področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 pajo
Zdravnik: Gospod, vi imate 92 let, Vaše dekle pa samo 21.

Ali veste, da je lahko pogosti seks vzrok nenadne smrti?
Dedek: Ko jo jebe, pa naj crkne, če ne zdrži.
Uporabniški avatar
 pajo
A: A mate kondome z okusom maline?
B: Ne!
A: Mogoče breskve?
A: Kaj pa jabolke?
Dedek stoji zraven njega, pa ga vpraša : Alo fant, boš fuko al kompot delo?
 večno mlad
NEKAJ MESECEV PO MOŽEVI SMRTI UMRE ŠE ŽENA IN PRIDE V NEBESA.

KO ZAGLEDA MOŽA, VESELA STEČE K NJEMU:

>LJUBI, KAKO SEM VESELA, DA SVA SPET SKUPAJ!<

>NE BO ŠLO! PRI POROKI JE BILO JASNO POVEDANO: DOKLER NAJU SMRT NE LOČI.<
 večno mlad
Mož in žena seksata.

Žena začne vzdihovati in pravi: To, to, še močneje... Govori mi umazane stvari!

Mož: Kuhinja, kopalnica, spalnica,...
Uporabniški avatar
 ZHAK
Pred kratkim sem po TV gledal oddajo o popotniku, ki je potoval po Izraelu in še nekaterih okoliških državah. Omenil je, da so v Izraelu najbolj arogantni ljudje, s katerimi je imel opravka na svojih potovanjih. Pa sem se spomnil na eno staro anekdoto.

Se pred zaprto mesnico srečajo Rus, Američan in Žid. Na mesnici pa napis: OPROSTITE, ZARADI POMANJKANJA MESA ZAPRTO!
Pa vpraša Rus: Kaj je meso?
Američan: Kaj je pomanjkanje?
Žid: Kaj je to oprostite?
Uporabniški avatar
 alpner
ZHAK napisal/-a:Pred kratkim sem po TV gledal oddajo o popotniku, ki je potoval po Izraelu in še nekaterih okoliških državah. Omenil je, da so v Izraelu najbolj arogantni ljudje, s katerimi je imel opravka na svojih potovanjih.

Sem delal poleti v termah, kjer je bilo veliko gostov iz izraela. Nočem biti žaljiv, ampak res: "Smeti od ljudi!"

:evil:
Uporabniški avatar
 alpner
Malo za šalo in malo zares...zgodilo se je na letalu med Johannesburgom in Londonom:

Belka, okoli 50 let stara, je sedela poleg črnca. Očitno jo je to zelo motilo, saj je poklicala stevardeso: "Je kaj narobe, gospa," jo je nagovorila stevardesa. "Vi očitno ne vidite kaj," ji je le ta odgovorila. "Sedež ste mi določili poleg črnca. Odločno nasprotujem temu, da sedim poleg nekoga iz tako osovražene skupine. Zahtevam drug sedež!" "Pomirite se, prosim," ji odgovori stevardesa, "Skoraj vsi sedeži v letalu so zasedeni. Pogledat grem, če je kako mesto prosto."

Stevardesa je odšla. Kmalu se je vrnila: "Gospa, kakor se mi je zdelo, v ekonomskem razredu ni nobenega prostega mesta. Govorila sem s kapitanom in ta mi je zagotovil, da tudi v poslovnem oddelku ni prostega mesta. Je pa eno prosto mesto v prvem razredu."

Preden je ženske lahko rekla karkoli, je stevardesa nadaljevala: "V naši letalski družbi sicer ni v navadi, da presedamo ljudi iz ekonomskega v prvi razred. Vendar, glede na okoliščine, je kapitan začutil, da je res škandalozno, da nekdo sedi poleg tako ogabne osebe." Obrnila se je k črncu in rekla: "Tako da, gospod, če želite, lahko vzamete svojo ročno prtljago. V prvem razredu vas čaka prost sedež." V trenutku so drugi potniki, ki so bili šokirani nad dogodkom, vstali in zaploskali.
 fuser
Ko se je Miha vrnil iz šole je njegova mama izpraznila njegovo šolsko torbo in presenečeno obstala:
"Od kdaj pa ti kadiš?"
"Od dne ko sem prvič seksal!"
"Kaj, tudi seksal si že? Kdaj pa se je to zgodilo?"
"Se ne spominjam dobro, ker sem bil takrat tako močno pijan!"
Uporabniški avatar
 Vlajko
Cigo na bolšjaku prodaja ojačevalec.
Kupec ga vpraša: >>Koliko je ojačevalec močan?<<
Cigo: “Jak je, vrlo močan!”
Kupec : “Mislim..., koliko vaten je?”
Cigo : “Ma.., neverovaten!!!”
Uporabniški avatar
 Vlajko
Učiteljica predstavi novega učenca Suzukija iz Japonske.
Začne se učna ura in učiteljica sprašuje:
Sedaj bomo videli, koliko poznate ameriško zgodovino.
Kdo je rekel 'Svoboda ali smrt'?
Tišina, samo Suzuki dvigne roko:
Patrick Henry, leta 1775 v Philadelphiji.
Učiteljica: Zelo dobro, Suzuki.
Kdo pa je rekel 'Država je narod in kot taka ne sme nikoli umreti'?
Suzuki vstane: Abraham Lincoln, 1863 v Washingtonu.
Učiteljica strogo pogleda učence in pravi: Sram naj vas bo. Suzuki Japonec, pa pozna ameriško zgodovino bolje od vas.
Tih glas iz ozadja: Jebite se, posrani Japonci!
Učiteljica zakriči: Kdo je to rekel!?
Suzuki dvigne roko in reče: General MacArthur, 1942 na Guadalcanalu in Lee Iacocca, 1982 na skupščini delničarjev Chryslerja v Detroitu.
Razred je tiho, samo od nekod se sliši: Puši kurac!
Suzuki: Bill Clinton Monici Levinsky, 1997 v Ovalni pisarni, Washington ..
Drug učenec se zadere: Suzuki je sranje!
Suzuki: Valentino Rossi, 2002 na moto Grand-prix Brazilije v Rio de Janeiru.
Razred popizdi, učiteljica pade v nezavest. V razred nato vstopi ravnatelj: V pičko materno, takega kaosa pa še nisem videl!
Suzuki: Janez Janša - Ambrus November 2006.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 98

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA