Forum za podporo vsem, ki vas zanima karkoli v zvezi s Pohodom, Tekom trojk, ...
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Kva? A zdej boste pa vse brez mene!??!?!?!?!??
Nau šlo!
Ja no, 14 dni boste pač brez Bajsija. Vam bom pa sigurno javil kaj sem kaj pojedel in kje sem kaj laufal! Ko bom v Kranjski gori.
00Noč - SITNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Za kako reprizo teka "a la velikonočni" sem pa še jaz takoj za.
Prosim - datum - ASAP !!!!!!!!!!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

2x LP
Uporabniški avatar
 Dule
Jaz sem pa za danes ob 18uri pri Urhu(pri cerkvi).
Če še kdo pride potem velja :wink: .
Uporabniški avatar
 yogo
Velja, se vidimo danes 15.4. ob 18.00 na Urhu.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 Dule
Vidim da ste polno zaposleni s problematiko na forumu in da nimate časa za laufat :lol: .
Tako sva se včeraj s Yogotom sama lotila treninga od Urha do observatorija in nazaj. Proga zanimiva, razgibana malo tudi blatna, vreme tapravo. Skratka s Yogotom sva ugotovila, da bomo takšne treninge še ponovili (na različnih lokacijah).
Ko sva se vrnila (čas mimogrede 1ura35minut), sva srečala sredi treninga tudi Carja, potem pa še Simi, ki je zaradi službe zamudila začetek treninga.
Sem ugotovil da potrebujem družbo pri teku da me vleče naprej 8) ..
Uporabniški avatar
 mare
Shit! (To je menda mesto v Srbiji) Jaz sem šele danes tole prebral, pa sem imel včeraj židan čas. Vaju bom pa drugič preganjal pred sabo.
Uporabniški avatar
 yogo
Zdravo

Mark, mesto v Srbiji je Šid ne shit.

Ja včeraj sva z Duletom naredil res lepo turco do observatorija in nazaj.Pot se je že lepo odcedila od zadnjega dežja, tako da vam je lahko žal da niste bili zraven. Pa drugič.

btw gre kdo na Kriško goro, jst grem če le ne bo preveč vlage v zraku.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 mare
Ali še kdo pride v torek 20.4. ob 18:00 na Urha?
Uporabniški avatar
 mare
yogo napisal/-a:Zdravo

Mark, mesto v Srbiji je Šid ne shit.

Ja včeraj sva z Duletom naredil res lepo turco do observatorija in nazaj.Pot se je že lepo odcedila od zadnjega dežja, tako da vam je lahko žal da niste bili zraven. Pa drugič.

btw gre kdo na Kriško goro, jst grem če le ne bo preveč vlage v zraku.

lp Yogo

Aha torej moram reči: potem pa res Šid, da me ni bilo zraven?
Uporabniški avatar
 matjaz
mark napisal/-a:Ali sˇe kdo pride v torek 20.4. ob 18:00 na Urha?
:D :D :D ce bo sluzbe prej konec pridem, zal sem obicajno doma sele ob 19-ih, ali pa se kasneje.
Uporabniški avatar
 mare
matjaz napisal/-a:
:D :D :D ce bo sluzbe prej konec pridem, zal sem obicajno doma sele ob 19-ih, ali pa se kasneje.

Ti kar pridi ob 19:00. Kakor te poznam, me boš ujel že pred observatorijem.
Uporabniški avatar
 matjaz
mark napisal/-a:
matjaz napisal/-a:

Ti kar pridi ob 19:00. Kakor te poznam, me boš ujel že pred observatorijem.

:D :D :D mark ne pocenjuj se, ali mislis da sem zadnjic pociva, ravno tako sem se matral. se vidimo
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
A bi pršla v torek 20.4. ob 18 uri na Urha tud kakšna malo bolj umirjena ženska, da bi lahko skup tekle. Seveda lahko tudi fantek, samo moški forumovci ste vsi tok naspedirani.
Kakšno pot uberete? Od Urha, do observatorija in po isti nazaj, ali kako drugače. To ni moj tekaški teren in ga niti ne poznam.
Uporabniški avatar
 Magnitude
Se opravičujem, mislim, da ne bom uspel priti na Urh ob dogovorjenem času - službene obveznosti. V vsakem primeru lepo tecite.
Nazadnje spremenil Magnitude, dne 19 Apr 2004, 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA