področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Kunec
Kapo dol, ma je pa hitr ta stari, zgleda pa kot bi mel 50 let.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Pri tem rekordu se samo vprašam, kakšen rekord bomo pa mi postavili, ko bomo doživeli tako starost :wink: .Že to bo en velik rekord, da doživimo tolikšno starost, kaj šele da bom tako spidi tekli :lol: !
ČAO!
 laufar
Če bom jest tko hitr pr 95-ih dam vsem za per! 8)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No LAUFAR sm si zapomnil pridem na pir. AAAAAAAAAAAAA
 Lučko
laufar napisal/-a:Če bom jest tko hitr pr 95-ih dam vsem za per! 8)

No takrat ga bom pa še jst enga ruknu :lol: komi čakam :roll: :rol:
Uporabniški avatar
 kustus
Čao

To LUČKO pol nas bo pa že kmal za poln šank. :beer: To ga bomo žingal.
Uporabniški avatar
 Kunec
Pridem tud jest na enga laškega kozla :toast: , sam povejte al v nebesih al v peklu :D, da vs ne zgrešim.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Lučko napisal/-a:

Jaz vam bom pa nazdravil s pleterskim cvičkom iz pekla ali nebes :arrow: odvisno od tega, kam me bodo dali v prekomando. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko napisal/-a:
Lučko napisal/-a:

Jaz vam bom pa nazdravil s pleterskim cvičkom iz pekla ali nebes :arrow: odvisno od tega, kam me bodo dali v prekomando. :wink:

Vlajko ti boš pa pristal v vicah tam je najbolj, to je nekje vmes :lol: in se imaš prav fletno :wink: !
Pa še pogled na Brdo boš lahko imel!
ČAO!
Uporabniški avatar
 kustus
Čao

Se nas je pa zbralo že kar nekaj, pa nevem :?: ali :?: zaradi teka :?: ali :?: piva :lol: :lol: AAAA :D AAAA :twisted: AAA
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
kustus napisal/-a:Čao

Se nas je pa zbralo že kar nekaj, pa nevem :?: ali :?: zaradi teka :?: ali :?: piva :lol: :lol: AAAA :D AAAA :twisted: AAA

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE kjeeeeeeeeeeeeeeeee paaaaaaaaaa, mi pa alkohol kjeeeeeeeeee pa :lol: :lol: , to je greh :o :lol: !
En kozarec je za zdravje drug je za nostalgijo, tretji pa je za brisanje spominov, četrti kozarec je pa da imaš bolj velike oči, ko zagledaš policaja, peti je za obujanje spominov na prvi kozarec, šesti kozarec je pa za srečanje z belimi miškami :lol: :lol: :lol: !
Ko pa popiješ sedmi kozarec, pa imaš občutek, da je žena zelo prijazna :lol: :lol: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

To kar si namignil :bum: da je potreben sedmi kozarec bom probal kar danes pa da vidim če bo res prijazna :toast: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA