področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 mirko1
včasih se mi zdi, da ste vsi nakam odšli, na smučanje na kakšen ledenik, v toplice,...to mislim zato, ker se tako malo javljate na forum pri tako velikem številu prijavljenih članov.a je še kdo tak odvisnež kot jaz,da ne mine dan, da ne bi prečital vseh novih objav....naprimer , sedaj mi je dolgčas , pa nimam kaj brati, bom pa pisal,pa ne dolgo,bo kmalu film.
lp,mirko
 legionar
mogoče je problem v idejah..
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No Mirko1 tudi jest sem vsak dan gor in se trudim tudi pisati. se mi zdi da ce smo gor in si pisemo nam je pav FUL KUL>
Uporabniški avatar
 tekačica
Tudi jaz če se le da vsak dan obiščem forum... ampak včasih imam resnično občutek da je mrtev, ker se po več ur nič novega ne zgodi
 laufar
Nm pa tud brez foruma ni dolgcajt, evo, glih dons smo se dobl Čuj, ejga se prav Kotnikov Milan, pa izbeglica Lučko, pa jest, pa smo mau u Akademijo zavil na eno kavico, pa smo ene dve konstruktivne rekl o .............................no, v glavnem so ble tekaške (laufarske) teme....... 8) pa kofe je bil dobr!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Res da ni brez TFja dolg cajt a vseeno prides povedat kje si bil. Lepo da tud mi vemo kako ste se imel.
Uporabniški avatar
 INOT
Zato pa vas je treba raja nonstop provocirat.Jih imam še par na zalogi za čez zimo :twisted:
Uporabniški avatar
 tekačica
INOT napisal/-a:Zato pa vas je treba raja nonstop provocirat.Jih imam še par na zalogi za čez zimo :twisted:

hehe lepo to... kdaj je na vrsti naslednja???

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA