področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

dpop
Tjaša napisal/-a:Mogoče bom za čelado, ki je nujna še spraskala skupaj.

Bolje čelada prava kot razbita glava!

LP Darko

P.S. kr "prašička" razbit, pa za čelado dat!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Lučko napisal/-a:...Midva pa Speedo ne rabva, sva nudista

Ah, Lucko sej to je lepo, da sta nudista, samo ne verjamem, da ne bodo Tjasi kej najedal, ce se bo na ***tlonu spravila plavat brez kopalk. :-) Pa se kaksen ti jo lahko ukrade. ;-) Saj ves, bolje preciti nego ljeciti. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Tjaša
dpop napisal/-a:
Bolje čelada prava kot razbita glava!
LP Darko
P.S. kr "prašička" razbit, pa za čelado dat!

Aj, aj, aj, Darko, "prašiček" me bo peljal na morje, saj smo se zaradi preakitivnega športnega udejstvovanja skoraj približali bankrotu.

Sem pogruntala neki boljšega: inkognito bom posegla v Lučkotovo kolesarsko svetišče :shock: in si prilastila njegovo čelado, rokavičke, pa zihr bom našla še kaj uporabnega. Samo nič mu povedat. :nono:
Sicer pa, saj mi je obljubil: v dobrem in slabem! :wink:
Uporabniški avatar
 Z*
Lučko napisal/-a:Midva pa Speedo ne rabva, sva nudista :-- .

Kaj pa nudita? :shock: :shock: :P
Uporabniški avatar
 nada
Tjaša, kje ste se pa vi vozili, ker jaz sem tud' srečala Robija in NatašoP, ko sem sopihala proti domu in mi je kar žal, ker te nisem videla na tvojem novem "konjičku". :cry:
 Lučko
Z* napisal/-a:
Lučko napisal/-a:Midva pa Speedo ne rabva, sva nudista :-- .

Kaj pa nudita? :shock: :shock: :P

Pridi v FFK Konobe (pri Punat-u), pa boš vidla :-- :rol:
 Lučko
nada napisal/-a:Tjaša, kje ste se pa vi vozili, ker jaz sem tud' srečala Robija in NatašoP, ko sem sopihala proti domu in mi je kar žal, ker te nisem videla na tvojem novem "konjičku". :cry:

zaradi skoraj "svetlobne hitrosti" Tjaše na novem biciklu, jo vidi zelooo, zeloooo malo ljudi :rol: .
PS
Jo bom enkrat posnel, pol ti jo bom pa v slov moušnu pokazu :lol:
 Nataša
Lučko napisal/-a:Jo bom enkrat posnel, pol ti jo bom pa v slov moušnu pokazu :lol:

ja sej ker če ne bomo vidl sam tazadno luč na kolesu :?
al pa bo taka slika k tista s trojk k Ero ovinke zdira... :P
 Nataša
Z* napisal/-a:Kaj pa nudita? :shock: :shock: :P

ma sej pravm te knjižničarke...sama destilirana žlehtnoba :wink:
Uporabniški avatar
 simi
Tjaša,
naslednjič pa z lučkotom na kronometer :lol:
Uporabniški avatar
 Tjaša
simi napisal/-a:Tjaša, naslednjič pa z lučkotom na kronometer :lol:

Sej sem mu že napovedala nedeljsko turo. Ampak, Simi, to zgleda tko:
on ves zrihtan v tamašni kolesarski obleki, s svetlečo čelado in elegantnimi rokavičkami in tapravimi čeveljci (mu prvošm, da ga v kuri uč žuljo :twisted: :twisted: :twisted: ) pleše balet na svojem tankotračnem specialnem pinarelu, 20 m pred menoj, pa tul za menoj, "daj žena, gon, vrt, pa ne tolk počas, dej kej več od sebe". Seveda moje laserske oči usmerjajo smrtonosne poglede na Lučkota, ampak se ga čez ta dres, hudiča, nič ne prime. :hello:

Le kaj mi je storiti, revi ubogi!
Uporabniški avatar
 Tjaša
Nataša napisal/-a:

ma sej pravm te knjižničarke...sama destilirana žlehtnoba :wink:

Nataša, nič nisem jezna na destilirano knjižničarsko žlehtnobo. Mi tako polepšate dan, da se ne da povedat. Z* mi občasno napiše tak mail, da se vsa tresem od zadrževanega smeha, za menoj pa direktor, in če mi zadržanost popusti, se režijo z menoj vsi v službi! :D :D

Zato dekleta, kar smelo!
Uporabniški avatar
 simi
Tjaša,
si vaju kar predstavljam :lol:
Ne se mu dat!! Iz državne (ups. družinske) blagajne pa nastrgaj kaj drobiža za antirefleksno, protikorozijsko, babysoft opremo, pa seveda aerodinamično čelado konkurenčno slepeče flurescentn rumene barve, pa mislim, da boš na dobri poti. :wink:

Zdaj pa si me pa izzvala in začarala s svojim slikovitim opisom, danes se moram tudi jaz spravit na kolo, samo čelade še nimam... :?
Uporabniški avatar
 Tjaša
nada napisal/-a:Tjaša, kje ste se pa vi vozili, ker jaz sem tud' srečala Robija in NatašoP, ko sem sopihala proti domu in mi je kar žal, ker te nisem videla na tvojem novem "konjičku". :cry:

Nada, najprej na Savo in nazaj, nato sta šla Nataša in Robi na Trebeljevo, jaz pa v Hotič. Me boš že še videla, sem sklenila, da bom vsaj enkrat na teden kolesarila.
Uporabniški avatar
 5rca

hahahaha ... ja sej res, le kaj? :) :) :oops: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA