Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

NeMiran
Vseskozi sem imel ta tek kot enega izmed "prioritetnih" v letošnji sezoni.

Pogled na razpis in 50% inflacijo štartnine :shock: :shock: :shock: , pa me spravlja pred resno vprašanje: "Udeležiti se teka ali ne?" :!: :?: :idea:

Kot kaže bom prestopil med tekače, ki izbirajio tekme tudi glede na višino štartnine.
Uporabniški avatar
 husein
Lani je bilo nekaj nejasnosti na najvišji točki, z označitvijo proge. Kar nekaj tekmovalcev nas je malo zašlo.
Drugače je pa tek lep, s precej spusta.
 NeMiran
Ena od kritičnih točka :!: je cca 1 km naprej od Pirnatove koče na Javorniku, ko v hitrem teku po klancu navzdol, s široke makadamske ceste skozi grmovje zaviješ levo na travnik, preko katerega pritečeš do domačije Skvarča.

Tam je bila lani puščica in trak čez cesto, ki pa lahko, da ga je kdo odstranil ali pa ga je odnesla buraj (lani je kar pošteno pihalo).

Redarja tam ni bilo :?: . Če zgrešiš ta odcep, se po cca 10 km znajdeš na Stari pošti na Hrušici, od koder pa je zelo daleč do cilja.
Uporabniški avatar
 Sebi
Hm, hvala za opozorilo! Sploh glede na to, da se vse povsod zgubim... Upam, da se to ne bo letos zgodilo prav meni...
Mogoče bi moral organizator razmisliti in na to mesto postaviti "redarja".
 urbi
Glede na izkušnje iz prejšnih let, da se tekači izgubljajo na tej progi, bomo letos na progo postavili več redarjev, ki bojo pravilno usmerjali tekače.
Štartnino pa smo na žalost morali dvigniti, saj so stroški prireditve previsoki. Hvala za razumevanje :)

lp
Uporabniški avatar
 Sebi
No, perfektno. Potem me ne boste rabili ne vem kje vse iskati... :lol:
Uporabniški avatar
 Dule
se vidimo. Če kdo slučajno nima prevoza naj me kontaktira na ZS danes do 17ure. :D
 urbi
Ekola. Progo smo označili in vas že nestrpno pričakuje. Vreme smo naročili, za vsak slučaj malo bolj hladno, da se ne bi pregreli, saj je tudi nekaj klanca :)

lepo vabljeni in se vidimo jutri.

lp
Uporabniški avatar
 lenči
Sem se vozila danes tam mimo in se spomnila na jutrišnjo tekmo. Čudoviti kraji, želim vsem res prijeten tek.
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Sem se vozila danes tam mimo in se spomnila na jutrišnjo tekmo. Čudoviti kraji, želim vsem res prijeten tek.

A ne de, se podim tam naokoli s kolesom, sem blizu doma in na Javorniku je še fajn vzletišče za zmajarje in jadralne padalce, pa kolegica je od tam, tako da imamo vse piknike kar gor. Je res luštno.
 urbi
Tako. Pa smo skupaj uspešno izpeljali še en gorski tek čaz Javornik. Udeležba je bila podobna prejšnim letom, vreme lepo in upamo da tudi tekači zadovoljni. :) Rezultati so objavljeni na naši spletni strani: http://hotedrsica.si/go/sportnorezultati.html . Slike pa še sledijo. Če bo kdo želel svojo sliko nam lahko pošlje mejl na sd-hotedrsicaAFNAhotedrsica.si in sporoči štartno številko, ki jo je nosil.
Hvala za udeležbo in se vidimo prihodnje leto. :)

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA