področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Vlajko napisal/-a:Tomaž, :clap: :clap:

Čestitam ti za "blitzkrieg" preboj v elitno deseterico :wink: Car, ni kaj! :laola

Slika

Ma Vlajko, ampak klele pa jaz čist nič ne štekam.Nevem ali sem blond ali kaj :lol: :wink: , elitna deseterica?Mogoče latino loverjev :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: .
Ma dijo mijo če bo tako na resničnem maratonu pol bi blo NOROOOOOOOOOO :lol: :wink: :P .
Ma kaj hoces bomo morali se malce zgancev popapcat :lol: !
ČAO!
tomaz.zupancic napisal/-a:.....Ma Vlajko, ampak klele pa jaz čist nič ne štekam.Nevem ali sem blond ali kaj :lol: :wink: , elitna deseterica?......

EVO POLOVIČKE:

Uporabi lupo! :wink:

Tomaž, odpri "knof" Statistika..... :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tomaž, čestitam za preboj zvočnega zidu. :wink:
:laola

PS:Taužent
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma Vlajko, a si ti to mislu 1000km :lol: :wink: :wink: , ma tud to bo enkrat sagurno :wink: !
Dijo, mijo bo treba spet iti v Jordanijo na kak ultramaraton mogoče tokrat na bolj konkretnega in daljšega :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Filipid
Po moje je Vlajko mislil na število objavljenih prispevkov, imaš jih več kot 1000 :wink: . Kar tako nadaljuj naprej, pa boš kmalu ujel Erota :wink: .
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Filipid napisal/-a:Po moje je Vlajko mislil na število objavljenih prispevkov, imaš jih več kot 1000 :wink: . Kar tako nadaljuj naprej, pa boš kmalu ujel Erota :wink: .

Ma dijo mijo Filipid ma jaz pa skoz mislim na te kilometre ki so pred menoj :lol: :wink: .
Drgač obstaj zgodba ŠEHERZADA 1001 NOČ :lol: :wink: .Jaz pa takoj pretopim v kilometre in vse ostale tehnične enote. :wink:
Kdaj bo pa 10000kilometrov na leto takrat bo pa veselica :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:.... Drgač obstaj zgodba ŠEHERZADA 1001 NOČ .....

A ti bi jih tud tko tisoč "sredio"? :roll: Ni kej, dasa zmore tud to. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA