področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 tamy
hehe dpop,a si se koncno postavil na mojo stran?no saj prav,ker sem ze volila zate tam na drugem forumu :lol: saj cyc je cisto vredu!no ne cisto vredu,prav super je!!! :cmok:
 dpop
tamy napisal/-a:hehe dpop,a si se koncno postavil na mojo stran?no saj prav,ker sem ze volila zate tam na drugem forumu :lol: saj cyc je cisto vredu!no ne cisto vredu,prav super je!!! :cmok:

Oooooooooooooo.... kako srčkanooooooooooooooo..... :oops: :oops: :oops:

Pa imamo nov "parček" na TF....tra la la la la :lol: :lol:

LP Darko

P.S. Dragi moj "motokrosista"... zdej pa hitro po Yamahco
pa punco na sladoljed peljat :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 cyc
Err ... not really. (imampuncopress) Moj moped je pa itak samo za enega 8) In Tamy ima tipa, tako za info, tvoje spletkarjenje ne bo štimalo :P S sladoledi kar tako pa seveda vseeno ni težav ;)
Uporabniški avatar
 tamy
ves kaj,ne mene delat za krivo ali pa mojega tipa,ki tako ali tako ne bere te strani,ker sploh ne ve,da obstaja...raje reci,da imas ti punco,ki po vsej verjetno bere te stvari? :x najlazje je mene dajat za krivo.zdaj bo izpadlo,kot da zaradi mojega tipa....eh...dpop,saj razumes,ne? :roll:
Uporabniški avatar
 cyc
Ti kriva česa? :shock: Saj je dpop pisal :lol: Popravil sem njegovo napačno interpretacijo tvojega posta, ti pa itak ničesar nisi kriva :)
 dpop
tamy napisal/-a::-(( v glavnem...sploh ni pomembno,glavno je,da novega parcka tukaj na tf-ju ni,ali kako cyc? :ignore: koliko parov sploh imamo tukaj?

Uradnih parov je samo en par....
Neuradnih pa... bog ve... (Ne štejem PRESS) :twisted:

LP Darko

P.S. Jest sem (s)parjen PRESS
Uporabniški avatar
 tamy
a ves kaj je bilo najboljse v turicji?ker je bila zanic hrana in sem zivela od vode,kruha in lubenic...ko sem prisla domov,sem imela dve kili in pol manj :P
Uporabniški avatar
 cyc
Lubenice :?: Aaaaaaaaaaaaa! Never ever again, sploh pa ne pred tekom :evil: :x :evil: :x :evil:

Saj se je dalo na forumu prebrat (zgovorna teta press) da ste imeli zaradi tega težave ;) :idea:
Uporabniški avatar
 cyc
Ne vem, pri meni je bila gotovo kriva polovica melone (dinje) - never again :evil:
Uporabniški avatar
 cyc
Eh, 95% vode, s tem da nima koščic, same shit ... :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA