področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Snezinka
Hm,nisem našla :?:
Mountain skirt, to je pa tudi vse. Pa še ta je 59 funtov?
Uporabniški avatar
 petka
Nataša napisal/-a:http://www.wiggle.co.uk/p/Womens/11/Ronhill_Ladies_Aspiration_Powerlite_Skort/5360041180/

Tale kiklca je po mojem bolj brezupen primer, samo eno (najmanjšo) velikost bodo dobili šele januarja :shock: ... Takrat bom verjetno letala v kakšnih drugačnih oblačilih naokrog ;)
Se mi pa zna zgodit, da bom svoje tekaške kiklce, ki sem jih naročila na http://www.runningskirts.com, dobila če že ne ravno pozimi pa vseeno takrat, ko bo že konec poletja... :cry:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

U pol sem pa imela srečo da je očitno dobil zadnjo. Kaj pa Intersport ali Sport 2000 a oni nimajo nič na zalogi.
Uporabniški avatar
 kustus
lp
ma sm očitno imel srečo. ali pa je bila želja po kiklci tako velika da sem uspel dobiti zadnjo. pa sej boste našle vse vsaj upajmo. :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
Ni bila zadnja, ker so jih včeraj še imeli, sem vrgla uč v tisto smer, sicer samo L in XL. Na wigglu jih nimajo, po moje je petka govorila o tem.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Vceraj sem sla v Nikevo trgovino ob 12ih in niso imeli vec, ravno tako ne v Intersportu. Na wigglu sem pa zdaj pogledala Natasin link in mi je vsec...

Edino eno vprasanje, Natasa...ali so pajkice spodaj enako dolge kot krilo ali gre samo za hlacke? Zadnja opcija mi namrec ne bi bila vsec.

Lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Pri tej ki sem jo dobila so pajke dolge skoraj tako kot krilo. Včeraj tekla v njej SUPER.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
 Nataša
Snežinka, so kar pajkice, mogoče 1 cm krajše od krila, da ne kukajo ven. Sicer zlezejo mal gor med tekom, ampak pri meni ni panike, pa veš, da nimam suhih nogic. Treba bi blo edino še sprobat, kako se obnese na daljše teke, več od 10 km še nisem šla v njej.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Super odgovor Nataša :clap: . Hvala!
Točno to me je zanimal...tudi moje niso suhe :roll:

Zdaj pa v akcijo, da jih bom dobila še pred koncem poletja...

lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 miciM
Nataša napisal/-a: Treba bi blo edino še sprobat, kako se obnese na daljše teke, več od 10 km še nisem šla v njej.

Jaz sem jo sprobala na Tržaškem polmaratonu in je super, zelo sem zadovoljna z njo.

:wink:
Uporabniški avatar
 maca
Punce,jaz sem kiklco sprobala v vseh variantah, 10 km, 21km in oba maratona,v dežju,nalivu in v soncu. Pozimi sem jo oblekla tudi čez dolge pajkice. Odkar mam kiklco,še nisem tekla drugače, kot v njej. Edina izjema je bila Kropa, k sem zaradi vročine oblekla bokserce, mi je bla še kiklca preveč.
Problemov nisem imela nobenih, ampak jaz nimam močnih nog. Se pa spomnim, da se je nad kiklco pritoževala Alja, ker se ji je nekam rolala.
Navdušena pa sem, da ste se tudi ve ogrele za tole "modno muho".
Uporabniški avatar
 Sebi
Jaz imam tako z gatami spodaj in ne s pajkicami. In ni nič slabša od tiste s pajkicami. Je kvečjemu bolj zračna. Edino med stegni si pred tekom namažem s kremo (da me slučajno ne obžuli. Do sedaj me še sicer ni - pa imam močnejša stegna kot Snežinka in Nataša)... Zadovoljna!
Uporabniški avatar
 še1PR
maca56 napisal/-a:Se pa spomnim, da se je nad kiklco pritoževala Alja, ker se ji je nekam rolala.
Jap. Res sem imela malce težav. V prvi vrsti to, da sem si naročila preveliko... :roll: V pasu mi je lezla dol, pajkice pa gor. In sem imela en čuden obroč okoli sebe. :shock: In potem sem si jo morala v pasu zožat. To, da mi pajkice gor lezejo sem rešila pa v tem hipu tako, da spodaj oblečem še ene. (ne navalit z vprašanji: zakaj pa pol kiklca??? :wink: je bilo že nekaj odgovorov na to temo :-- :wink: ) Ob priliki bom poskrbela za elastiko tam ali pa si umislila še kakšno. Kljub začetnim težavam, priporočam! :D (preskušeno tudi na dolgem teku - malce manj kot 50 km)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA