Forum za podporo vsem, ki vas zanima karkoli v zvezi s Pohodom, Tekom trojk, ...
Uporabniški avatar
 bojanu
Sem (sva) za. Najraje popoldne med tednom. Sobote zasedene, kakšna nedelja še prosta :roll:
Uporabniški avatar
 MihaPR
ero napisal/-a:vsekakor sva s Pio ZA! prosil pa bi za torek, četrtek ali petek. v ponedeljek in sredo žal ne moreva.

Pasja šola an :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Matjaž, sej ven! Aj min, eni tajm ju vont!
 dragons
Jaz bi se tudi pridružil. A je termin že določen?
Uporabniški avatar
 simi
Jaz sem seveda zraven, predlogi za datum? Kadarkoli popoldan med tednom.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Datum prepuscam vam, namrec jaz sem vsak dan v sluzbi tja do 19-ih, ali pa se vec, tako da so moji dnevi le sobote in nedelje. Ce pa v naprej napoveste dan bom vzel dopust. :D :D :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Sem za - seveda. Rajši med tednom - sreda oz. četrtek sta idealna.
Že komaj čakam, samo bo mogu nekdo rečti - TAKRAT, sicer vsi bi, pa se ne bomo mogli dogovoriti kdaj.Tudi dan je že daljši, tako, da smatram, ne bo večjih težav.

2xLP
 t
Načelno bi se tudi pridružila in načelno mi je vseeno kdaj, samo, da imam prej dovolj časa, da si zoorganiziram ostale zadevšne. Določite datum!
Da malo povadim :x , ker kot kaže bom ob dveh fejst dedcih :D :shock: najšibkejši člen :oops: ene mešane trojke. Pa da me ne bosta morala preveč vlečt za sabo :cry: .
Uporabniški avatar
 pia
V Vipavi smo se menili, da bi šli na trening po trasi trojk V ČETRTEK, 8.4. ob 18.h. Smer Urh - Observatorij - Urh (za bolje pripravljene) oz. samo v eno smer. Malo bomo še pretuhtali varianto, da pustimo kakšen avto na strelišču in se z drugim peljemo na Urha. Tudi vreme bo, pa čeprav kislo (pravijo danes). Zapišite v agendo: naš dan je četrtek!
Uporabniški avatar
 miro
Kje pa se dobite, - dobimo.
Če mi ne bo treba v službo bom tudi zraven , samo bolj počasi , saj veste pretečeni maraton.
Lp Miro
Uporabniški avatar
 ero
miro napisal/-a:Če mi ne bo treba v službo bom tudi zraven , samo bolj počasi , saj veste pretečeni maraton.

zelo počasi :)

ker bomo verjetno tekli le v eno smer (Urh - observatorij), bi se dobili na parkirišču pri strelišču na Dolenjski cesti. tu bi se prešteli, se zbasali v potrebno število avtov in se odpeljali na Urha. potem pa tek do strelišča (po ocenah slabih 8 km), hop v avtomobile in spet na Urha. po tem pa analiza :)
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D glede na to da danes snezi dezuje itd ... bo na progi zagotovo blato in luze, predlagam, da gremo vseeno, vendar pa bi prvi del tekli po vzporedni poti, ki je bol suha, tisti ki poznate ta konc veste o kateri poti govorim. Tecemo v bistvu po grebenu do Orel. Je pa zacetek malce tezji (vzpon), tako da je bolj priporocljivo iti v samo eno smer do observatorija. Vse bomo sli po pravi poti le prva 2 km gremo po vzporedni poti. :D :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA