Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zadnji četrtek v septembru se bo odvijal že peti Fotrov tek in jesenski tek Tekaškega foruma.

Štart teka: "Servisni" vhod na posestvo Brdo na vzhodni strani (start je prestavljen!!!)

Datum in ura teka: četrtek, 25.9.2007 od 16.30 - 18.00; kronometrski štart

Proga: 1 krog okoli posestva Brdo; dolžina 9657 metrov; večinoma makedam, le v dolžini 1400 metrov asfalt(cesta/kolesarska steza). Označbe proge vsak kilometer.

Štartnina: na podelitvi priznanj bomo pobirali zgolj prostovoljne prispevke. Pred štartom pa bomo zelo veseli vaših kuharsko-slaščičarskih dosežkov.

Okrepčila: voda, sokovi in sadje na polovici proge in v cilju.

Kategorije: pet kategorij po telesni teži

Nagrade: vsak sodelujoči prejme diplomo in priložnostno darilo (na podelitvi). Prvi trije v kategorijah prejmejo medalje, z BMI uteženo najhitrejši tekmovalec prejme prehodni pokal. Pokal prejme tudi absolutno najhitrejši temovalec.

Podelitev priznanj in mesto analize: Brunarica Štern na Kokrici po 19. uri.

Pred tekom obvezno tehtanje in merjenje višine (tekmovalcem, ki tega ne bodo želeli, se bo zgolj meril pretečeni čas).

Slika

Do štarta teka se pripeljete najlažje tako, da greste po avtocesti do izhoda Kranj - zahod, v prvem križišču zavijete levo(z Gorenjske) ali desno (če prihajate z ljubljanskega konca), v (novem)krožišču na prvem odcepu, potem za Mercator centrom levo in skozi Kokrico do posestva Brdo. Letos pot nadaljujete še 500 m v isti smeri in zavijete levo šele ob vzhodnem koncu posestva. Novi odsek ob JV ograji je od letos asfaltiran, na tej cesti tudi parkirate avto ... od izhoda z avtoceste so približno štirje kilometri.

Še malo zgodovine:
lanskoletno vabilo
lanskoletno poročilo
Uporabniški avatar
 zlopi
... pa še jaz, dokler se mi BMI ne poslabša :arrow: hujšanje zaradi zamenjave izgube službe :wink: .
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Barb
Glede na to,da smo še vednoooo :P :roll: 2in1, je bolj malo vrjetnosti, da se prikažemo na Brdu, zato Aleško, boš letos žal moral najti nekoga drugega za obdelavo podatkov :(
 AinE
Bom delala na tem, da pridem :D .

LETOS BO LEPO VREME :arrow: zato, ker je bilo lani slabo.

Tako so lani napovedale punce pri prijavah :wink: .

Lp E.
Uporabniški avatar
 andreya
Barb napisal/-a:Glede na to,da smo še vednoooo :P :roll: 2in1

:P :P :P Lepo!
Uporabniški avatar
 Laufer
Na žalost me ne bo :cry: .
Tisto popoldan sem že na poti v Berlin :D . Sem pozimi močno delal na tem, da bi dvignil moj BMI, vendar so zadnje meritve na Cooperjev testu pokazale, da sem še vedno pri podhranjenih. Če bo še nižji bom - Kenijski tekač :roll:.
Želim vam lepo vreme, odlične rezultate in seveda Analizo kot se spodobi.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Mi je zelo žal da letosd ne bom na fotovem teku kajti 22 odpotujem na delo v tujino za 6 mesecev. pa drugo leto.
Uporabniški avatar
 tae
kustus, že dolgo se nisva videla. Srečno v tujini, kjerkoli že boš, pa kaj se nam javi, o.k.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Pridem.

lp,

m
Uporabniški avatar
 Matevz
Jest tut pridem. Pa obljubim da bom dirkal in dal vse od sebe ne glede na sramoto, ki me čaka.

Kar pa se tiče štartnine. Nekaj smo hoteli Aleša prepričati, da bi letos začel štartnino pobirat, pa kot vidim se ni dal. Zato apeliram na vse sodelujoče: dirka na način kot jo organizira aleš ni poceni, kaj šele zastonj (z vidika posameznika) ampak stroške pa Alešu gotovo lahko pokrijemo če bo vsak prispeval tam med 3 in 5 evri. P amogoče mu še za kakšno rundo za kakšen tek po Fotrovem ostane.
Uporabniški avatar
 Bor
Matevz napisal/-a:Jest tut pridem. Pa obljubim da bom dirkal in dal vse od sebe ne glede na sramoto, ki me čaka.

Kar pa se tiče štartnine. Nekaj smo hoteli Aleša prepričati, da bi letos začel štartnino pobirat, pa kot vidim se ni dal. Zato apeliram na vse sodelujoče: dirka na način kot jo organizira aleš ni poceni, kaj šele zastonj (z vidika posameznika) ampak stroške pa Alešu gotovo lahko pokrijemo če bo vsak prispeval tam med 3 in 5 evri. P amogoče mu še za kakšno rundo za kakšen tek po Fotrovem ostane.

:clap: se nebi mogel bolj strinjati
Uporabniški avatar
 ero
hoj

glede startnine in pokrivanja stroškov imam boljšo idejo. pomagajte mi prepričati Aleša, da mi preko društvenega računa dovoli pokriti stroške, ki jih bo imel (medalje, spominki, ...). Na računu ŠD ŠPiC imamo namreč rezerviranih nekaj sredstev prav v te namene.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA