imela kakšen luškan aosveščevalni material. :)))

Moram pa še ugotoviti, kje se osveži zadeva..... :)

Kristina Modic
Uporabniški avatar
 Tina1
Bom tudi jaz verjetno na tem teku, 8 km se mi zdi glih fajn.
Sama sem že krvodajalka, ravno pred 2 tednoma sem dala kri. :D
 SloveniaTransplant
Pozdravljeni!

Vidim, da je Kristina že privabila veliko zagretih tekačev, sam pa bom dodal še nekaj npvejših podatkov:

Tek je dobrodelne narave in bo potekal na 2km in 8km. Udeležba na teku je brezplačna, vsak tekač pa bo prejel lepo spominsko majico!
Za vse udeležence bo možna oddaja prtljage v pokrit prostor. Tekmovalcem bodo na razpolago sanitarije.

Prijavnica je na voljo na spodnjem naslovu

prijavnica

za vprašanja o teku pa se obrnite na email

slovenia.transplant@gmail.com

Srčno vabljeni!

Slika
Nazadnje spremenil SloveniaTransplant, dne 10 Okt 2008, 15:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
Heh ste me spomnili, da pogledam v denarnico, na dan teka bo 9let&10dni odkar gulim darovalec kartico v zadnjem žepu, pa ja pridemo ne, saj je blizu...

Za vse udeležence bo možna oddaja prtljage v pokrit prostor

<---Tega manjka, na organiziranigh tekih po Sloveniji! :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 zlopi
Kristina Modic napisal/-a:Moram pa še ugotoviti, kje se osveži zadeva..... :)
Kristina Modic

... evo, osveženo, mi pridemo vsi trije :P
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 tae
Kristina je imela verjetno v mislih gumb "osveži." Bomo že ostali poskrbeli, da bo osveženo, a ne. :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pridem!

Kristina: na MON-u bi lahko tole Primož dal pod "lepljivo" tudi na SČ, ki je najbolj obiskan!
Uporabniški avatar
 aisha
zihr pridem, registrirana darovalka od dne 15. 1. 2004

se ga vidmo in odtečemo :juhuhu:

for life
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA