Forum za podporo vsem, ki vas zanima karkoli v zvezi s Pohodom, Tekom trojk, ...
Uporabniški avatar
 rainbow
Alan, hvala za ponudbo, a sem že našla preostali 2/3 in upam, da ne pride zadnji trenutek vmes kaj podobnega, kot pri tebi.

Se pa vidimo na teku, ne?! :wink:
Uporabniški avatar
 THOMAS
Jst in Iqfree iščeva tretjega člana trojke za 28 km.
Predviden čas naj bi bil 2:30 oz. +/- 10 min.
Vsi, ki ste zainteresirani, me lahko kontaktirate po zs oz. na tel. 041/314-110.
Uporabniški avatar
 alan
rainbow napisal/-a:Alan, hvala za ponudbo, a sem že našla preostali 2/3 in upam, da ne pride zadnji trenutek vmes kaj podobnega, kot pri tebi.

Se pa vidimo na teku, ne?! :wink:

Jaz sem pa mislil, da upas, da bom kmalu ta tretjega clana nasel... :cry:

V glavnem... moja trojka je ze popolna! :D

Ja, Rainbow, seveda se vidimo!

:D :D :D
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz tudi iščem še enega za 28km.

Čas okrog 2.00-2.05
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ej Matevž, da bi vsaj prej vedel da iščeš sotekača, bi si jaz rezerviral tajm :lol: :wink: .Tako smo tudi mi kompletni in sedaj ni nič.
Lahko pa se domenimo za prihodnje leto za pod 2urami, to bi sopihala po sami poti :lol: .

ČAO!
Uporabniški avatar
 Matevz
Saj jaz sem mislil, da smo trije, pa se nekako ne izide.....
Uporabniški avatar
 mirko1
matevz,sem lahko skrita rezerva,če hočeš.toda za čas ne garantiram.mi ležijo bolj hribi :D
lp,mirko
 gregg
Lahko tud sotekačici, ampak že zdele povem, da ne mislim imet problemov.

Meni je vseen (12 al 28) - cilj mi je samo gratis LJ maraton. 12 sem pripravljen laufat neki čez 4 min na km, 28 pa neki čez 4,5 min na km. Lahk tud počasneje (hitrej pa itak ne morem).

na tel 051 367 196
 gregg
Lahko tud sotekačici, ampak že zdele povem, da ne mislim imet problemov.

Meni je vseen (12 al 28) - cilj mi je samo gratis LJ maraton. 12 sem pripravljen laufat neki čez 4 min na km, 28 pa neki čez 4,5 min na km. Lahk tud počasneje (hitrej pa itak ne morem).

na tel 051 367 196
 Lučko
gregg napisal/-a:Lahko tud sotekačici, ampak že zdele povem, da ne mislim imet problemov.

na tel 051 367 196

Jst ti pa kr zdele povem, da že imaš problem :idea: in to velk problem, ki si ga sam ustvaru :oops: 4 min km :shock: :roll:
Uporabniški avatar
 pegaz
gregg napisal/-a:Lahko tud sotekačici, ampak že zdele povem, da ne mislim imet problemov.

Maš prou, lahk se pojavjo problemi, če maš dve tekačice naenkrat. Včasih je tud protizakonito. ;) Zato je prov, da kr prec unaprej poveš.

Tempo si pa dobr nastavu za Golovc pa tko.
(Kanedele! PRESS)
 TOMAŽ Š
Iščem ekipo, moško ali mešano, za tek na 12 km. Glede na trenutno formo, bi lahko tekel okoli 57 minut, če bo šlo bolj počasi, bom pa še toliko bolj užival. Do 1.6 sem dosegljiv na 041 708 805. Tomaž

na tel 051 367 196

Ja stvar je takale, da velja za gratis samo tek na 28km.Če imaš v mislih potem gratis tek na maratonu 42km konec leta v Ljubljani.
Vsaj lansko leto je bilo tako, če si tekel 28km si imel 42km oktobra gratis drugače pa ne.
Za marsikoga :evil: :evil: :evil: .
Probaj na 28km okol žice mogoče pa ti bo ustrezalo.
ČAO!
 Lučko
To pa nou držal Tomaž :oops: :arrow: za žico je vseen al si softić al pa hardić :twisted: , gratis LM imaš pa samo za 42 km :roll: Vsaj tko je blo lan :lol: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA