področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Nataša
mčkn se je grafično dodelal :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
Tini, a nisi mogu vsaj 14 dni zdržat s tanovo slikco???
:--( :--( :--(
Uporabniški avatar
 tini
Barb napisal/-a:Sodeč po zadnjem oddanem Tinijevem postutudi on sedaj prakticira jogo :lol: :wink:

Polako MS, polako.. :)
Raje povej kdaj nam bos skuhala pasto :twisted: .

lptini

P.S. Na glav zaenkrat se ne stojim :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
tini napisal/-a:Raje povej kdaj nam bos skuhala pasto

nam = tistim, ki so jim cedile sline ob napojedenih giricah in sardelah :twisted:
Uporabniški avatar
 Barb
tini napisal/-a:P.S. Na glav zaenkrat se ne stojim :)

Tini ti sam povej,...pa te naučim :lol: :D :roll:

Eto momci, pašta ala MamAŠeflA sa sardelama, samo za vas,...in seveda z obveznim dodatkom tajne začimbe :D :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Barb napisal/-a:.... dodatkom tajne začimbe :D :wink:.....

Rožmarin :?: :?: :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Filipid
Sedaj imaš nekaj idej kako popraviti imidž na tej strani. Pa še dve vprašanji: Ali se boš včlanil ? Ali boš nabavil kakšen dokument ? :wink: Ja to so bili časi... :lol: :D , danes pa :cry: :-(( .
Uporabniški avatar
 Vlajko
Filipid, zaman se trudiš. :P Tini je trenutno na Stadionu JNA ter čaka, da mu omladina preda štafeto mladosti. :twisted: :lol: :wink:

PS: To je ravno 40.000-i post našega foruma. In takoj zatem se bom lotil še 40.001-ega. :D :D :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma druže Ti(ni)to mi ti se kunemo, da sa tvoga 25.maja ne skrenemo :lol: :wink: :wink: .
Želim ti še veliko omladinskih danova pa da še naprej uživaš v naši sredini, ma si edini človek na forumu, ki ima dva dni v letu rojstni dan.
Še dobro da Ceca ni vedela, da imamo tako pomembno persono na forumu :lol: :wink: pol bi se takoj včlanila in hotela osvojiti še zadnjo trdnjavo, legendo vseh legend :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: .
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA