Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Leon
Zdravo, kolegi iz Triatlon kluba Swibir Zagreb , ki so pretekla leta organizirali Triatlon tekme v prelepem območju nacionalnega parka Mljet, letos ne organizirajo uradne tekme, pripravljajo pa nekaj, zaradi česar se morda tekma na Mljetu VRNE, če bo zadosten interes!!!

http://www.tkswibir.hr/Mljet/index.php

Lp
 Leon
Če je kdo zainteresiran, naj javi!!!

Lp
 ton
Jebenti! Če bom iz Berlina kolikor toliko priseben in če bo moja spremljevalna ekipa (imam kar šanse, ker je bil del te ekipe tam na poročnem...) tudi za... javim prihodnjo sredo.
In plavanje okrog Svete Marije!
 ninanana
Zivjo! Triatlona se sicer ne bom udeležila, bi pa šla poleg kot spremljevalna ekipa:-). Prosim sporočite, če je možno it poleg. Hvala, Nina
 lev
Jst bi se pridruzil kaki štafeti, ki potrebuje kolesarja.
 Leon
Jaz bi tudi šel, sicer s kom drugim, ker moj saxo je malo premajhen in prepočasen za tako akcijo, stroške delimo in je to to!!!!!!!!
 ninanana
Okej, jaz bi celo zmogla bike, za tek najbrž ne:-). Ampak ja, kdo gre dol? Nina
Uporabniški avatar
 lukkka
sam žal ne morem - imam isti dan že zmenjeno dirko. Vam pa res priporočam tole dirko - ki sploh ne bo dirka. Ambient je super, organizacija tudi, da ne omenjam toplih temperatur in morskega zraka.

2x sem bil že doli in še bom prihajal. Letos, žal ne...

Srečno vsem, ki boste šli - ali v paketu ali pa štafeto. Pa poročajte kako je bilo, ko se vrnete :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA